TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 720 054
  • 13 341

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Valitettavasti on tunnustettava, että Kookoo oli tänään huomattavasti parempi joukkue eli oikea joukkue voitti ottelun.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Aikamoista desperate hockeyta ja pakottamista koko takaa-ajo. Tuttu resepti viime kausilta eli, kun hakkaat kupolia seinään, niin eikö kajahda yläläskiin omissa joku vitun Kouvolan ropelli. Milloin se maalien tekeminen alkaa?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yhden ketjun varassa tosiaan ollaan. Suurin syy toki surkeat ulkomaalaisvahvistukset. Tällä hetkellä neljästä hankinnasta hyökkäyksessä on yksi kohtuu hyvä rouhija ja yksi Joel Janatuisen ja Ibragimovin korvaaja, toki kummankin saappaat vielä liian isot. Ei ihan Kestnerin ja Iskhakovin tasoa.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nopeat mielipiteet:

-Rafkin vetämään taukoa heti kun mahdollista, ei vaan suju.

- Ahokas voisi alkaa pikkuhiljaa tekemään hyökkäyspelille jotain, ei niitä maaleja tule kulmista, shaatana. Turhaa energiantuhlausta. Suoraviivaisemmaksi, ja nuo hitaat lähdöt pois.

-Kalto voisi konsultoida jotain ylivoiman osalta.

-Kallio ja Urama pelaajamarkkinoille, kertoo paljon että ulkkareita jotka on hankittu 1/2 ketjuun vetelee toista peliä katsomossa koska taso ei riitä. Samoin maalintekijää tarvitaan, ei vittuakaan lohduta että kiekonhallinta on Tepsille ja että hyökkäysalueella on pidetty kiekkoa isoja minuutteja jos ei kukaan kykene tekemään maalia. Samoin vain yksi kenttä joka osaa hyökätä, pari kenttää jotka osaavat pelata neutraalia ja yksi puolustukseen erikoistunut. Ei riitä!
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Herää kysymys että mitä nuo Palloseuran ulkomaanavut joukkueessa tekevät? Nostavat kyllä epäilemättä isoa palkkaa mutta tehoja ei tule. Pistäisi nuo kalliit miehet kilometritehtaalle ja peluuttasi heidän tilallaan vaikka uusia junnuja.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Ei mitään ihmeellistä tekemistä KK:lta tänään. Yllättäen huono puolustaminen (kts 1.erä) ja kulmissa pörrääminen ei tuonut hyvää tulosta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaisu oli kotijoukkue tänään eikä ollut valmis taistelemaan pisteitä. Näennäistä hallintaa mutta laadukkaita tekopaikkoja aika vähän.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Pääasiassa tepsi vei peliä ja joukkueen esitys kokonaisuudessaan ei ollut niin huono mitä loppulukemat antaisivat olettaa, mutta yksilövirheillä (Rafkin ja Lajunen erityismaininnat, Andy ei tasollaan) kookoolle mahdollisuus voittaa halvalla tänään, lisäksi niinkuin täällä joku taisi mutuillakkin Setänen veti jumalmoodin päälle ja ei mene sisään. Pärssinen ja Pyyhtiä ehdottomasti omissa kirjoissa parhaat tänään.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Kyllähän toi hyökkäys kieltämättä tällä hetkellä kaipaa jotain vahvistusta. Tai sitten heräämisiä.

Olisikohan ekana ihan ketjujen sekoittaminen? En ymmärrä valmennusta yhtään tässä asiassa. Samoilla kentillä hakataan päätä seinään peli toisensa jälkeen. Ei jumalauta lähde, niin ei lähde. Koko hyökkäyspaletti huomiselle uusiksi. Hults ja Sandberg mukaan. Joku herättely koko joukkueelle tarvitaan nyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös