1. Ä

  HIFK ja RoKi yhteistyöhön

  Kuka nyt on katkera? Kunhan vain totesin mielipiteeni. En uskonut että noin menee tunteisiin. Sori. Aika vähän tunnet ilmeisesti Rovaniemeläisiä? Itse en ole ikinä tämän rumpuryhmän ajatuksia allekirjoittanut. Kärpät on kyllä muutoin kyntensä näyttänyt. Ifk tajusi mahdollisuuden, näädät ei...
 2. Ä

  HIFK ja RoKi yhteistyöhön

  Ensinnäkin Oulun näätälauman on turha puhua mistään Pohjois-Suomen joukkueesta. Oulu on maantieteellisesti noin puolivälissä. Ifk on paljon mieluisampi yhteistyökumppani kuin inha näätälauma.
 3. Ä

  RoKi Hockey 2016–2017 – askel eteenpäin

  Täytyy sanoa että ifk on varmasti hyvä kumppani. Enpä oikein osaa sanoa että mikä olisi ollut parempi yhteistyöseura. Tämä on iso askel eteenpäin. Rovaniemen kiekko sai juuri hivenen lisää imua.
 4. Ä

  RoKi Hockey 2016–2017 – askel eteenpäin

  Tamminen on parhaimmillaan sentterin roolissa. Viimeinen peli Iisalmessa oli melkoista näytöstä. Tamminen pelaa Mestistä tällä hetkellä todella kovalla itseluottamuksella ja kiekon kanssa on koko ajan erittäin arvaamaton/vaarallinen. Sanotaanko näin että varmasti sentterinä on parhaat avut.
 5. Ä

  RoKi Hockey 2016–2017 – askel eteenpäin

  Mihinkähän ketjuun Tammista sovitellaan? Voipi olla että lainapestistä tulee pidempikin. Onpi taitava poika käsistänsä tämä Juhani.
 6. Ä

  RoKi Hockey 2016–2017 – askel eteenpäin

  En näe yhteistyösopimuksessa mitään pahaa jos homma toimii molemmin päin. Nyt vain ilmoitettiin sopparista ja heti perään Tamminen lainalle ifkhon. Olisin odottanut ehkä ennemmin sieltä suunnalta lainamiehiä ensialkuun. Ehdottomasti Tamminen näyttöpaikan ansaitsee.
 7. Ä

  RoKi Hockey 2016–2017 – askel eteenpäin

  No niin. Yhteistyö konkretisoituu heti siten että Tamminen (hienoa Juhanin puolesta) pelaa huomenna ifkn paidassa.
 8. Ä

  RoKi Hockey 2016–2017 – askel eteenpäin

  Kotisivuilla uutinen aiheesta. Kunluniin lähti. Näkihän tuon heti Jokerit pelissä että kyseessä on liigatason pelimies. Arvelin vain että olisi kauden kuitenkin aloittanut täällä. Voin muuten sanoa että ihan hevillä ei korvaajaa löydy.
 9. Ä

  RoKi Hockey 2015–2016

  J.Hotti. Tämä on Rokin viestiketju. Ketteräkin saattaa saada joku kaunis päivä oman osionsa tänne Mestiksen puolelle. Siellä voi sitten muistella katkeria IPK-tappiota. Ketterästä nyt ei vain ollut vielä Mestikseen. Ei niistä entisistä liigajätkistä ole enää mihinkään. Ne on entisiä. Mahtavaa...
 10. Ä

  Mestis-karsinta 2016

  Toivotaan todella että huomenna on tiukempi peli luvassa. Tuo 10-0 oli täysin oikeutettu tulos ja tosiasia on se että Ketterällä ei ollu mitään palaa. Ei mitään. Uskoisin että kotona Ketterä voi kyetä loistopelillä ja kovalla munkilla yhden peli viemään mutta sekin vaatii pienimuotoisen...
 11. Ä

  RoKi Hockey 2015–2016

  Ismo Nikkinen RoKi-paidassa viikonlopun otteluissa.
 12. Ä

  Ke 16.9.2015 Otteluseuranta (Mestis)

  Voi olla että perjantaina Lappi-areenalla isketään sittenkin kovat yleisöluvut tauluun.
 13. Ä

  Ke 16.9.2015 Otteluseuranta (Mestis)

  Jahas RoKi kairasi voitkin Kolkkolasta. Enpä ois ihan heti uskonu. Hieno juttu.
 14. Ä

  RoKi Hockey 2015–2016

  Jahas.. Maalivahti ja hyökkääjä näytille. Paavo Hölsä Andris Siksnis
 15. Ä

  RoKi Hockey 2015–2016

  Ehkä me ymmärsimme tuon merkityksen väärin? Oikeasti, jos Mestikseen valmistautuvan joukkueen try-out tilaisuudessa on jotain kipsin miehiä mukana niin eikö se kerro siitä kuinka pihalla koko porukka on? Tai sitten se kertoo siitä että oikeasti ei ymmärretä jääkiekosta yhtään mitään eikä tunneta...