Mikkelin Jukurit kaudella 2021–2022

  • 583 557
  • 2 936

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Rädystä kaikki kehut lienee jo sanottu ja täytyy olla samaa mieltä. Innolla odotan lauantaita!
Tiuraniemikin suoriutui vähäisestä peliajasta ihan hyvin, yksi vähän turhan haastava syöttö sattui mutta toisaalta vahvaa kulmapeliä oli vastapainona. Valitettavasti on näilläkin näytöillä tämän kauden Rindeliin vahvistus...
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Kyllä tässä jotain on keksittävä että Larsen saadaan pidettyä loppukausi Mikkelissä. Johtaa tuota pakistoa kyllä sellaisella päällikön otteella.
Vahva sama. Larsen on tähän mennessä myllyttänyt omien puolesta, tehnyt maalin ja ennen kaikkea pelannut tasavahvaa hokia. Toivottavasti löytää itsensä Päämajakaupungista vielä keväälläkin.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Kyllähän se Larsen meillä jatkaa, tosin kait tässä kohtaa pitää taas jättää mahdollisuus sille, että onkin ihan huuhaa juttuja. Tällä hetkellä puolustuksessa ei juurikaan ole rightin pelaajia Larsenin lisäksi kuin Zabransky ja Haarti ja jälkimmäinen mainituista tarvitsee kyllä pelejä alle reilusti esimerkiksi SaPkossa jossa oli viime viikolla lainalla kahdessa ottelussa, en tosin epäile etteikö vastuuta Jukureissakin tarjottaisi jossain vaiheessa mutta kyllähän Larsen on otteillaan näyttänyt mikä on miehiään ja uskon, että ei tuolla meidän toimistollakaan nyt ihan niin silmät ummessa ole toivottavasti oltu etteikö tanskalaisen arvoa ja merkitystä joukkueelle tiedettäisi.
 

Tepukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Boston, sympatiat KaPa-51
Tottakai Larsen saisi jäädä loppukaudeksi, sen verran vakuuttava isäntä on ollut näissä pelatuissa peleissä.
Lopputulemaan vaikuttavia seikkoja lienee perinteisesti pari, ensimmäinen on numerosarja, jonka perässä € ja toisaalta ja päällimmäisenä sopimusseuran tarve miehelle laina-ajan päättyessä.
Toivotaan, että saisi jäädä!
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Larsen on alakerran Johtaja. Tällainenkin peluri on puuttunut koko Liigakaudelta. Ihailtavaa, jämäkkää kokonaisvaltaista pelin tunnistusta ja rytmittämistä. Tämä kaveri on pidettävä täällä.

Mihin muuten tippui Löfman?
 

Miju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Elinen ottelu oli kummallinen. Vaikka Lukko nousi kahteen otteeseen johtoon, niin silti itselläni oli kokoajan tunne, että milloinkohan me tehdään maali. Ei ollenkaan sellaista fiilistä, että tämä oli tässä. Yhdessä vaiheessa tosin pieni epäilys hiipi mieleen, mutta pari seuraavaa vaihtoa ja taas pystyi odottelemaan luottavaisin mielin. Hyvin huomasi, että vaihtoaitiossa oli hymyä ja iloa, vaikka tappiolla oltiinkin. OJ antoi kyllä vaihtojen jälkeen sitä "positiivista" palautetta mm. Rädylle ja huomasi että han halusi viestiä, "hyvin menee, luota tekemiseesi".

Piitulaiselle olisin kyllä suonut maalin, vaikka sen viimeisen tyhjiin. Erittäin aktiivisesti karvasi ja puollusti.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
OJ vaikuttaa kyllä erittäin hyvältä koutsilta nimenomaan pelaajien kehittämisen ja sitä myöten myös pelaajahankintojen kannalta, tuli tuoreeltaan taas muistutus tuosta Rädyn haastattelussa missä kertoi suunnilleen että tuntui kuin kotiin olisi tullut kun saa positiivistakin palautetta.
 

Gameson

Jäsen
Outo tilanne. Lauantaina vastassa huippukauden pelannut Sport, mutta jälleen Jukureilla jopa loistava mahdollisuus voittoon. Sportilta tippui eilen Turussa Viljanen ja Tommilakin on ilmeisesti poissa. Puolustajia tippuu, joten näinköhän pystyvät toteuttamaan Dufvan puolustuspelitapaa omissa, vaikka siihen onkin tehty pieniä muutoksia sitten Jukurit-vuosien.

Sport pelaa tosiaan perjantaina Helsingissä ja matkaa Mikkeliin lauantaiksi. Eilinen TPS-voitto oli Sportilta erikoinen. Ainoastaan 18! laukausta, kun TPS tykitti 61 kertaa. TPS-vahdeilla vain yhdeksän torjuntaa, ja Niko Hovisella 34.

Jukureilla on avaimet käsissään. Voisi olettaa, ettaä lauantaina Sportin pakkeihin kohdistetaan painetta karvaamalla, ja taklata saa. Ennemmin tai myöhemmin tuon pelin pitäisi kääntyä jo Jukurien paremmalla luistelulla ja huimilla yksilöillä kotiin, kunhan puolustuspeli on tiivistä.

Jukurien pelitavallinen muutos on kyllä hämmästyttävä. Edelleen karvataan tilannekohtaisesti todella kovaa, mutta nyt entistä useammin laitetaan keskusta tukkoon vastustajan ylivoimahyökkäyksien kannalta. Nyt Jukurit ei ole joutunut puolustamaan vauhdista ylivoimaisia hyökkäyksiä, vaan on pystynyt ryhmittäytymään rauhassa omiin.

Hyökkäyspelissä jukurit ottaa puolestaan aiempaa useammin viivelähtöjä, ja kiekottelee oman maalin takana.

Lopulta eilenkään ei ollut suurta hätää. Laukaukset menivät suhteellisen tasan, ja Jukurit loi maaliodottamaakin hieman miljoonalukkoa enemmän. Paikat olivat aavistuksen laadukkaampia.
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Tänään olen jutellut parin tavaratoimittajan, kolmen pankkihenkilön ja useamman asiakkaan kanssa. Kaikki keskustelut ovat päättyneet lausahdukseen "Huomenna hallilla!"

Hienoa, että keskusteluihin on palannut Jukurit. Jospa kurssi tästä kääntyy myös yleisömäärissä.
Tuo on kyllä hyvä juttu jos on vielä tullut toisen suusta. Vanhat hyvät Liigan alkuajat tulee mieleen kun oli melkein itsestäänselvyys että hallille mentiin. Sellainen kutina on että tästä loppukaudesta tulee hyvä.
 

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tänään olen jutellut parin tavaratoimittajan, kolmen pankkihenkilön ja useamman asiakkaan kanssa. Kaikki keskustelut ovat päättyneet lausahdukseen "Huomenna hallilla!"

Tämä. Kiinnitin samaan asiaan huomioita eilen päivällä kauppakeskus Akselissa käydessäni. Parissakin seurueessa puhuttiin Jukureista ja siitä, että lauantaina pitää lähteä katsomaan peliä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ja taas nähdään että ainoa suhteellisen varmasti toimiva ottelumainos on joukkueen menestyksekäs tekeminen kentällä. Hyvä tuote myy jääkiekossa erittäin kliseisesti itse itseään siinä missä heikommin maistuvan kauppaaminen on äärimmäisen haastavaa, likipitäen mahdotonta. Jukureille tarvittaisiin nyt tasainen hyvä kausi (40 ottelun voittoputkea hankala nähdä mutta jos nyt edes jatkuisi tuolla hyvällä ja tuloksekkaalla taisteluilmeellä) kun sillä saataisiin hankittua myös sitä puskuria hankalampien aikojen varalle. Tähän mennessähän ei sellaista pitkäkestoista vahvaa jaksoa ole Liiga-aikana ollut mikä valaisi luottoa siihen että vaikeiden aikojen jälkeen löytyy se hyvä tekeminen taas ja näin ollen yleisön paluu hallille vaikean jakson jälkeen vaatii ensin useamman pelillisesti ja etenkin tuloksellisesti hyvän ottelun. Kuten nyt ilmeisesti on tapahtumassa, eli 4 "hyvää" peliä joista ihan oikeasti jopa ansaittu voitto ja muutenkin fressimmän oloista tekemistä n. 8 edellistä ottelua (käsittääkseni ainakin KooKoo olisi pitänyt voittaa kotona mutta kaikki kiekot pomppi vastaan).
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Onko tietoa kaupataanko ne pelipaidat ottelun jälkeen siis hallilla vai tuleeko ne samalla tavalla huutonettiin kuin aikaisemmin?
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Oiskos teillä tarvetta puolustajalle?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Meiĺlä on aika huima joukkue tällä hetkellä. Vähä niiku kaikki toimii; mv-peli, puolustus, hyökkäys, yv, av. Turha tuosta eritellä nyt ketään. Nyt vaan toivotaan, että sama meno jatkuu melkein parin viikon tauon jälkeen.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Oiskos teillä tarvetta puolustajalle?

Juuri luopuivat Rindellistä joka Kärpissä paukutellut 1+4 kahteen peliin. Veikkaan että pakisto on enemmän kuin kunnossa.
 

Governator

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, SaPKo.
Onhan komiaa! 5 voittoa ja 15 pistettä putkeen. Kaikki osa-alueet toimii ja jälki on sen mukaista. Tätä lisää tauon jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös