Otteluseuranta (CHL)

  • 268 246
  • 5 217

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja peli on 3-0 Rouenille. Kolmas maali alivoimalla. Voipi olla tekeminen Salzburgilla kotona että tämän kääntävät.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Helvetin hienoa eurooppalaista huippukiekkoa. Ei jouda paljon palstoilla pieruja haistella nyt.
 

Kukko

Jäsen
Näin ensimmäisen erän perusteella, niin tiukkaa Suomalaista kiekkoa on nähty. Ensimmäinen maali on taas kaikki kaikessa. Pelin maalinteko tilanteet, ehkä 46-54 vieraille. Ruotsalaiset ovat tulleet pelaamaan "täysillä", sen näkee.

Eiköhän erikoistilanteita nähdä toisessa erässä. Vahva luotto, niiden tuovan tarvittavan. Muutama paikka vihellykseen olisi jo ollut, mutta kohtalaisen siisti kokonaisuus tähän asti.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei tahdo taso nyt vain riittää. Yv-mahdollisuuden kun saivat niin väkisin tekivät maalin. Aika pienet mahdollisuudet että Tappara tästä jatkoon nousisi, tulossa se perinteinen CHL-taipaleen loppuminen ekalla pudotuspelikierroksella. Sitten voidaan keskittyä Scudettoon.
 

Pardus

Jäsen
Edelleen meikalaisen mielesta aliarvostettuja matseja, oikeasti tuo hienoa vaihtelua ja perustasoltaan useimmiten korkeamman tason pelia

Ehdottomasti. Alkulohkoissa on toisinaan turhan oloisia otteluita, ehkä yksinkertainen sarja niissä riittäisi? Mutta nämä playoffit ovat yleensä kovempitasoisia kuin perus runkosarjaläpsyttelyt Liigassa. Enemmäin saisivat etenkin näitä playoffeja mainostaa. Kyllähän Frölunda on kovimpia jengejä mitä on tullut Raksilassa nähtyä.
 

Pardus

Jäsen
Viime viikolla 4-0 hävinnyt Leksand on näköjään korjannut asenteensa ja on enää maalin päässä tasatilanteesta Klagenfurtia vastaan. Tilanne tänään siis eka erän jälkeen 3-0. Yhteistilanne 3-4.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt vaan heti erän alkuun ralli päälle ja tasoitusta hakemaan, vikoille hetkille ei pidä jättää kun ilman molaria on tehty viimeksi maali joskus 2017.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oishan se mukava, jos tämän tason kiekkoviihdettä olisi pimeisiin marraskuun iltoihin hieman säännöllisemminkin. CHL:ssä on ongelmansa, mutta ainakin SHL-jengien kanssa pelatessa tuntuu viihdearvo osuvan aika hyvin kohdilleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös