Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä avs

 1. A

  Colorado Avalanche 2019–2020

  Jep, ykköstähden olisi voinut ihan yhtä hyvin antaa Raannalle. MacKinnon näytti paikka paikoin jo turhautuneisuutta kun ei sujunut. Makar on seurahistorian ensimmäinen tulokaspakki, joka tehnyt pisteitä neljässä ensimmäisessä (runkosarja)pelissään. Makarilla oli paikka tehdä voittomaali jo...
 2. A

  Colorado Avalanche 2019–2020

  Aha. Kyllä mä voisin Duchene-paita päällä mennä peliä kattomaan. Eihän Matt nyt se puuttuva palanen ole, mutta ajoittain tosi hyvä kyllä. Tiedä sitten syövästä.
 3. A

  Kaapo Kakko – Church of Kakko Manhattanilla

  Avalanchella samankaltainen aloitus kauteen. Perjantaiaamuna heti kolmas peli kauteen. Ei liity Kakkoon, mutta liittyi tähän kausiohjelmaan.
 4. A

  Colorado Avalanche 2019–2020

  Ihastuin ensi näkemältä. Pakkipareissa tullaan varmaan näkemään kaikki mahdolliset kombinaatiot. Hienoa että Timmins on kunnossa. Right-puoli on kunnossa kun siellä on Makar-Johnson-Timmins
 5. A

  Mikko ”Hot Wheels” Rantanen

  MacKinnonilla sopparia 4 vuotta jäljellä ja Landeskogilla 2. Eiköhän Sakic varautunut Rantasen sopparin etupainotteisuudella noihin. Erittäin hyvää työtä.
 6. A

  Colorado Avalanche 2019–2020

  Mahtava homma. Viikon päästä onkin jo pari ekaa peliä pelattu. Toivottavasti Mikko on jo lentokoneessa kohti Denveriä, niin ehtii totutella korkeaan ilmanalaan. En tosin tiedä millaista vuoristoilmaa Bernissä voi hengitellä. Hieno homma joka tapauksessa että sopimus saatiin aikaan.
 7. A

  Mikko ”Hot Wheels” Rantanen

  Tai sitten se seuraava diili määrittää sen markkinahinnan. Jos Rantanen tekee nyt 9.8AAV diilin, niin Marnerin soppari oli kallis.
 8. A

  Colorado Avalanche 2019–2020

  Ja kaikki tämä ketjupyörittely on ihan turhaa, sillä kiitospäivään mennessä on jo kaikki kombot nähty. Antero Mertaranta voi olla hämmentynyt, mutta kukaan pelejä ikinä katsonut ei ole.
 9. A

  Colorado Avalanche 2019–2020

  Olkoonkin että Kamenev on ollut paljon loukkaantuneena, niin kyllä Dries on enempi mieleen jäänyt viime kaudelta kuin nuori venäläinen.
 10. A

  Colorado Avalanche 2019–2020

  En mä tiedä onko tää nyt mikään uskon asia. Stastny, O'Reilly ja Duchene on joukkueesta päästetty viime vuosina menemään vain ja ainoastaan siksi, että ei haluta maksaa määräänsä enempää pelaajille. Mä tykkään tavallaan siitä linjasta itse. Vaikka kaikki kolme edellä mainittua olisi kelvannut...
 11. A

  Colorado Avalanche 2019–2020

  Eikös Byram ole sitoutunut pelaamaan yliopistokiekkoa pari kautta? Vai sekoitanko Newhookiin?
 12. A

  Calgary Flames (1.) – Colorado Avalanche (WC2), Pacific 1. kierros

  Joo, ja oliko "offensive zone time" kahen erän jälkeen jotain 8min v 2min. Jos Avalanche saa pidettyä tota myllyä yllä ja kiekkokin rupeaa osumaan kehikon sisäpuolelle, niin tästä voi vielä tulla voittoisa sarja. Hiton hyvää, fyysistä ja tasaista kiekkoa on ollut. Kämmenet hikoo ja nautin.
 13. A

  Colorado Avalanche 2018–2019

  Girard missasi mielestäni osan edellisestä pelistä jonkun taklauksen jälkeen. Siinä ois paikka condorin vierellä auki tollaselle kiekolliselle pakille.
 14. A

  NHL Entry Draft 2019

  No olishan se nyt todella kummallista että sen jälkeen kun on parikytä vuotta pelejä seurannut nettiradiosta/netistä/videopalveluista vaihtaisi joukkuetta jonkun pelaajan mukana. Ei kukaan pelaaja ole mulle ollut mitenkään ylivoimaisen rakas vuosien varrella. Toki harmittaa että vaikkapa...
 15. A

  NHL Entry Draft 2019

  Toki ymmärrän huumorin tässä, mutta silti olen huolestunut. Ja tämä on myös syy miksi Rantanen voisi vaikka poistua Denveristä mun puolesta - kunhan hinta on oikea.
Ylös