Ke 3.11.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 20 485
  • 489

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Perustelu oli se, että luistin ei irronnut jäästä, mutta kyllähän se nousi jäästä kun Sebok käänsi luistimen, vai ajateltiinko sen olleen osa jarrutusta? Itse olisin kyllä hylännyt, mutta eipä näissä tuomioissa tunnu olevan mitään järkeä, Ilvekseltä hylättiin HIFKiä vastaan maali pelin toisella minuutilla, kun tilanne oli vielä 0-0.
 

castorpollux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt, VPS, Wasa Royals, Suomen maajoukkueet
Tastahan tuli aivan ilotulitusta. Kaks suurinpiirtein vahiten maaleja tehnytta joukkuetta maaleilee jatkuvalla syotolla.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Taa on kylla nykymaailmassa aivan epaoikeudenmukaista ja taysin vaarin.
Tarkeinta ei ole se, onko jokin tarkoituksellista, vaan se etta milta se vastaanottajasta tuntuu.
T. SJW
Ennen hidastuksia olisin itekkin hylännyt. Nykysäännöillä valitettavasti maali. Kyä ne mailalla tehdyt pitäis riittää. Pomput sitten erikseen.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Potkumaaleja ei pitäisi tarkistaa videolta, koska sääntö on niin tulkinnanvarainen. Monta minuuttia kelailtiin, mutta lopputulos on se että vähintään puolet katsojista pitää oikeusmurhana. Videolta pitäisi katsoa vain sellaisia asioita, jotka ovat yksiselitteisiä: kävikö kiekko maalissa, oliko maali pois paikaltaan, tehtiinkö kädellä. Ehkä myös korkea maila saadaan riittävän tarkasti nykyisillä kamerakulmilla vektoroitua. Mutta maalivahdin häirinnät, potkut sun muut tulkinnanvarainen pitäisi jättää tuomarille. Joskus menee tuomarilta ohi, mutta se on urheilua. Videoiden kelailu ei ole.
 

AaKoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Aika jännä tuo tulkinta, että potkua ei ole mikäli terä ei nouse jäästä?
Yritäppä potkaista kiekkoa siten, että terä on jäässä koko suorituksen ajan. Kyllä tuo meni ohjurin, ei potkuliikkeen piikkiin. Eri asia sitten että onko säännöt ja niiden tulkinnat kohdillaan. Oon ite dumari nopeassa pallopelissä, ja jotenkin tuo tuntui väärin tehdyltä maalilta. Mutta perusteet sääntökirjan mukaan.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Oiskos rankkarin paikka.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Rankkari Tepsukalle.
 

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
TPS:lle rangaistuslaukaus, kun Pärssinen kaadetaan läpiajossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös