Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä benicio

 1. B

  Ralliketju

  Mutta onhan tuo iso pudotus, joka varmaan oli se pointti. Auton kanssa toimivia käsipareja vähennetty rajusti, kun VIP-teltalla henkilökunta on vain lisääntynyt. Ehkä taloudellinen kannattavuus on parantunut, mutta toisaalta 2018 MSport voitti kuskien mestaruuksia 1kpl ja 2021 0kpl eli tuo on...
 2. B

  Lukko mediassa

  Juu ei missään nimessä ollut tarkoitus kritisoida haastattelijaa, vaan naureskella tilaisuuden päätähtien syvällisille pohdinnoille. -Ei pärjätty -Mitä nyt pelistä muistan niin alku oli huono -Hyvää joulua
 3. B

  Lukko mediassa

  Nyt oli kyllä sellainen lehdistötilaisuus, että käteen ei jäänyt kuin nahkapäiden jouluinen kädenvääntö.
 4. B

  Tulosveikkaus päivän otteluille

  @Tykittäjä Olisi muuten eka kerta tällä kaudella kun Lukko päästää kotona 3, saatikka jo kahteen erään. Mutta kyllä tämä kieltämättä ennakkoon nihkeältä ja vaikealta peliltä vaikuttaa. 5-0.
 5. B

  Uudet ennätykset Jalkapallon MM-kisoissa 2022

  Espanjasta tuli eka neljä rankkarikisaa MM-kisoissa hävinnyt maa. Ehkä myös eka maa joka on pelannut pudotuspelin tekemättä maalia sen paremmin varsinaisessa ottelussa, jatko-ottelussa kuin rankkarikisassakaan?
 6. B

  Lukkokasvatit ja entiset lukkolaiset maailmalla

  Topi Lehtonen bongattu kättelyjonossa. Olihan se voittomaali Hifkiä vastaan 1999 ikimuistoinen, vähemmilläkin ansioilla Linnaan päästy.
 7. B

  Aleksi Valavuori – urheilupersoona

  Ehkä Valavuorikin arvostaa tuollaista taiten tehtyä trollausta, versus perus hanhinaamat. Alkuun meni varmasti täydestä. Ja tuohan on tavallaan Velaksille win-win, eli satunnainen skrollaaja ei varmasti tajua että kyseessä hassuttelija ja me hanhinaamat taas seurataan silmät ym kovana että mitä...
 8. B

  MM-kisat 2022 – liveseuranta

  Domagoj Vidan tukkamuoti lähestyy Jaana Järvenheimon tennisvalmentajan tyyliä.
 9. B

  MM-kisat 2022 – liveseuranta

  Turnauksen miellyttävin peli urputuksen, filmailun ja käsien levittelyn vähyyden osalta. Perisic kerran koitti mutta buuausten myötä pyysi anteeksi touhuaan. Tuomarillekin helppo peli ja hyvin viheltänytkin.
 10. B

  MM-kisat 2022 – liveseuranta

  Tuleeko Tim Krul pilkkukisaan?
 11. B

  MM-kisat 2022 – liveseuranta

  Nähtäisiin varmasti huikeita suorituksia puolin toisin ja tuomareilta!
 12. B

  R.I.P.-ketju – eli menehtyneet kiekkoilijat tai kiekkovaikuttajat, jotka ovat vaikuttaneet Lukossa

  Tämä on joko kaikkien aikojen vänkäysyritys, tai aika mainio stoori. Jälkimmäinen varmastikin. Onneksi ei Rainer!
 13. B

  Kodinkoneketju

  Juu, tai siis ei se tietysti äärimitoiltaan noin pieni ole, vaan tuo 430x430 kuvasi lähinnä että minkäkokoinen terävakulmainen neliö mahtuisi aukon sisään. Äärimitat varmaan lähellä 500x500. Siemensin aspa jo vastailikin että ei ole mitään retrofit-mallia, mutta ehkä hyvällä tuurilla joku...
 14. B

  Selviytyjät Suomi

  Täysin mahdollista ja tämä kuvastaakin hyvin sitä, että vaikka pelaisit kuinka "voittavaa taktiikkaa" niin finaalivastustaja voi silti vaan olla tuomariston suosiossa.
 15. B

  Liiga ja EHT – missä kulkee raja?

  Onhan tuo tepsillekin kova paikka kun Lehtinen pois kahdesta pelistä. Kärpätkin joutuu kahdessa pelissä seisottamaan kolmea halvempaa kaveria keskialueella.
Ylös