Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 561 185
  • 9 693

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onneksi vastustajallakin on omat loukkaantumismurheensa niin matchupin voitosta voi vielä elätellä toiveita. Toki tässä vaiheessa Oxen on pienellä takamatkalla, mutta pelejä on vielä paljon jäljellä.
No eihän mulla ole saikulla kuin Pageau, N. Foligno, D. Toews, Bäckström (IR-LT) ja Kucherov (IR-LT), nyt kun Gourde ja Matheson paranivat. Tämä tosin avaa joukkueessa muille mahdollisuuden ottaa vastuuta ja top-3 positiivista yllättäjää -lista näyttääkin seuraavalta:
  1. -
  2. -
  3. -
Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #97

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No eihän mulla ole saikulla kuin Pageau, N. Foligno, D. Toews, Bäckström (IR-LT) ja Kucherov (IR-LT), nyt kun Gourde ja Matheson paranivat.
No nyt lähti Doughty saikulle. ”Doughty encountered a knee-on-knee collision during the second period of play and immediately went to the locker room”. Tällä tuurilla alle kuuden kuukauden sairasloma on lottovoitto. Bring it on!
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pientä hienosäätöä treidimuodossa.

Saatanat saivat:
Ilya Sorokin G
Oliver Wahlstrom RW

Rusted Piecesiin menivät:
Joonas Korpisalo G
Devon Toews D

Varlamovin ollessa vähän väliä saikulla Sorokin saanee huomattavasti enemmän startteja kuin Korpisalo ja Columbuksen tandemi toisaalta takaa Rusted Piecesille hyvät asetelmat täysiin viikkostartteihin. Saatanat kaipasivat maalintekovoimaa hyökkäykseen ja puolustuksessa oli varaa luopua yhdestä tekijämiehestä joten Wahlstrom paukuttaa loput kauden 40 maalistaan Saatanoissa ja olkapääleikkauksesta toipuva Toews huiskii vastavuoroisesti menemään RP:ssä.

Sorokin näköjään aloitti Saatanoissa heti nollapelillä. Sillä lailla. Hyvä poika.
 
Pientä hienosäätöä treidimuodossa.

Saatanat saivat:
Ilya Sorokin G
Oliver Wahlstrom RW

Rusted Piecesiin menivät:
Joonas Korpisalo G
Devon Toews D

Näin tehtiin. Tällä haettiin vahvistusta heikkoon pakistoon ja onhan se pakko myöntää että pienellä riskillä. Korpisalo ei tule saamaan Sorokinin kaltaisia tilastoja, joten siitä pieni downgrade. Toews taas on kova lisä pakistoon, JOS on kentälle palatessaan toipunut kunnolla leikkauksesta. Aika näyttää miten käy...

Sitten sellainen toivomus että olisiko mahdollista tehdä treidien lopulliselle hyväksymiselle ns. päiväkohtainen takaraja, esim. klo 21 Suomen aikaa? Eilen olin jo kerennyt nukkumaan kun treidi meni lopullisesti läpi, joten en kerennyt enää kokoonpanoja muokkaamaan. Tässä ei tosin käynyt suurta vahinkoa, kun Korpisalo tilastot olisi vaan huonontanut oman matchupin tilannetta. Mietin vaan että jatkossa olisi selkeä raja, jonka jälkeen treidi menee seuraavalle päivälle ja ei tarvitse kytätä koko iltaa tämän kanssa. Koskee yhtälailla komissaaria ja treidien osapuolia.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Jo ny on prkele! Joukkueeni naputti viime viikolla muikeat 20+23=43 pistettä, eli kolmanneksi eniten kaikista Jatkoaika2-joukkueista, mutta sepäs eri riittänyt mihinkään, kun vastassa ollut TeamKoivu ahnehti käsittämättömät 56 pinnaa ja oli koko liigan tehokkain joukkue. Onneksi maalivahdit kaunistelivat tappiolukemiksi vain 7-9.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ozo
Suosikkijoukkue
Leijonat
13. kierroksen varaukset vaihtui päittäin:

Cheap Shootersiin:
Kyle Palmieri (LW,RW)

Wallriver Orcasiin:
Esa Lindell (D)

Viimeksi mainitussa paikkoheitto pakistoon, sillä ensimmäisellä viikolla yhden ja toisella viikolla kahden blokkauksen erolla tappiot. Vaihdossa lähti Islandersin ykkösylivoiman mies.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Pakistossa pitäisi riittää HIT ja BL tehoja Lindell-kaupasta huolimatta, kunhan Vegasin IR-pakit palaavat saikulta.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Laitetaan tällainen treidi vireille. Ottawan maalivahtikolmikko tarjolla. Ei tarvitse miettiä koko loppukautena tuleeko pelit täyteen vaikka tulisi loukkaantumisia.

Pari vuotta sitten kaksi peräkkäistä Stanley Cupia voittanut Matt Murray. Tällä kaudella 93,6% ja 1,60 GAA. Sai polvesta kevyesti päähän joten on tällä hetkellä IR.

--->

mukaan saa huippulahjakkaan Filip Gustavssonin jolta löytyy mm. aikuisten maailmanmestaruus luukkuvahtina ja mitaleita U20- ja U18-kisoista.

sekä Anton Forsbergin

jotka pelaavat Murrayn ollessa sivussa.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat
20. kierroksen varaukset vaihtui vielä päikseen kahden vapaista poimitun pelaajan kera.

Bighorn Tomahawksiin:
Jonathan Dahlen (C,LW)
Brandon Carlo (D)

Wallriver Orcasiin:
Joel Armia (LW,RW)
Nicolas Roy (C,RW)

Orcas jatkoi suomalaistumistaan ja tällä targetoitiin satunnaisia SHP-kategorian pisteitä ja hieman lisää taklausvoimaa. Vaihdossa lähti Sharksin ykkösketjussa 3+1 tehot 5 otteluun tehnyt Dahlen. Jos jatkaa ykkösylivoimassa, niin tulee kyllä tekemään mikkorantasmaisesti b-pisteen kaarelta suoraan syötöstä maaleja.
 

Sorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Jokerit, LepRa (R.I.P.)
Tämän viikon ottelumäärät: Satanic Satans 56 - Paavolan Sisu 72.
Taitaa Saatanat saada tukkapöllyä…

Joo, piti itsekin katoa pariin kertaan, että katsoinko oikein. Ihan posketon ero, en muista tuollaista aiemmin nähneeni.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Tulikohan tehtyä FA-löytö.

Jevgeni Svechnikovin (190 cm ja 94 kg) nousua NHL-tähdeksi on odoteltu jo muutama vuosi, mutta Detroitissa homma ei lähtenyt toimimaan. Pari viikkoa sitten teki kahden suunnan sopimuksen Winnipegin kanssa.

Nyt on takana kolme ottelua ykkösketjussa Kyle Connorin ja Pierre-Luc Duboisin kanssa ja tehot 1+2. Svechnikov pelasi Duboisin kanssa varausvuonnaan ja seuraavalla kaudella kovilla tehoilla.

Svechnikov varattiin 19. vuorolla ehkä kaikkien aikojen kovimmassa draftissa.
 
Viimeksi muokattu:

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Viikko takana Team Koivua vastaan ja ainakin tällä hetkellä näyttää siltä että tasatulos 8-8 eli tappioton sarja sai jatkoa. Odotus oli tasaisesta sarjasta ja sellainen myös saatiin. Anaheim-kaksikko Lundeström-Henrique ovat olleet todella tärkeitä pelaajia samoin kuin Philadelphian Giroux-Atkinson. Ohuella maalivahti osastolla mennään ja kuuntelen mielellään tarjouksia vahvistuksesta jos jollakin olisi näitä varastossa yli omien tarpeiden.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Kauden eka niukka voitto kairattu. Paljon muuta positiivista ei menneellä viikolla tapahtunutkaan, ja voiton takasi vain se, että vastustajallakin oli aika vaisua tekemistä.
Nyt on avainjoukkueillani vain kahden pelin viikko, joten ei suuria odotuksia.
 

Särki

Jäsen
UHL Flamesin alkukausi, 3 viikkoa ja kolme voittoa.
Pisteillä ei tämä joukkue juhli, maalivahdit puolestaan hoitavat hommansa mallikkaasti.

Joukkue on tällä hetkellä varsin "punainen". Covid protokolla listalla parhaimmillaan/pahimmillaan 4 pelaajaa, Kane, Hakanpää, Silfverberg ja Petersson (pudotin pois). Wood jatkaa IR-listalla ja kaveriksi lyöttäytyi W.Karlsson 6 viikoksi. Näiden lisäksi Burakovsky ja Petry DTD-statuksella arpovat pelaavatko vai eivät.
Patrick Kane oli viime yönä muuten vain punainen, hattutemppu ja syöttöpiste siihen päälle. Yritetään rimpuilla näillä mitä on jalkeilla.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat
Turhapuuroihin:
Robert Thomas (C,RW)
Jonathan Bernier (G)

Wallriver Orcasiin:
Antti Raanta (G)

Tandemin saamisesta joutuu yleensä aina maksamaan vähän extraa. Tällä kertaa hintana oli Tarasenkon viereltä hyvin kauden aloittanut Thomas. Andersenin kuormittaminen vaan herättää sen verran peikkoja, että varmistusta haettiin. Vaikkakin Raanta on tunnetusti itse ollut enemmän klesana kuin kokoonpanossa lähes koko NHL-uransa.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Voittojen tiellä jatkettiin mennyt viikko ja joukkue on hyvässä formissa tällä hetkellä. Valitettavasti vastustaja ei saanut tarvittavia startteja maalivahdeissa joten homma hieman lässähti sen osalta, huomattavasti tiukemmaksi olisi matchup muuten mennyt. Giroux jatkoi vahvoja otteitaan ja puolustajatkin alkavat hiljalleen heräämään tähän kauteen. Yksi kauppakin tuli tehtyä kun Arizonan tulokas Vejmelka saapui joukkueeseen, voittoja tuskin on luvassa mutta toivotaan että muut statsit pysyvät noinkin hyvällä tasolla ja tarvittavat startit maalivahtien osalta saadaan viikosta toiseen kasaan. Seuraavaksi vastassa Turhapuurot, vaikea viikko tulee olemaan varsinkin maalivahtien osalta. Saa nähdä pääseekö vastustajan Crosby mukaan tähän sarjaan!
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Voitolla jatkettiin täälläkin. Ei vieläkään mitenkään vakuuttavasti, mutta tarpeeksi tehokkaammin kuin vastustaja. Maalivahtiosastolla odotetaan Tuukan palaavan sairastauolta kuin muuri ;)
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Voitolla jatkettiin täälläkin. Ei vieläkään mitenkään vakuuttavasti, mutta tarpeeksi tehokkaammin kuin vastustaja. Maalivahtiosastolla odotetaan Tuukan palaavan sairastauolta kuin muuri ;)
Rask on kova vahvistus kunhan palaa! Ja pelaa varmasti hyvällä tasolla kun tulee jossakin vaiheessa hyvin levänneenä mukaan.
 

TeamKoivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Penguins.
16-1 voitto Oxenista. Viime kausi lähti myös hyvin liikkeelle, kunnes korona tuhosi muutamassa viikossa koko kauden vaikka odotukset olivat kovat.
Kakkosvaraus Draisaitl ei pettänyt tälläkään viikolla; 5 peliä ja 5+10 tehot. Ei siinä muiden tarvitse sitten kuin pelata 60% tasolla, niin aika hyviltä näyttää pisteet. Myös maalivahtiosasto Cambellin johdolla vaikuttaa hyvältä. Erityismaininta loppupään Anaheimin varauksilleni Getzlafille ja Fowlerille(poimittiin waiverista kauden alussa), jotka ovat onnistuneet;erityisesti Getzlaf on fantasymielessä taas tuttua vanhaa. Gaudreau palannut myös vanhaan loistoonsa, 5.kierroksen varaus Jamie Benn ei sitten saa sitä kelkkaansa käännettyä pisteiden valossa, mutta auttaa fantasystatseja mukavasti. Coloradon Girard iso pettymys, 0+3 ja -7. Mutta uskon että muutkin kollegat ovat pettyneitä Coloradon kyntäilyyn.
Tällä viikolla vastassa "vanha" managerijyrä Paavolan Sisu nuorella joukkueellaan Sebastian Ahon johdolla
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #97

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Varmaankin siksi, että Karlsson ei ole enää COVID-protokollassa, mutta Sharks on Kanadan vieraskiertueella eikä sinne päästetä koronassa vasta olleita.
Niin kai sitten. Sharksin 6 muuta samanaikaisesti Karlssonin kanssa protokollassa ollutta ovat kuitenkin IR.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös