1. B

  Kerhon sairastupa kaudella 2020-2021

  Ottamatta mitään kantaa Koistisen vaivaan, niin suosittelen kokeilemaan akuhoitoa, ennen kun sitä huuhaaksi tituleeraa. Itse en välttämättä kävelisi ilman onnistunutta akuhoitoa, joten eiköhän se Ville saa apua menetelmästä.
 2. B

  HPK:lle uusi areenahanke?

  Ja kaupungin päättävissä asemissa olevat henkilöt eivät anna lupia rakennelmille, jotka olisivat kirkon tornia korkeampia. Näin meillä Hämeenlinnassa.
 3. B

  Otteluseuranta (HPK)

  Ylänurkat ja etutolpat unohtunut Vodella kokonaan..
 4. B

  Otteluseuranta (HPK)

  Cowboyn luistelu ja peliaktiivisuus aivan eri levelillä viime kauteen verrattuna. Loistavaa
 5. B

  Rinkelinmäki ja HPK:n palvelut

  Hallin äänentoisto on kyllä aivan karmea. Diskantit hakkaa korvat hajalle ja kaiku on todella häiritsevä. Tokkopa aikovat asialle mitään tehdä.
 6. B

  Otto Paajanen – uuden HPK-ilmeen edelläkävijä

  Tämä! Samaan aikaan hemmetin ilonen Oton puolesta, mutta myös todella haikea fiilis. Kyseessä on rautainen taistelija, joka on taistellut suurella asenteella illasta toiseen. Välillä on joukkue rämpinyt mudassa ja sitten on ollut parempiakin hetkiä. Otto on taistellut aina ja näyttänyt...
 7. B

  Mestaruussauna!

  Mua ihan aidosti pelottaa sun puolesta. Lakatusta puusta tulee varmasti ikimuistoiset höyryt, eiku löylyt.
 8. B

  La 27.4.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  Se olikin sarjan ensimmäinen ottelu missä ottelutapahtumiin nähden heikompi voitti. Onnea kärpät. Nyt ollaan lähtöpisteessä
 9. B

  La 27.4.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  Kärppäfaneille helvetin iso käsi. Uskomaton tunnelma teillä
 10. B

  To 25.4.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  Oli Kuparilta hieno filmi
 11. B

  Ti 23.4.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  Vaikka en Sailiosta ole pelaajana pitänyt enää pitkään aikaan, niin pakko tykätä tosta ilosesta virneestä, millä Sailio vääntää Tuulolan kanssa. Muutenkin ihan hauska seurata tuota taisteluparia.
 12. B

  Ti 23.4.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  Yks turkulainen sanoi et naurettavaa naamanpitelyä. Mutta joo ei noita voi alkaa viheltää, kun ei Hakanpään nyrkiniskuja oo vihelletyt koko sarjassa.
 13. B

  Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2018–2019

  Kyllä se oli juurikin tuo. Vaikka oranssien lasien läpi katselen pelejä, niin kyllähän se Lucenius keräilee välillä mitä ihmeellisimpien iskujen jälkeen.
 14. B

  Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2018–2019

  Ja tuosta kohdasta inasen eteenpäin, kun hieman vasen luistin nousee ilmaan, niin ne kädet onkin ihan eri paikassa. Mutta kuten todettua, ei tosta mitään tule. Eikö liiga jossain vaiheessa hieman hölmösti ilmaissut, että taklaus luokitellaan päähän kohdistuneeksi, jos taklauksen voimasta pää...
 15. B

  Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2018–2019

  Samperi kun puhelimella en osaa pysäytyskuvaa liittää. Hakanpään kädet korkealla (kaulan/leuan kohdilla) ja Luceniuksen pää kolahtaa plekseihin. Liigalla joku linjaus näistä oli, mutta eihän nyt eht-mussukalle kakkua tule.