Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä agee81

 1. A

  Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  2,4 miljoonaa sijoitetaan, eikä odoteta tuloksia sille panokselle? Mitä vittua nyt, TPS?? Kirjoitanko tähän tilinumeron mihin sen voi ensi kaudella siirtää...?
 2. A

  Miten saadaan yleisömäärät nousuun?

  Nyt täytyy kyllä sen verran korjata, että pertti peruskatsojalle se kannattajakatsomossa oleminen ei anna yhtään sen enempää, kuin vaikka F-katsomossa istuminen. Itse olen jokusen matsin tuolla seisomakatsomossa viihtynyt. Tällä kaudella koko avausottelun, mutta eipä käteen jää yhtään sen...
 3. A

  Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  Älä nyt, kun rakennettiin tasaisen paska joukkue ilman tähtiä.
 4. A

  TPS, media ja julkisuus

  Hyvä tietää, että nuo tulee ilmaiseksi nini on edes jotain koko perheen viihdettä tarjolla.
 5. A

  TPS, media ja julkisuus

  Voisi ja voisi niin. Kriisiviestintää seurassa ei osata. Se on tullut jo selväksi. Sikäli se on ihme, koska viestintäpäällikkö/markkinointipäällikkö Tuominen on aika monessa liemessä keitetty. Osaamista on kyllä, mutta sanellaanko sitten jostain ylempää julkaisut ja meneekö seura perse edellä...
 6. A

  Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  Total Hockey Forever Kalle Kaskinen jakso Jollain on ollut taas liikaa aikaa. Mut ihan hyvää piikkiä...
 7. A

  Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  Kyllä siellä kengitään ulos myös UTJ jos potkuja jaellaan. Vai meinaatko, että pelaajia alentaan heittämään bussin alle ihan kirjaimellisesti? Pressissä ne on jo heitetty.
 8. A

  Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  Mulla on jotenkin sellanen olo, että nää työkalut on ruuvikärkisarja ilman vaihtopäitä ja rautasaha ilman terää.
 9. A

  Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  Jaaaa, sitten voisikin Hannikaisessa pistää huolella turpaan ihan jokaista kahdella jalalla kulkevaa? Kiitos ei. Linkki vie youtubeen, jossa Summanen latoo turpaan jotain random -tyyppiä.
 10. A

  Jonne Virtanen – Monsterimonni

  Onneksi Suomessa on käräjäoikeuden istunnot julkisia. Siellä riittää yleisöä, uskoisin. Enkä yllättyisi jos Seura järjestäisi omasta perseilystään FB-liven. Saa Tuominen ottaa idean talteen.
 11. A

  Jonne Virtanen – Monsterimonni

  Mielenkiintoista, jos suostuisi ulkomaankomennukseen. Haastatteluissa sanoi, että on ensisijaisesti perheenisä ja jääkiekko tulee kakkosena. Siksi tää ulkomaankomennus kuulostaa vähän erikoiselta. Tää oli jopa niin huumoriosastoa jo, että banaani tästä onelineristä ei olisi väärin.
 12. A

  Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  Tämä on niin totta ja kertoo paljon TPS:n tilanteesta. Sama homma on Nurmen kohdalla. Koska mies vaihtaa seuraan, jossa saisi vastuuta ja kunnolla peliaikaa? Potentiaalia on, mutta tulokset jäävät laihaksi kehityksen osalta.
 13. A

  Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  Muistan elävästi Hannu Virran irvistelyä pressissä 2000-luvun alkupuoliskolla, juuri ennen kun sai kenkää. Joku tiistai-saipa taisi olla, missä itärajalta tullut hurrikaani pisteli kiva-hannun suojatteja peräaukkoon joku 1-7. Pressin alkaessa kysyttiin valmentajan näkemystä ottelusta, niin Virta...
 14. A

  Jonne Virtanen – Monsterimonni

  Kah, "läpijuoppo, liivijengin edustaja" saa sittenkin sopimuksen. Jännittää vähän itseäkin, että kuinka kauas kotoa mies haluaa lähteä. Jos veikata saa, niin Turusta alle 200km - Ässät, Ilves tai Lukko?
 15. A

  Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  Liigan sivuilta en löydä eilisestä matsista kuin maalikoosteen? Mistä sen pressin löytää? EDIT: LÖYTY.
Ylös