San Jose Sharks 2021–2022 – reset

  • 70 980
  • 291

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Saas nähdä miten Kanen kanssa tehdään.

Niinpä. Ei ole ketään joukkueen pelaajista tai valmentajista ollut yhteydessä Evanderiin tämän setin aikana. Herkästi 'no comment' linja jos enempiä on kyselty. Ferraro taisi ainoana kommentoida kesällä Pengin haastattelussa, että Evander on tervetullut takaisin. Sekin kyllä oli ennen tätä rokotepassi juttua, jota paikalliset ei ole ottaneet kevyesti.





Mikäs on Barabanovin tilanne on? Onko joukkueen mukana, mutta ulkona kokoonpanosta lähtökohtaisesti?

Tosiaan juu oli jotain vekkiä harkkaleirin aikana jolloin esitykset eivät olleet sitä parasta, joten ei pelipaikkaa tullut. Nyt pelikunnossa, paikkasi treeneissä eilen Boninoa jolla oli vapaata harkoista.

Ensi yönä Senators ja kentälliset samat. Reimer maalilla, Hill sitten taas Torontoa vastaan.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Ding ding ja vähämaalisesta ottelusta voitto.

Hyvä boogie ekassa, vastustaja kuitenkin se joka kuittaa maalin.
Toisessa tasoihin ja ohi.
Kolmas sitten aikalailla purjeissa ja puolustelua.

Ylivoimassa jälleen tökki kiekon ylöstuonti pahasti. Kuitenkin iskivät jälleen. Labanc ja one-timer, aiettä mikä näky Sharks -paitaselta. Odotettu.

Huvittava hetki pelissä oli, kun alivoimalla alkoi torikokous ja kaikki osallistui. Burns tasoitti sitten jaot ja nappasi Senators kypärän per kainalo talteen.
Oli kyllä #88 muutenkin ärhäkkänä ja peli tasoitusmaalissa kultaa.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Joku pelit katsonut jos viitsisi pientä raporttia pistää miten Världens bästa on pelannut? Pisteiden valossa näköjään ihan ok, mutta onko näyttänyt siltä että paluu Norris-tasolle voisi olla vielä mahdollinen?
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Joku pelit katsonut jos viitsisi pientä raporttia pistää miten Världens bästa on pelannut? Pisteiden valossa näköjään ihan ok, mutta onko näyttänyt siltä että paluu Norris-tasolle voisi olla vielä mahdollinen?

Hyvin se on pelannut ja sitä tuttua Ekiä se meininki on hyvineen ja huonoineen puolineen (tämä Sens -peli oli häneltä heikoin esitys, kahdessa ekassa joukkueen parhaimmistoa), nyt vaan ollaan terve ja asennetta hommassa vrt. pariin vikaan kauteen.
Sharksin ylivoima on tehnyt tulosta, viisi kertaa ovat osuneet. Neljässä niistä Eki on ollut pisteillä.

Chäänssit norrikseen, vain expertit tietää:


 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Voittoputki sai jatkoa ja Kanadan joukkueista tehty selvää.

1.erä ei niin kauhean vaikea ollut. Toronto oli parempi, mutta ei Sharks pahasti jaloissa ollut. Keskikentällä kyllä teki tiukkaa ja tuntui, että ainoastaan Couturen kentällinen voitti irtokiekkoja.
2.erässä peli repesi liitoksistaan ja nähtiin viisi maalia. Erän loppu oli jo hyvin tuskainen, Toronto vei ja Sharks kituutteli pitäen johtoasemaansa.
3.erässä jälleen kerran ykkönen kuittaa vastustajan sekoilun. Peli jatkuu hyvänä, ainoastaan 4.kentällinen, joka ei montaa vaihtoa pelannut, oli ongelmissa.

Seuraavaksi Bruins sunnuntaina hyvään katseluaikaan. Nähtäiskö siinä pelissä sitten jo uutta verta, oli meinaan jo todella tuskaista 5on5 peliä Weatherbylta ja Pedersonilta.

Tän pelin koomillisin hetki oli, kun Nieto pääsi Labancin kanssa 2vs1 hyökkäykseen. Nietolta nätti passi Labancin rystypuolelle, moroo.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Vlasicille ja Middletonille myös syöttöpisteet. Mä vähän luulen, että se on Simek joka kokoonpanosta tippuu jos Knyzhoville pitää tehdä tilaa. Ferrarokin saanut suhteellisesti hyvin peliaikaa ja oli enemmän kentällä kuin Karlsson. Burns tainnut olla joka pelissä se joka saa eniten minuutteja? Saas nyt kuitenkin nähdä pelataanko koko vieraskiertue samoilla pakeilla ja Hatakka ei pääse pelaamaan?

Itse pistäisin Barabanovin Hertlin ketjun oikealle puolen ja heivaisin Balcerin Pedersonin paikalle. Weatherby ehkä tarpeellisenpi pelaaja kun vetelee ylivoimassakin, mutta saisi sekin ottaa opiksi viime pelistä. Olisihan siellä se Gadjovichkin, mutta onko enempi vasemman puolen pelaaja?
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Ferrarokin saanut suhteellisesti hyvin peliaikaa ja oli enemmän kentällä kuin Karlsson. Burns tainnut olla joka pelissä se joka saa eniten minuutteja?

Juu Ferraro-Burns pari on pelannut joka pelissä eniten ja minuutit painottunut varsinkin pelin loppuihin (Habs -peli poikkeuksena). He kantavat sitä isointa vastuuta

Gadjovichkin, mutta onko enempi vasemman puolen pelaaja?

Näin mä olen ymmärtänyt. Hänellä olisi kyllä ominaisuudet korvata Weatherby ylivoima roolista. Ei kuitenkaan mitään pois lordi Jasperilta, ollut kyllä hyvä maskimiehen roolissa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Saas nyt kuitenkin nähdä pelataanko koko vieraskiertue samoilla pakeilla ja Hatakka ei pääse pelaamaan?

Luulenpa, ettei vaihdoksia pakistoon tehdä, vaikka Leafs-matsi oli nyt ensimmäinen jossa paikoin oli suuriakin vaikeuksia. En tosin osaa sanoa, olivatko vaikeudet erityisesti pakistossa vai koko joukkueella yleisesti. Uskon, että Bruins-peliin lähdetään vanhaa hokitotuutta noudattaen: voittavaa joukkuetta ei vaihdeta. Tosin tämä vain pakiston osalta, koska Pederson voisi omastakin mielestä siirtyä yhdeksi peliksi huilaamaan.

---

Käsittämätöntä on Sharksin kauden alku. Joukkue onnistui suorittamaan voiton Torontoa vastaan, vaikka oli paikoin alakynnessä. Edelliset kolme peliä on voinut osittain kuitata huonoilla vastustajilla, mutta Leafs on jo ihan kunnon joukkue, vaikka ehkä heikentynyt viime kaudesta. Usein Itä-Kanadan kiertueet ovat olleet Sharksille vaikeita, mutta nyt mennään ihan näytöstyyliin. Muistanko oikein, että selostaja mainitsi kyseessä olevan ensimmäisen kerran liigan historiassa, kun jokin joukkue avaa kautensa voittamalla neljä kanadalaista joukkuetta putkeen? Ehkä siinä oli joku since 2004 tsjp, koska muuten kuulostaa aika hassulta. Tuntui muuten ikuisuudelta kun Toronton on viimeksi kohdannut. Odottelin koko ajan näkeväni Phaneufin kyyryselän Leafsin alakerrassa.

Habs oli ylikävely, Sens taas oli ehkä 55 %:sti hallitseva joukkue, kun Leafs vei paikoin selkeästikin peliä. Silti kaikista kairattiin pisteet. Leafs joutui tekemään todella paljon töitä maalin eteen, kun Sharksilla upposi helpommin (vaikka laukaukset olivatkin melko tasaisia). Keskeisessä osassa Sharksin alkukautta on ollut hyvä maalivahtipeli. Valtava merkitys, kun kassarikaksikko ei ole liigan pohjamutaa. Silloin käy juuri noin kuin viimeyönä, eli parempi maalivahti nappasi pisteet mukaan. Suunnaton etu Hillin hyvät otteet.

Parasta voittoputkessa on se, että kohta on varaa ottaa neljän ottelun tappioputki, eikä kausi ole mitenkään ohi. Luo siis turvaa tulevalle kaudelle nämä alkukauden pisteet. Positiivinen kierre toki toinen. Itseluottamus kasvaa, varsinkin kun joukkueessa on kentällinen tulokkaita. Tärkeä juttu. Samaan yhteyteen muuten on todettava, että kesän veteraanihankinnat ovat olleet loistavia. Bonino ja Cogliano ovat tuoneet tasaista suorittamista, aloitusvoittoja ja alivoimaminuutteja eli juuri sitä, mitä tulokaspainotteinen joukkue tarvitsee. Sulkia Wilsonin hattuun.

Kritiikkiä ei paljon uskalla esittää, eikä kannatakaan. Ylivoimassa on kuitenkin pakko ihmetellä, että kun Karlssonin johtaman viisikon takakolmio on kerran saatu muodostettua (Labanc vasemmalla, Karlsson viivalla, Eklund oikealla), niin miksi se pitää rikkoa seuraavan ylöstuonnin jälkeen? Se olisi pirun vaarallinen kun kaksi pelaajaa pääsee laukomaan onetimerin, mutta jostain syystä Labanc eksyy aina sinne oikealle ja takakolmion hyöty katoaa. No, hyvin on asiat kun näin pienestä pitää valittaa.

On ollut hienoa nauttia vapautuneesta Sharks-kaudesta. Vaikka playoffit ovatkin kaukana, niin pikkuhiljaa toiveet heräilevät. Sharks ei ole ikinä missannut playoffeja kolmea kautta putkeen, joten tavoitteen on oltava sinne pääsemisessä. Nautitaan tästä nyt kun pystytään, koska jossain vaiheessa iskee arki kovaa, kun esim. Karsson, Hill, Couture tai joku muu lasinilkka loukkaantuu, ja joukkue alkaa tarpomaan suossa. Ei hätää, kolkutin jokaisen asuntoni laudan tätä kirjoittaessa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Hieno matsi Bruinsia vastaan, vaikka kuonoon tuli. Sharks osoitti jälleen, että maaleja se pystyy tekemään vaikka pelillisesti ei välttämättä pärjääkään näitä kovempia joukkueita vastaan. Sharks on ties kuinka monta vuotta tehnyt maalinsa ohjureista, ja niin tänäänkin. Toki esim mahdollisissa playoffeissa tämä saadaan kuriin, joten monipuolisuutta olisi hyvä löytää.

Primetime-matsin myötä Sharksin parhaiten varjeltu salaisuus eli tähtitason Erik Karlsson paljastui suurelle yleisölle. Kehityskulku on ollut nähtävillä ja kauas on tultu siitä kahden vuoden takaisesta, jolloin miehestä ei olisi edes miljoonaa maksanut. Ei ehkä koskaan enää palkkansa arvoinen, mutta ainakin lähellä.

Gadjovich debytoi, ja myös Barabanov oli kokoonpanossa kun Eklund jäi pikkuvaivan takia sivuun. Baralta pari nättiä kiekonkäsittelyä, mutta ei kummempaa. Gadjo oli aika näkymätön, eli ehkä pelasi roolinsa mukaisesti.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Gambrell treidattu Sensiin, takaisin 7.kiekka -22 draftiin.

Gambrell ei pystynyt nousemaan toivottuun rooliin, joten organisaatio luovutti ja otti mitä oli otettavissa. 7. kierroksen varausvuoro tuntuu aina surkealta vastineelta, mutta kyllä sekin jotain on. Vastaavilta kierroksilta on kuitenkin otettu Pavelskin ja Labancin kaltaisia yksilöitä tähän joukkueeseen.

Ja mikä tärkeintä, yhteys Ottawaan pysyy auki. Pelaajia on kiitettävästi liikkunut joukkueiden välillä ja tämä pitää vielä oman päiväunen, eli Tierneyn kotiuttamisen, mahdollisena. Tierney olisi loistava kolmossentteri Couturen ja Hertlin taakse, mitä ei tietenkään tällä hetkellä tarvita Boninon takia. Mutta ehkä jos Hertl vaihtaa TDL:llä tai UFA:na maisemaa?
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
7. kierroksen varausvuoro tuntuu aina surkealta vastineelta, mutta kyllä sekin jotain on.

Wilson sai omansa pois, kyseessä oli Sharksin oma kierros jonka antoivat Jaros -kaupassa.

-

Vieraskiertue päättyi Nashvillessa ja sieltä tuli tappio. 3-2 oli siis reissun tulos, eli ihan jeba vieraskiertue. Varsinkin kun saivat kiriä päälle tappiopeleissä. Ja onhan edellisestä tollasesta täysverisestä vieraskiertueesta jo aikaakin, ehkä on saattanut vähä konkaritkin hakea tottumusta.

Preds -peli oli jo hieman laiska; syötöt eivät olleet kohdillaan ja dump&chase oli runsasta mutta myös ilman sitä itse chasea.

-Ferraro Burns pari pelasi heikon peli, varsinkin Burns tuntui olevan vähäväliä potkun perässä.
-Hertl paino duunia, mutta kukaan laitureista joka hänen rinnalla pelasi ei ollut avuksi (pl. Eklundin peli pelata Tomppa läpiajoon).
-Balcers pelasi todella heikon pelin molempiin suuntiin. Silti sai hypyn Boninon laidasta Hertlin vierelle.

Couturen ketju se paikkoja teki ja maalin, ja niin kutkuttavan lähellä myös tasoituskin oli. Middleton-Karlssonille myös plussat.

Boughner alleviivasi ongelman ja lähti hakemaan siihen ratkaisua. Couturen ketju koskematon (he luoneet selvästi yli puolet Sharksin maalintekopaikoista tällä kaudella, 5on5 maalit tukee varmasti tilastoa), muuten sekoiteltiin pakkaa ja etsittiin tulosta. Hiljasta oli.

-Labanc palasi top6 rooliin ja niin. Kevin ollut hyvä juuri top9 roolissa mielestäni.
-Barabanov sai roolia ja ylivoimaltakin löysi Eklundin paikalta. Eipä nyt kummosia ole esittänyt.
-Eklund pelasi kaksi todella hienoa peliä, muuten oli aikas hiljaista. Aika runsasta oli just Hertlin rinnalla dump&chase ja eipä siinä junnu nyt pääse loistamaan yhtään.

Mitäpä jos tossa Hertlin vierellä kokeilisi Gadjovichia, voisivat kimpassa riehua siellä laidan lähettyvillä. Nyt tähän mennessä Hertl ollut aikas yksin siellä peppunsa kanssa.

Aamulla sitten se kuuluisa eka kotipeli vieraskiertueen jälkeen. Vastassa kuitenkin Habs, joka pelasi viime yönä. Jospa nyt maaleja muiltakin kuin ykköseltä.
 

TJV73

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kausi alkoikin liian hyvin ja nyt Sharks ottaa nokkaansa joka pelissä. Tilanteita saadan luotua, mutta kun ei mene. Ehkä se vielä lähtee
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Nojoo, paluu todelliseen maailmaan on tullut jo aika nopeasti tuon satumaisen alun jälkeen. Joukkue ylisuoritti hyvin muutaman pelin tuoreella ilmeellä ja nyt ehkä se oikea taso alkaa vakiintumaan. Tai sitten kyseessä on vielä nuoren ja kokoonhitsaantumattoman joukkueen tason heittelyä. Itselläni on jostain syystä täysi luotto, että seuraavasta viidestä pelistä otetaan vähintään kolme voittoa. Niin huonosti on kiekko löytänyt maaliin että kohta alkaa pomput kääntyä Sharksille.

Habsia vastaan Sharks oli kyllä todella surkea ja aneeminen ja paska ensimmäisen erän, mutta onneksi se loppua kohden kääntyi. Onnikaan ei ollut mukana, ja Couture ilmeisesti oli unohtanut olevansa kokoonpanossa koska kapteeni ei ilmestynyt pelaamaan missään vaiheessa. Ja kannattaako tolla mustalla asulla nyt pelata kun historiaa katsoen sillä tulee usein turpaan? Tai ehkä se vain tuntuu siltä.

Hill päästi jo toisessa pelissä putkee kyseenalaisen maalin. Viivasta laukaus ilman ohjuria. Maskia ehkä oli vähän, mutta ei riitä syyksi. Näinkö hyvä maalivahtipeli olikin vain alkuhuumaa?

Gadjovich ansaitsee lisää pelejä. Hyviä pelejä ja kävi näyttämässä sitoutuneisuuden mätkimällä Habs-pelaajan kanssa (4-0 taululla, 2 sek jäljellä kellossa). Tappelu nyt oli turha, vaikka Habs-pakki taklasikin aika kovaa (ja puhtaasti) vielä viime sekunneilla Coglianoa.

Suurin sääli tässä farssipelissä oli se, että Montrealin vuosikymmenten tappioputki (vai oliko ei-voittoa-putki) Shark Tankissa päättyi sen sileän tien.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Koostetta katsoen Sharkseilla oli kyllä ihan julmetusti hyviä maalipaikkoja, mutta Allen ja kiekkojumalat oli eri mieltä. Oliko sitten matsi muuten noin heikkoa?

Stealth/Musta väri kyllä semmoinen "kirous" et pitäs vaan luopua siitä. Vaikka pirun tyylikäs onkin.

Pitää koittaa ensi viikolla katsella peliä ihan ajatuksella niin edes jotain kerrottavaa tänne.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Koostetta katsoen Sharkseilla oli kyllä ihan julmetusti hyviä maalipaikkoja, mutta Allen ja kiekkojumalat oli eri mieltä. Oliko sitten matsi muuten noin heikkoa?

Pelin loppupuoliskolla paikkoja oli hyvin, kun peli oli käytännössä jo ratkennut. Habs ei ehkä jaksanut enää antaa kaikkeaan kesken vieraskiertueen. Alussa Sharksin peli oli hyvin harmaata. Posia on tietty se, että periksi ei annettu ja tästä ja muistakin alkukauden peleistä päätellen joukkue ei lamaannu tai luovuta. Lupaa hyvää jatkossa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Nonii luvassa on mielenkiintoinen peli edessä. Bobi ja viisi pelaajaa kärähtänyt koronatestissä, joten Sharks nostanut farmista pari Merkleytä, Leonardin, Megnan ja Melochen. MacLean tuuraa pääkoutsina ja ilmoittanut, että kaikki nostetut pelaavat. Barracudalla oli eilen peli.

En nyt aivan kässää miten viisi poissa ja ne korvataan viidellä farmikaverilla, kun siellä viltissä on ollut ilman peliä oleva Hatakka esimerkiksi. Mutta eiköhän se siitä aukea ja kyllä tästä tulee aivan must see peli ilman odotuksia voitosta.

Jos jollekin tekisi hyvää tämmönen "breikki", niin se olisi Burns. Hänen peli kyllä ollut vain laskusuunnassa kauden edetessä.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Onneksi ovat kotipelikiertueella, että paremmin saa farmista porukkaa. Toivottavasti AHL-joukkue ei ollut vielä lähtenyt huomiseksi Stocktoniin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Dahlen, Cogliano, Karlsson, Middleton, Simek, Vlasic olivat pelaajat jotka korona kuvioissa. Samoin Couture oli poissa huonovointisuuden takia.

Ketjut pelissä oli:

Meier-Hertl-Barabanov
Eklund-Bonino-Balcers
Leonard-Weatherby-Labanc
Gadjovich-Pederson-Merkley

Ferraro-Burns
Hatakka-Meloche
Megna-Merkley

Ja mitäs helvettii, voittohan sieltä tuli jatkoilla. Ja oli sitten viihdyttävää kiekkoa, mikä tuulahdus vrt. mimmoista kiekkoa joukkue esitti Predsiä ja Habseja vastaan.

Reimer oli mies paikoillaan ja hänen kauden avaus on ollut kyllä aikas timanttia.

Ferraro-Burns pelasi vähemmän yllättäen paljon ja ainoa takaosuma heidän piikkiin. Oli huonosti pelattu Ferrarolta varsinkin. Kuitenkin nyt peli oli heiltä fiksumpaa&parempaa ja sitä sekoilua oli vähemmän.

Hatakka-Meloche oli hyvä. Santerin alku oli vähä hankala, mutta siitä se lähti ja aijjai kun mies liikkuu ja äijää liimataan laitaan kiinni. Duboisilla meni hermo suomalaiseen, se on kun ei pärjää.
Meloche taasen oli läpi pelin goood. Imo peli oli samaa viime kaudellakin, mieluusti tätä kaveria näkisi enemmän pelaamassa.

Megna-Merkley taasen jotenkin selviytyi duunistaan. Jos jotain yhdestä pelistä voi sanoa, niin kyllä Merkleyllä on vielä pitkä matka änäritasolle omassa päässä.

Hertl linja vähemmän yllättäen se paras. Timo se vaan on liekeissä ja tätä myötä Hertl näkyi enemmän, kun ei ollut enään niin yksin. Barabanov pelasi tähän mennessä selvästi parhaimman pelinsä.

Boninon vitja sai monta paikkaa aikaseksi, mutta ei vaan osunut. Eklund oli enemmän pelissä, Balcers paransi otteitaan.

Weatherbyn kolmikko olikin sitten enemmän ongelmissa. Tykkäsin Leonardin pelistä, mutta muuten kyllä enemmän negaa kuin posia.

Pedersonin nelonen teki duuninsa ja hyvinhän se meni.

Voittomaali tuli ylivoimalla. Kyllä siinä aiikamoinen nollaputki ehti ollakin. Itse pelissä kyllä ylivoima näytti paremmalta ja saivat kiekkoa tuotua ylös, joten ansaittu onnekas maali jatkoajalla.

Seuraavaksi tulosta tehnyt Sabres.
 
Viimeksi muokattu:

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Yllättävän hyvin lähtenyt kausi liikkeelle Kanen poissaolosta huolimatta tai ehkä juuri siksi. Meierin vire ilahduttaa ja alkaa taas löytää itseluottamusta tekemiseen parin vaikean kauden jälkeen. Sekin auttaa paljon, kun on oikeasti veskat mitkä napsii joskus kiekkoa kiinni.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ferraro-Burns
Hatakka-Meloche
Megna-Merkley

Ja mitäs helvettii, voittohan sieltä tuli jatkoilla. Ja oli sitten viihdyttävää kiekkoa, mikä tuulahdus vrt. mimmoista kiekkoa joukkue esitti Predsiä ja Habseja vastaan.

Pakisto oli kyllä huikea. Ensimmäinen kerta Sharksissa sitten 1993 kun pakistossa on kaksi ensimmäisen NHL-pelinsä pelaavaa pakkia (Hatakka, Merkley). Megna sentään pelannut satakunta peliä Ducksin takalinjoilla aikanaan, vaikka viime kaudet farmissa. Melochella muutama peli viime kaudella. Ja tosiaan, pelin viihdyttävyys lähes 5/5.

Hatakka-Meloche oli hyvä. Santerin alku oli vähä hankala, mutta siitä se lähti ja aijjai kun mies liikkuu ja äijää liimataan laitaan kiinni. Duboisilla meni hermo suomalaiseen, se on kun ei pärjää.

Hatakka oli aivan päällikkö. Alussa joku virhesyöttö, mutta sen jälkeen hoiti hyvin tilanteet, näytti nopeuttaan ja onnistui jotenkin saamaan vastustajan ykkössentterin mukaan jäähylle, vieläpä niin että Sharks pääsi ylivoimalle. Lähes kympin suoritus. Braunin vanha paita näytti hyvältä Hatakalla.

Megna-Merkley taasen jotenkin selviytyi duunistaan. Jos jotain yhdestä pelistä voi sanoa, niin kyllä Merkleyllä on vielä pitkä matka änäritasolle omassa päässä.

Voipi olla, mutta onpa kivan näköistä Merkleyn luistelu kiekon kanssa. Olisi huikea lisä Sharksin ylivoimaan, mutta ei tosiaan taida puolustusperi riittää vielä hetkeen, jos ikinä. Tokihan Merkleystä voisi leipoa Marc-Andre Bergeronin tyylisen täsmäaseen ylivoimalle. Tosin mieluummin sinne kolmospariin ottaa hyvän kahden suunnan pakin, esim. Hatakan.

Boninon vitja sai monta paikkaa aikaseksi, mutta ei vaan osunut. Eklund oli enemmän pelissä, Balcers paransi otteitaan.

Eklund onnistuu joka pelissä järjestämään vähintään yhden hyvän tilanteen. Väläyttelee siis joka pelissä osaamistaan. Välillä Eklundin liikkeistä tulee mieleen Kucherovin pelityyli. Syöttötaito loistava. Toki teinitulokkaana katoaa välillä kuvasta, mikä kuuluu asiaan. Parin kauden päästä Sharksilla on todella kova ylivoiman pyörittäjä.

Hertl linja vähemmän yllättäen se paras. Timo se vaan on liekeissä ja tätä myötä Hertl näkyi enemmän, kun ei ollut enään niin yksin.

Timppa ansaitusti joukkueen pistepörssin kärjessä, mutta välillä ärsyttää peliälyn puute. Monessa tilanteessa Timo yrittää lähteä haastamaan tai ei saa purettua kiekkoa koska yrittää pelata omille. Joskus olisi parempi vain heittää löysä ranne logoon tai kulmaan, tai purkaa kiekko roikkuna pois. Viime yönä konkretisoitui monessa tilanteessa kun vihu pääsi iskemään vastaan Timon sähläilyistä. Onneksi on ollut niin kovassa vireessä hyökkäyssuuntaan, että tulos on reilusti positiivisen puolella.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EP34

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Päivitellään hieman Sharksin rosteritietoja. Cogliano ja Dahlen on otettu pois COVID-listalta ja saattavat Couturen ohella palata kokoonpanoon ensi yön pelissä. Meier ja Labanc sen sijaan pistettiin listalle eli huilissa pelin. Nostoja ei ole farmista tehty, mikä viittaa edellä mainitun kolmikon pelaamiseen.

En osaa sanoa parantuuko vai huonontuuko rosteri Jets-pelistä. Couturen pelatessa taitaa parantua.

Reimer maalissa.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Karlsson, Middleton, Vlasic, Simek, Knyzhov poissa ja pakistossa ei tuntunut olevan mitään hätää ja maali Merkleylle ja Ferrarolle. Ja jos jollain niin Burnsilla. Ferraro kellottikin yllätys eniten peliaikaa viime pelissä eikä Burns.
Taitaa olla kova mietintä miten pakisto on kun kaikki terveitä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Karlsson, Middleton, Vlasic, Simek, Knyzhov poissa ja pakistossa ei tuntunut olevan mitään hätää ja maali Merkleylle ja Ferrarolle. Ja jos jollain niin Burnsilla. Ferraro kellottikin yllätys eniten peliaikaa viime pelissä eikä Burns.
Taitaa olla kova mietintä miten pakisto on kun kaikki terveitä.

Olin tulossa matsia näkemättä kyseenalaistamaan Hatakan pienen peliajan, mutta nopea googlailu kertoi miehen loukkaantuneen kolmannessa erässä. Ei vielä tietoa statuksesta, eli pelaaminen seuraavassa pelissä auki. Toivotaan, että joku tippuu pois protokollalistalta siihen mennessä, jos Hatakka ei pysty pelaamaan.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Hatakan pienen peliajan, mutta nopea googlailu kertoi miehen loukkaantuneen kolmannessa erässä.

2.erässä meni, Sabresin pelaaja tuli lujaa ja antoi kyllä väkevän niitin, vähän näytti siltä että Hatakka ei ollut täysin hereillä ympäristöstään. Harkat peruttiin tältä päivältä, joten Santerin kunnosta ei ole tullut raporttia(?). Vasenta kättään kuitenkin piteli vaihtoon liukuessa pelin pyöriessä.

Hertl oli liekeissä ja peli oli todella hyvää Balcersin ja Barabanovin kanssa. Tuntui että aina saivat paikan tehtyä kentällä ollessa, ja omissa ei mitään probleemaa. Nätisti kiekko liikkui.

Buffalo taitaa vähän kevyempi joukkue olla, mutta tässä pelissä Eklund paransi peliään laitojen lähettyvillä. Dahlenin ja Couturen kanssa homma toimi, yllättävän hyvin.

Leonard pelasi alaketjussa ja olikin sitten yhtä tyhjän kanssa. Odottaisin Gadjovichin ottavan paikkansa takaisin seuraavaan peliin.

Pakisto on kyllä ollut hyvä näissä parissa pelissä. Ei montaa slottivetoa ole vastustajat saaneet aikaseksi näihin kahteen vikaan otteluun, maalinedusta pidetty puhtaana.

Sharksien kaikki kuusi voittomaalia on tehnyt 25vee tai nuorempi peluri. Sillälailla.

Viime kaudella joukkueella meni 24ott, että saivat kuusi voittoa varsinaisella/jatkoajalla. Nyt meni 9ott.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SVSV
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös