1. B

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2019–2020

Tästä tulee ihan Clarkson-vibat mieleen. Aivan karmea sopimus.
  2. B

Kyllä tässä nyt maksettiin liikaa kolmosketjun ukosta. Onneksi Coleman vetää hyvällä sopparilla vielä ensi kauden, mutta Footen uhraaminen tähän ykkösen lisäksi oli kova hinta. Tampalla on kyllä lupaavia prospecteja hyökkäyksessä vielä jäljellä, mutta Foote oli parhaimmasta päästä. Säväytti...
  3. B

Otteluseuranta 24.–25.10.2017

Kauhua kylvänyt ketju osuu vielä 5-1. Stamkos alustaa Kucherov viimeistelee.
  4. B

Olipas tyhmä Darlingin vetäminen maalilta jo 3 minuuttia ennen peli loppua. Carolina on pyörittänyt koko erän, ja nyt 30 sekuntia niin Namestnikov iskee tyhjiin ja peli alkaa oleen taputeltu.
  5. B

Loistava peli Stamkokselta, ensin syöttö Killornin maalipaikkaan ja sitten Sergacheville Killornin yrityksen jälkeen.
  6. B

Otteluseuranta 21.–22.10.2017

Niemi ei saa edes pukukopin oveakaan kiinni. Saas nähdä, koska Niemi lähtee bussiliigaan ja Tristan Jarry tulee backuppiksi.
  7. B

Otteluseuranta 17.–18.10.2017

Sustr siellä jäähyllä istuskeli kun peli tasoitettiin. Eikö se Koekkoek voisi olla mielummin kokoonpanossa...
  8. B

Budaj lukenut jatkoaikaa ja parantanut peliään, Hischierin ensimmäinen maali Budajin hanskan kärjen päässä.
  9. B

Gourdelta hyvä karvaus ja kiekko maalin eteen Stamkokselle, joka laittaa Schneiderin ohi 4-3 taululle
  10. B

Ja sieltä sivaltaa taas Kucherov
  11. B

Eikä ole farmissa veskaritkaan vakuuttaneet, vaikka Ingram sieltä on ihan lupaava, mutta siihen menee vielä aikaa ennen kuin häntä nähdään NHL:ssä. Waivereihin ei veskareita juuri tule, joten vaihtokaupan kautta pitäisi backuppia metsästää.
  12. B

Hieman liian aikaista sanoa, mutta Budaj signaaminen oli kyllä virhe. Ja vielä kahden vuoden lappu!
  13. B

Huh huh, Tampalta löytyy kyllä kaksi hyvää ylivoimakoostumusta, joista molemmista löytyy huippupelaajia.