1. C

  Miska Kukkonen – tulevaisuuden isäntä?

  Et ilmeisesti riittävästi. Yksi huonohko peli ja aivan paska...
 2. C

  Lukkopelaajat maajoukkueissa

  Saarela ei ole lainapelaaja. Hänellä ei ole sopimusta mihinkään nhl-joukkueeseen.
 3. C

  Juniorit kaudella 2020–2021

  Alistumisen altistumisia ei lasketa, eikä kuulukkaan. Jos Lukkolainen olisi tartunnan saanut perjantaina niin hän ei lauantaina tartuta.
 4. C

  Silloin harvoin, kun ketuttaa...

  Toki näinkin, mutta nyt maajoukkueeseen valituilla ei suuria mahdollisuuksia mm-kisoihin ole. Riski tartuntaan on myös aika korkea. Parin päivän päästä tämäkin selviää.
 5. C

  Silloin harvoin, kun ketuttaa...

  Ei taida Liigan neljän päivän karanteeni riittää. Jääkiekkoliitto ottaa turhan suuren riskin nyt. Karjala-turnaukseen on kuitenkin tulossa Koronan runtelemat Ryssät ja Ruotsi. Pelaajia kuitenkin tullaan valitsemaan monesta Liiga-joukkueesta. Sitä myöten altistetaan koko Liiga tartunnoille. Jännä...
 6. C

  Lukon vemppaosasto kaudella 2020–2021

  "Pospisil ei ole tänään pelikuntoinen" Mitä tuokin nyt tarkoittaa... Haluaisin tulkita sen niin ettei mitään vakavampaa.
 7. C

  Peliesitykset kaudella 2020–2021

  Noita Kookoon maalipalleroita, kun katsoo niin näkee suurimmat puutteet. Pakistosta puuttuu lihaa ja isäntä.
 8. C

  Silloin harvoin, kun ketuttaa...

  Nyt on sitten ollut jarrua kiisselin joukossa.
 9. C

  Silloin harvoin, kun ketuttaa...

  Mihin tämä karanteenin joutuminen perustuu, siis Karjala-turnauksen osalta? Kyllä kehä kolmosen sisäpuoli Suomeen vielä kuuluu (ikävä kyllä). Vai meinaatteko niitä altistumisia...
 10. C

  Lukkopelaajat maajoukkueissa

  Heinola ja Petman valittu U-20 Ruotsin turnaukseen. Leijonien valintaa viivytetään Jokerien tilanteen vuoksi. Mielestäni Karjala-turnaukset ja yms. voisi aivan hyvin jättää välistä. Ennen on saanut pelätä, että joku loukkaa siellä. Nyt saa pelätä lisäksi tartintoja.
 11. C

  Kristián Pospíšil – härkä Slovakiasta

  Uskoakseni puhutaan tilanteesta joka tapahtui vaihtoaitioiden edessä. Ruudun alareunassa ja kamera kääntyi juuri pois eli meni nopeasti ohi. Ihan kuin olisi ollut Berger ja joku muu, Kiko kenties. Sanoisin että tapahtui toisessa erässä.
 12. C

  Kristián Pospíšil – härkä Slovakiasta

  Tuskin koppiin käsketään jäädä vaikka vilttiin joutuisikin. Eiköhän loukannut hieman. Pospisil on kyllä slaavilaisuuden perikuva. Parhaimmillaan aivan pitelemätön. Huonon päivän kohdalle osuessa niin selkä suoristuu, jäädään makoilemaan ja levitellään käsiä.
 13. C

  Pekka Virta – Lukon päävalmentaja

  Ei missään nimessä mitään joojoo-virkaa Lukosta. Sehän olisi paluu puuhasteluun ja selvä merkki, että meillä on hätävara jos (kun) Virtanen epäonnistuu. Kyllä ammattilaisuuteen kuuluu myös se kun sopimus loppuu niin se on sitten siinä. Tepsukoita en näe vaihtoehdoksi. Siellä on nyt liitonmiehiä...
 14. C

  Matt Generous Lukkoon

  Eikö Gene-Mattia Vanhatalo kaavaillut ylivoimalle? Hämärä muistikuva jostain yv-pakki kaavailusta tuli mieleen. Periksiantamaton "peruspakki" joka ei taka-askelia ottanut. Edit. Lukko hankki NHL:ään haikailevan yv-spesialistin Joko Lukko ei saanut mitattua kaikkea pontettiaalia tai Vanhatalo...
 15. C

  Tähdistöketju vuosimallia 2020–2021

  3p Oskari Setänen 2p Miska Kukkonen 1p Toni Koivisto