1. C

  Ti 24.11.2020 Jokerit - Dynamo Moskova

  Mistä lähtien videotarkastuksissa ylipäätään on voitu tarkastella korkeita mailoja mitkä ei liity millään tavalla maalintekotilanteeseen?
 2. C

  La 21.11.2020 Jokerit - HK Sotši

  Mitä eteläpäädyssä tapahtui? Yhtäkkiä erätauolla koko katsomonosa tyhjäksi.
 3. C

  Corona effect – Venäjän narri(ksiko)?

  Tässä kävi jopa ehkä hieman tuuri, että vain kaksi kotipeliä jää yleisöltä pelaamatta kun seuraavan kolmen viikon ajaksi on ohjelmassa enemmän vieraspelejä + maajoukkuetauko. Itse ainakin pystyn tähän sopeutumaan hyvin.
 4. C

  Otteluseuranta 29.–30.8.2020

  Äsken ainakin Mäkisen ja alkuperäisen lähetyksen selostukset tuli päällekkäin ja nyt sitte paniikkiratkasuna kaikki halliäänet pois?
 5. C

  Kauden 2020–2021 otteluohjelma

  Ei kai tässä mitään ole vielä varmistettu, jos jokerit itse tiedottaa että heidän tavoite on pelata kaikki kotipelit helsingissä. Toki hyvä että tätä tavoitellaan, mutta mitään varmaa tässä ei siis vielä ole.
 6. C

  Otteluseuranta 22.–23.2.2020

  Lähetys jäätyy jokaisessa livepelissä tällä hetkellä
 7. C

  To 2.1.2020 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

  Eikö yle näytä edes areenasta kanada-slovakia peliä?
 8. C

  Jokerien loukkaantuneet pelaajat ja muut poissaolot 2019–2020

  Nelli "day-to-day" statuksella poissa. Eli selvittiinkö sittenkin pahimmalta? Monesti pahemmissa loukeissa on suoraa puhuttu, että katsotaan viikko kerrallaan.
 9. C

  Harjoitusottelut kaudella 2019–2020

  Ainakin aikaisemmilla kausilla Ska:n youtube-kanava on näyttänyt pelit livenä. Voisin kuvitella, että tänä vuonna sama meininki.
 10. C

  NHL Global Series

  Täytyy olla tyytyväinen, että sai edes muutaman vierekkäisen lipun torstailta tuon lipunmyyntirysän alta. Tosin sitä ihmettelen, että miksi näissä ei ollut tuota nouto-vaihtoehtoa maksutavoissa? Lippujen kysynnän takiako? Olisin huomattavasti mielummin maksanut virikekortilla flabarini, mutta...
 11. C

  Ärsyttävin mainos?

  Viimeaikoina radiota paljon kuunnelleena törmännyt vähintään joka toisella mainoskatkolla vippi.fi:n vittumaiseen renkutukseen. "vippivippivippivippivippivippivippivippivippivippivippivippivippi vippi.fi" ja aivan järkyttävällä sävellyksellä vielä. Nykyään tosin jo alkanut kyseinen sävelmä...
 12. C

  Jokerien pääsylippujen varaussysteemi

  Osaisikohan kukaan sanoa huomisesta ottelusta espoossa, että kumpaan päätyyn jokerit hyökkää kaksi erää? Vähän sen perusteella pitäisi lippuja hommata.
 13. C

  Hartwall Arena

  Itsekkin odotan erittäin innolla tulevia mahdollisia uudistuksia, mutta todennäköisesti niitä ei vielä esitellä torstaina. Yleensä kaikki parhaimmat herkut jätetty vasta runkosarjan alkuun.
 14. C

  Otteluohjelma kaudella 2015–2016

  Sama kiinnostaisi meikäläistäkin tietää. Tosin itse ajattelin että tekisin kaverini kanssa omatoimimatkan junalla kyseiseen syyskuun ska-peliin. Säästää jo huomattavan summan jos ei ota pakettina, eikä järjestelyjen pitäisi olla mikään ongelma kunhan saa liput ja viisumit hommattua. Oikeastaan...
 15. C

  Jokerien mediaketju

  No nyt kyllä on aikamoinen idea lähtenyt toimistolta lentämään tuleviin pudotuspeleihin liittyen: http://www.iltalehti.fi/khl/2015012419078963_jr.shtml Vai että turkuun...