SaiPan peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 223 940
  • 1 889

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
SaiPalla liigan 5. Paras ylivoima selostajan mukaan, mitä helvettiä luulin että häntäpäässä ollaan edelleen.

Tuo on aivan uskomatonta. Miten paskoja ne muut voi olla, kun täällä joudutaan tuollaista puuhailua katsomaan illasta toiseen. Äskenkin nolla vetoa huonointa alivoimaa vastaan.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viime aikoina tosiaan yv on ollut tilastollisesti tehokasta ja sehän on helkutin hyvä juttu. Toisaalta nytkin oli yv, jossa ei saatu yhtään mitään aikaan. Siis ei yhtään mitään. Ei edes kiekkokontrollia. Kyllä tuohon edelleen pitää saada lisää tasaisuutta. Lofquist oli sikäli mahtava, että onnistui aina tuomaan kiekon alueelle ja rauhoittamaan ylivoiman. Nyt sellaista pelaajaa taktiikkaa ei ainakaan vielä ole.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
HALLORAN maalaa! Vihdoin pelaaja joka Petmanin jälkeen erottuu SaiPassa erittäin positiivisesti!

Ainiin ja Petmanille vielä yksi pinna niin on pörssin kärjessä jaetulla sijalla Levtchin kanssa!
 

Sportsguy

Jäsen
Vaikka musta ei pekkavirtaa valmentajana tullutkaan niin uskon Pekankin lopulta olevan tyytyväisempi tähän, että joutui kaivamaan voiton vs 0-2 täysin halutonta Ässiä vastaan.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä heittelee SaiPan taso paljon viikkojen välissä, kolme viikkoa sitten oliko 9/9, sitten 0/9 ja nyt taas 7/9. Nollan pisteen viikoltakin olisi ollut huolellisuudella otettavissa sellainen 3-5 pinnaa.
 
Vaikka heikkoja pelejä ja helppoja pistemenetyksiä on matkan varrella ollutkin ni sijoitus sarjataulukossa silti yllättävän hyvä. Vaikeaa on monilla muillakin tiimeillä, ei taida tippua kyydistä kuin yksi tai kaksi joukkuetta tän syksyn aikana. Pitkälti kaikki auki.

Tykkään kyllä joukkueen yleisilmeestä silti. Virheitä, mutta paljon hyvääkin. Uskon että suunta on ylöspäin.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Alkanut kyllä paistamaan vähän tuo joukkueen nuoreus viime aikoina. Nyt viikonloppuna molemmat pelit alkuun erittäin hyvin, mutta johtoasemassa täysin kipsiin. Varsinkin Lukkoa vastaa jäädyttiin aika totaalisesti ja pieni ihme, että pisteet saatiin. Jospa pari voittoa rikkaampana tauolle auttaisi vähän, että mailasta ei ihan niin paljon puristettaisi.

Tänäänkään vastustaja ei kyllä esittänyt yhtään mitään, mutta silti tehtiin turhan vaikeaksi peli. Noin muuten peli täydellisesti hallussa, mutta sitten tyhmiä jäähyjä ja kaveri peliin mukaan.

Noin muuten nautin kyllä vieläkin, että joukkueella on pelitapa ja identiteetti ja ongelmat on edelleenkin enemmän yksilötasolla, mutta sielläkin kehitystä nähty. Osittain vaihtuvuuden ja osittain tasonnostojen takia.
 

Yks hahmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Green Bay Packers
Hieno voitto joukkueelta! Toivoisin omasta puolestani tyypeiltä tukea tälle tarinalle. Siellä on monta soturitarinaa rakentumassa. Aivan selvää on, että tuo joukkue kasvaa - pikku hiljaa, koko ajan. Joukkueessa on hyvä happi/ henki. Tykkään tuosta kannustavasta meiningistä. Esim.Okuliar antoi krediittiä vaihtoaitiossa Monalle ottelun lopussa. Ei ole mukavaa kun ollaan hävitty mutta hei 7 pojon viikko vieraissa aika hyvin. Ymmärrän, että porukka odottaa voittoa ilta toisensa jälkeen, mutta ihan oikeasti nyt pitää malttaa. Meillä on hyvät hommat edessä päin. Hieno taistelu tänään. Kiitos tuolle joukueelle siitä. Annetaan nyt lepoa joukkueelle hetkeksi. Hyvä tästä tulee. ✋
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
No mutta. 6p vknloppu ja 7/9p koko viikolta ja kaikki vierasmatseja. Miten saatas tää tuloksenteko kotimatseihin? Ei tämän illan matsi mitään huippua ollut, mutta tuli pari yv maalia (vaikka välillä yv sakkasi pahasti), Nikke on hyvä ja kyllä liike ja taistelu oli myös hyvällä tasolla, vaikka vkn kolmas matsi olikin. Välillä jäädään jumiin omalle alueelle, mutta tänään ei onneksi niistä rankaistu. Sijoitus on nyt kymmenes ja se on jees. Sääleihin pitäs jo tällä kaudella päästäkin.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Tänäänkään vastustaja ei kyllä esittänyt yhtään mitään, mutta silti tehtiin turhan vaikeaksi peli. Noin muuten peli täydellisesti hallussa, mutta sitten tyhmiä jäähyjä ja kaveri peliin mukaan.
Tämä. Eilinen täysi pistepotti Lukolta oli ryöstö, mutta tämän päivän peli oli täysin SaiPan. Oli ilo katsoa. Nevöhööd-rikkilät pakistossa pelaa tonttinsa aivan ok, Halloranille ja Pyrochtalle liigauran avausmaalit ja Monakhov on ottanut ketjunsa reppuselkään. Alkaako McIntyre taas pysyä liigavauhdissa, vai oliko Ässät McIntyren vauhdissa? Monakhov tuntuu sopivan vierelle aika hyvin.

Virta potki roskista pää punaisena, kun Lantta hipsi vaihtoaitioon vipattuaan kiekon mediakuution ja ottaen siitä oman pään aloituksen, ja typerän hyökkäyspään poikittaisen mailan jälkeen Lantta saikin istua loppupelin penkillä. Tykkään siitä, että meillä on valmentaja, joka reagoi rohkeasti peluutukseen niin pelin sisällä kuin pelien välilläkin. Aiemmin kun tätä kotiseudun ylpeyttä on tullut seurattua, ketjut oli kauden alussa Mooseksen kivitauluihin hakattu ja ne oli ne, ihan sama mitä kentällä tapahtui.

Hyvä SaiPa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös