1. A

  Jäädytetyt pelinumerot

  Tää on ihan muistikuvia, mut käsittääkseni Montrealista ja siltä suunnalta yleensä tulee todella paljon katsojia näihin Floridan tiimien matseihin. Ilmasto siihen lienee suurin syy.
 2. A

  Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

  Täysin samaa mieltä. Maha taisi täyttyä jo sillä korkealla varauksella.
 3. A

  NHL-huumoria

  Eeeeiiijjjeeiijeeeiiiiii *repii silmiään* Ei pystynyt puoliväliä pidemmälle mitenkään.
 4. A

  Managerien ja muun johdon toiminta NHL:ssä

  Mut kamoon, Lefat?! :D
 5. A

  Columbus Blue Jackets 2018–2019

  Siirretään joukkueen omaan ketjuun, kun ei tässä nyt enää kaupoista ole kyse. Niin, enpä tiedä. Jos itse olisin huippu-urheilija, niin voisin ehkä ajatella että ajattelisin asioita enemmän sen urheilun tiimoilta, kun ei se ura kuitenkaan niin hirveän kauaa kestä. Sellaisena tienaisin sen verran...
 6. A

  Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2019–2020

  Ei taida olla Columbus mitenkään houkutteleva paikka huippu-urheilijoille. En osaa sanoa kummassa on suurempi syy, kaupungissa vai organisaatiossa. Vaiko molemmissa?
 7. A

  Breaking the law, breaking the law! – kiekkoilijat rikoksen polulla

  Tämä on totta, ehkä itsekin hieman muotoilun asiani huonosti.
 8. A

  Breaking the law, breaking the law! – kiekkoilijat rikoksen polulla

  No, huvittaa ketä huvittaa. Itseäni ei ainakaan tollanen nopeusrajoituksen tuplaaminen hauskuuta yhtään. Siitä saakin napsahtaa, ja niinkuin tapana on sanoa, hit them where it hurts. Joo eihän toikaan summa vielä heilauta Rassea juurikaan, mut jos noita nyt lähtis useampi tulemaan niin varmaan...
 9. A

  San Jose Sharks 2019–2020 – turning the tide

  Aivan, no joo silloin tämä käy vähän paremmin järkeen. Kiitoksia!
 10. A

  San Jose Sharks 2019–2020 – turning the tide

  Tätä en kyllä ymmärrä. Tyypillä alkaa selkeästi jo virta hiipua. Vielä ekalla Lefa-kaudella statsit oli suht samoja kuin Tankissa, mut viime kaudella 10 börsää vähemmän, selkeästi heikommalla viimeistelyprosentilla myös. Syöttöjä suht saman verran. Uskoisin että tää trendi on pysyvä, joten miksi...
 11. A

  Sebastian Aho – professori

  Niin, tämä on mielenkiintoinen nosto. Onko tästä mitään havaintoa? Kokeeko Sebu olevansa jotain "velkaa" Canesille? Onko seura/kaupunki jotain hänelle niin erikoista ettei tahtoisi millään muualle? Entä mihin joukkueeseen sopisi yhtä hyvin, mistä saisi saman roolin sekä jäällä että organisaatiossa?
 12. A

  Sebastian Aho – professori

  Tämähän ei ole mitenkään kummallista, kun ajattelee miten palkkakatto on noussut esim. tällä vuosikymmenellä (wikipedia): "As a result of these factors, the cap has been raised each year to the figure of $59.4 million for the 2010–11 season, with a cap of $11.88 million for a player."
 13. A

  Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2018–2019

  Missäs niin väitettiin? Tuossa lainaamassasi mainittiin tarkalleen "Marnerin leiri", ei Mitch itse. Ja joo sitten kyllä sanotaan ettei kotikaupungin sankari suostu antamaan periksi, mutta eihän tämä suinkaan tarkoita että hän näin tekisi neuvotteluissa paikan päällä.
 14. A

  Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

  Hitto siellä on ollu piiiitkä tunti. :D Tämä voi kyllä olla loppupeleissä se paras ratkaisu. Edmontoniin on nyt kuitenkin jo aika pitkään yritetty juurtua. Jessen kielipään tuntien ei uuden mestan haltuun ottaminen liene siitä helpoimmasta päästä. Jos nyt uudet tuulet alkais muutenkin...
 15. A

  San Jose Sharks 2018–2019

  Joo, kyllähän se näin taitaa olla. Itse vaan pidän Burnsiä saman tyypin pakkina, ja jopa parempana siinä hommassa. Molemmathan on aika hasardeja sit omassa päässä, mutta kun nykypäivänä niitä pelkkiä pisteitä arvostetaan... Totta, kumpikin näistä puolustaa paremmin kuin världen's bästa.