La 11.12.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 18 371
  • 410

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Ottelu ____________ - Ässät oli ________n kauden paskin peli. Tuomari _______ oli perseestä. Ässät oli huono, mutta _______ oli vielä huonompi. Lisäksi Ässät kahvasi koko ottelun.
Olihan eilen kahden paskan kohtaaminen.. Onneksi Lukko ainakin petrannut tuosta kauden pohjakuopasta. Tällä pelillä eilen olisi ollut taas tutut 6-0 taululla :)
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
KooKoo-Lukko 0-2 40 minuutin pelin jälkeen. Lukko teki maalit, mutta muuten tämä oli tasaisempi erä kuin ensimmäinen, jota Lukko vei. Pooleyn kärsimää joukkuerangaistusta jää vielä noin 30 sekuntia kolmanteen erään, joten se pitää ottaa tarkasti ettei käy kuin KooKoolle toisen erän alkuun.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olisi ollut hieno nähdä Odeninkin jäähy uusintana. Näytti, että HPK:n pelaaja antoi selästä vauhtia. Ja ennen tätä Lebedeff kampittaa Ikosen ilman jäähyä. Onhan tämä nyt, kun joutuu tuomareitakin vastaan pelaamaan.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Aika hyvät muodot noilla Kärppien tanssitytöillä.


Vaikeaa on Tappalla omista lähtö välillä. Ja tyhmä jäähy Sakulle. Iso erän loppu
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Kaikessa koomisuudessaan, jota SaiPa tekee kentällä, niin tuomarit vihelletää sille ihan älyttömiä jäähyjä kaunistellakseen pelkästään jäähytilastoja.
 

Driver

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Suomi, Suomalaiset NHL:ssä, V. Ze
Hieno oikeusmurha Hämeenlinnassa, Lebedeff kampittaa aivan selvästi molarin alueen ulkopuolella Ikosen(?), ei jäähyä. Pian Odenille annetaan vähän vauhtia kohti Lebedeffiä ja jäähylle -> 4-1
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Oishan tosta aiemmasta voinut Lebedeffille antaa jäähyn, ihme ettei pilli soinut. No eipä ollut pelin ainoa virhe tuomareilta mutta yksi selkeimmistä
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Näemmä erotuomari Anssi Salosella on selässään #1. Aika paljon olen katsonut muidenkin maiden pelejä, mutta koskaan en ole nähnyt tuomarilla kyseistä numeroa. Ei sinänsä yllätä että se on juuri Salonen jolla tuo numero on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös