Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Becksi

 1. B

  Ville Heinola – honkajokinen suurlupaus

  Poika Raumalle ASAP.
 2. B

  Ville Heinola – honkajokinen suurlupaus

  Niin, antaa mennä vaan nyt kun kulkee! Hurraan jokaiselle Villen tekemälle maalille ja syötölle ihan täysillä. Jää kuitenkin nähtäväksi onko oikea ratkaisu, jos pelaa koko kauden NHL:ssä. Aika moni muu ykköskierroksellakin varatuista pelaajista harjoittelee mm. sitä fysiikkaa alemmissa sarjoissa.
 3. B

  Pathrik och Ponthus Westerholm – kaksoset Karlskronasta

  Ihan ookoo aloitus Pathrikilta. Fiksusti Virta säästeli vielä, 12 min peliaikaa kun velipoika pelasi 22 min. Kai joku Lukko-fani vaihtaisi nämä vieläkin Spinkin veljeksiin. Toki aamun eka Pitsiturnaus-minipeli painaa vaakakupissa enemmän kuin jotkut runkosarjapelit.
 4. B

  Otteluseuranta (Lukko)

  https://www.youtube.com/watch?v=ntkYsQf4TLU
 5. B

  Äijänsuon Arenan kunnostus

  Hyvä uudistus, mutta laittaisin myös laukausten määrän NHL-tyyliin, jos vaan teknisesti onnistuu.
 6. B

  Äijänsuon Arenan kunnostus

  Joku AV-ekspertti voisi säätää mediakuution ja kameroiden ja kaikkien välissä olevien laitteiden asetukset kuntoon. Karmeeta nykivää ja vilkkuvaa kuvanlaatua ja jotain ihme häiriötäkin välillä. Tai sitten on kuution "ominaisuus". Toivottavasti ei.
 7. B

  Joukkueen rakennus kaudella 2019–2020

  Hiukan offtopic, mutta muuan Kurtis McLean pelasi neljä kautta NCAA III -tasolla pistekeskiarvolla 1,84. On yksi harvoista tuolta tasolta NHL:ään pelaamaan päässeistä.
 8. B

  Huhuketju

  http://www.oulunkarpat.fi/uutiset/2019/06/03/krejcik-vahvistamaan-karppien-puolustusta
 9. B

  Joukkueen rakennus kaudella 2019–2020

  Krejcik venyttää päätöksensä MM-kisojen jälkeiselle ajalle ja vähemmän yllättäen siis tähyilee KHL:ään, mutta on kuulemma vielä vaihtoehto Lukollekin. Näin kertoo Sahlstedt huomisen Länskärissä.
 10. B

  Lukon tiedotuspolitiikka

  Ei tietääkseni.
 11. B

  Lukon tiedotuspolitiikka

  Lukon etäseuraaminen on ollut jo vuosia erittäin helppoa. Kaudesta 2010 lähtien ensin UrhoTV, sitten Nelonen ja nyt Telia on näyttänyt jokaisen Lukon ottelun suorana.
 12. B

  Pekka Virta – Lukon uusi päävalmentaja

  Tää on ihan saatanan typerä kohu. En ole lukenut Pekan faceviestejä enkä lue, mutta keksikää jotain muuta kauhisteltavaa.
 13. B

  Ville Heinola – honkajokinen suurlupaus

  Toivottavasti pelaa vielä kauden pari täällä. Päivänselvä NHL-tason pelaaja tulevaisuudessa. Iso iso plussa ja kunniaraumalaisen titteli loppuelämäksi, kun vaihtoi ässä-paidan Lukkoon. Sillä varauksella totta kai, ettei pelaa enää ikinä ässissä.
 14. B

  Tarmo Reunanen

  Olisi todella siisti juttu jos raivaa tiensä MM-kisajoukkueeseen. Totta kai siinä tapauksessa todennäköisyys NHL/AHL-reissulle kasvaa, mutta ei haittaa. Viihdyttävä pelaaja, jos vaan meillä pelaa niin ensi kauden kantavia voimia.
 15. B

  Joukkueen rakennus kaudella 2019–2020

  Pitkästä aikaa älyttömän hyvä fiilis tulevasta joukkueesta. Vaikka vaihtuvuus olisi tällä kaudella iso, niin sen ymmärtää, kun Sahlstedt kasaa omannäköistä porukkaa. Huolestuisin jos tulevina kausina vaihtuvuus olisi samanlaista ja sille ei olisi mitään selvää perustetta.
Ylös