1. A

  Micke Åsten, HIFK

  Eikös Åstenin liksa ole aina pyörinyt tuossa 30-40k tuntumilla? Ainakin minusta ihan passeli liksa, nämä Motinin yms liksat on vain yksinkertaisesti naurettavia. Itse en näe mitään huonoa tuossa, että Åstenin liksa on verrattavissa kodinkonemyyjän palkkaan. Molemmat painavat kovasti duunia...
 2. A

  Juho Keränen

  Kertokaa mulle mitä tää jätkä tekee kentällä, että ansaitsee pelipaikkansa? Jopa välillä yv:llä! Mitä multa menee ohi mitä Pikkarainen näkee?
 3. A

  Tommi Kerttula – Ässien kehitysjohtaja

  2 Nhl-Lainaa, joku huhuttu jämä SHL-hyökkääjä, ja sentteri joka oli jokereissa sysipaska. Onks tää vaa tän päivän taso, vai meneekö multa joku ohi miks Kerttulalle ollaan pystyttämässä tyyliin patsasta Porin torille?
 4. A

  Harjoitusottelut 2020

  Kuvanlaadussa kuulema siirrytty kivikaudelle, mitä lukee noita livekommentteja solidsportilta...
 5. A

  HIFK kaudella 2020–2021

  Mikähän Eliteprospectin sauna-illan sekoilu oli se Sheehyn ja Falkovskyn IFK-yhteys? Eilen ei nimiä kuulunut, eikä tobben kommenttien perusteella myöhemminkään tule kuulumaan. Jännä keissi kaiken kaikkiaan...
 6. A

  Brad Lambert – 15-vuotias liigadebytantti

  Mikään ei ole hienompaa kuin oma kasvatti jatkaa kasvattiseurassaan kohti NHL:än ovia!
 7. A

  HIFK kaudella 2020–2021

  Monelta voi aloittaa hakkaamaan F5-näppäimen puhki?
 8. A

  Jussi Jokinen – NHL-tähden paluu kärppäpaitaan

  Tän jätkän hermokontrolli on suorastaan huvittavaa. Eikös aiemminkin tällä kaudella jäänyt tilanteessa kakkoseksi, ja purki jälkitilanteen usean pelin rangaistuksen arvoisesti?
 9. A

  HIFK kaudella 2020–2021

  Karjalainen taitaa olla ainoa uusi pelaaja jota huhuttu ensi kaudeksi? Erittäin hiljaista sillä saralla..
 10. A

  Jan Caloun – comeback?

  Kyllä oli upea katsoa lapsuuden sitä suurinta IFK-idolia eilen. Upeat muistot värisytti kylmiä väreitä ympäri kroppaa. Käsittämätön pelaaja, ja maailman paras ihminen. Kiitos Jan!
 11. A

  Liigan siirtohuhut kaudelle 2016–2017

  Käyttäjä Salmis juttuja nyt kovin innoissaan kannata ottaa. Heittää aina tämmöistä "hassuttelu"huhuja mutta osumaprosentti onkin sitten asia erikseen. Toki voi tietenkin olla, että kaveri ei edes huhuile mitään :)
 12. A

  Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2016–2017

  Lukolla on todella huono joukkue ensi kaudeksi. Kattoo ton Saukon Anun kehittämää listaa, niin tajuaa asian kokonaisuudessaan. Joukkueen rakennus selkeästi todella pahasti kesken?
 13. A

  Pelicans-huhut – onko niitä?

  U Mad Pelicans?
 14. A

  HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  Haluaisin pelata vielä HIFK:ssa. Ehkä voisin tulla takaisin NHL-urani jälkeen, Zidlicky sanoo. Siinä lainaus Marekilta muutaman vuoden takaa. Olisiko hyvä aika kotiuttaa "poika" himaan. Kai Marek ollaan nähty Stadin kesäkahviloissa jo istumassa? Huomenna tärähtää!
 15. A

  Nyt just hymyilyttää!

  Tämä oli aivan huikea! Olisiko jossain katsottavissa uudelleen?