Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Turunen mokaa ja peli ohi, 3-1. No on tässä vielä aikaa mutta vaikeaksi menee.

Valle

Helsingin Jokerit. SJK.
Koko erä tuhlaillaan. Voi vittu tämä on aina tätä samaa. Lähetys kiinni ja lähden tinderistä etsimään seuraa.

Hokileidi

Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Jokerit pelaa paljon halukkaammin kuin SKA.
Ja heti kirjoitettuani näin Kuzmenko laukoo Turusen syöttövirheen jälkeen 3-1:een.

flintstone

Junttila istumaan ja nyt se peli on ohi vaikkei tulisi maalia.

vensteri

Ensi kaudella voitaisiin ottaa pelkästään tavoitteeksi voittaa kaikki ska -pelit. Noh onneksi ei Lehtonen ole pelaamassa, vituttaisi muuten vielä enemmän

Letkuspede

Jokerit Pens
Ihan kuin nähnyt ennenkin. Jokerit pyörittää kiekkoa ja vastustaja iskee vastaiskusta tai 5divari tason virheestä.

iLUZ

Helsingin Jokerit
Komarov pelannut todella vähän tänään. Hankkiko SKA kaverin vain sen takia, ettei pääsisi pelaaman heitä vastaan vai onko jotain vammaa, en tiedä. Kaikki on toki mahdollista kun kyse SKA:sta

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Olisi Jokerit nyt ilmestynyt edes pelin alussa kentälle, niin ei tarvitsisi jossitella maalipaikoilla. Ihan uskomaton paikka tuo Pietari, kun jokainen tuntuu paskovan housuun jo ennen peliä.

flintstone

Yhden erän pelaaminen ei riittänyt tälläkään kertaa, ihan turha aikalisä kun aika ei riitä 2 maaliin.

flintstone

Se siitä, vittu mitä paSKA! Jokerit oli tänäänkin heikko. PaSKA niskan päällä, voitot nyt heille 2-1. Marjamuki on Rotan taskussa.

Hokileidi

Mitenkäs tämä nyt pitäisi sitten suhteuttaa? Jokerit kuitenkin johtaa Läntistä konferenssia. Eikö silloin ole lupa odottaa kovaa esitystä tiskiin?
Kauden alusta -sijoitusta enemmän kannattaa ehkä tarkastella joukkueiden viimeisten ottelujen kuntopuntareita. Tajusin tämän KHL-seurannan vasta tällä kaudella. Puntari päivitetään joka viikko.

massaonvoimaa

Höpöhöpö. Kyllähän Jokerit näytti kolmannessa erässä ettei SKA pysy mukana kun Jokerit on ytimessä. Johansson ja huono tuuri pitivät SKAn johdossa.
Äläpä nyt toveri Palokka jauha huttua. Jokerit oli aivan pihalla enemmän tai vähemmän 40min. SKA otti jalkaa kaasulta kolmannessa, Jokerit pyöri laidoilla, teki tuttuun tapaan paineessa virheen kun jahdattiin maalia ja peli ohi. Mitään loppukiriä ei nähty. Se että Jokerit pyörii 60min ottelusta 5-10min "hyökkäämässä" kolmannessa erässä ei tarkoita SKAn osalta yhtään mitään. Jos tämä suhde olisi sen 45-50min tuo niin asia olisi toinen.

SKA,Dynamo,SKA pieni aski vieraissa, 2 tehtyä maalia. Marjan pelikirja on täysi torso pieneen kaukaloon.

Cobol

Suomalainen jääkiekko
Olisi Jokerit voinut pelin voittaa, mutta se voitto olisi tullut vastoin pelitapahtumia. SKA oli parempi. Hyökkäyspelin ongelmiin Jokerit sortui. Viisikkohyökkäämisen sijasta mentiin yksilöillä ja usein ilman tukea. Vetoja SKA blokkasi erityisesti kolmannessa erässä kun voittajasta väännettiin tosissaan.

Jokerien hyökkäyspelaamisesta sen verran, että en ole koskaan nähnyt Jensenin pelaavan sentterinä (tarkoitan ottelunaikaista pelitilannetta) selin vastustajan maaliin hyökkäyssinisellä, ja laiturien ihmetellessä laitasinisellä, että mitä onkaan tarkoitus tehdä. No, se oli sattumaakin, mutta Jokerien hyökkäyspelaaminen 26 m kaukalossa ei todellakaan ole sellaista, mitä pitäisi olla. Päätyä ei osata käyttää ja rännittämisen ajoitukset eivät toimi.

SKA:lla on kova nippu, kunhan motiivi on kunnossa. Tässä ottelussa oli ja SKA olisi vaikka syönyt kiekon saadakseen pelaajille luvatut pinnarahat Jokerien kaadosta.

Jokerien osalta jatko riippuu paljon siitä, saako joukkue 1-2 tärkeää vahvistusta. Nykynipullakin voi mennä pitkälle, mutta - kaikella kunnioituksella - se nyt vaan vaatisi kapean kaukalon pelaamisen opettelun. Ihan perusasiatkaan eivät toimi, joista muutaman kuvasin yllä. Enää Jokerit ei sorru yhtä paljon poikittaiseen pelaamiseen ja miesvartiointiin enemmän kuin alueen puolustamiseen, mutta olisihan 26 m pelaamista ollut Marjamäellä vaikka kuinka paljon aikaa miettiä ja harjoituttaa...

Mikähän siinä on, että Marjamäki ei tätä asiaa ymmärrä?