1. B

  Ässät mediassa

  Tämä on varmaan tuon paidan tarina. Hyvä huomio. Kiitos
 2. B

  Ässät mediassa

  Jess, Java Urheilulehden kannessa. Ja mukava juttu lehdessä. Suurena Java-fanina minua kumminkin hämää tuo hänellä oleva pelipaita kannen kuvassa. Ei ole Ässien vieraspaita ja tuolla Jofa potalla ei Ässissä eikä Tepsissä pelannut. Ja oli taas pakko tsekata Eliteprospectista miehen ura. Voiko...
 3. B

  Joukkueen rakennus 2020–2021 – projekti TOP6

  Oletan että @Pataatti viesti oli sarkasmia. Voin toki olla väärässä.
 4. B

  Jonne Virtanen – Liigan kovin kundi

  Juu, vaatteita oli nolla sillä toissa kevään surullisenhauskalla baarireissulla. Ja olihan Monnilla silloin jo perhe, vai oliko?
 5. B

  Sportin rakennusprojekti kausimallia 2020–2021

  Joo, pari Löven-MoDo peliä katselin tällä kaudella töllöstä. Kova hankinta, pakko myöntää! Noh, tammikuussa sitten lihoiksi :-)
 6. B

  Nuuska- ja tupakkaketju

  Ja nyt TallinkSilja muutti Turun linjan båtskit huoltovarmuuskeskuksen pyynnöstä takaisin Stokis linjalle. Ja käyvät Långnäsin kautta, TaxFree on siis auki, jee. Nyt vaan bångaamaan joku rekkakuski :-)
 7. B

  Liigan siirtohuhut kaudelle 2020–2021

  Jutussa lukee että myös muut ovat kiinnostuneita
 8. B

  Nuuska- ja tupakkaketju

  Auts, TallinkSilja lopetti väliaikaisesti Turku-Tukholma reitin ja siirsi båtskit Turku-Kapellskär reitille EIVÄTKÄ poikkea Ahvenanmaalla joten taxfree on SULETUD. Bad shit
 9. B

  NFL Season 2020

  Bradyn siirron ymmärtää nyt jotenkuten, hymyillen saa kävellä pankkiin tuon Tampa diiin jälkeen. Sitävastoin Van Noyn siirto Miamiin vtuttaa rankasti. Collinsista olisin myös yrittänyt pitää kiinni. Mutta ehkä jotain kovaa on tulossa sisään?
 10. B

  Sportin rakennusprojekti kausimallia 2020–2021

  Soini saanut siis fudut hotellipäällikön toimesta? Kallis mies jollei provikkapalkalla ole.
 11. B

  Mikko Salmio

  Kaiken koronan ohella tämäkin uutinen vituttaa. Olisin pitänyt, koppipelaaja henkeen ja vereen.
 12. B

  Ässien talous

  Kannoin korteni kekoon, paikka nr 444 ostettu
 13. B

  Huhut, mutut ja muut fantasiat

  Mutu-tuntuma on että Salmio saa jatkot Ässiin. Tärkeä av ja pukukoppipelaaja. Lähteenmäki ei mahdu Ässien sapluunaan joten varsågod. Loukkantumisherkkä joten ei varmaankaan koko kautta pelaa. Rekonen pelaa tällä hetkellä hyvää kautta mutta en usko että jatkaa Porissa. En usko että Ketola siirtyy...
 14. B

  Pelicans kaudella 2019–2020

  Kas perkele, entisen duunikaverin kundi tekee ensiesiintymisen Liigassa. Ja hoitaa koko ketjun duunit samalla. Mielenkiintoista.
 15. B

  Ässähuhut ja mutut

  Ja onhan joukkueessa jo Pihlajamäki joka ajaa Liivikin 100-0. Ja Mäkisen Atte. Joten ei tarvetta. Sitävastoin Enrothin voisi tuolta Klagenfurtista ottaa.