TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 728 345
  • 13 341

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Huh helevetti.. vikalla sekunnilla osui. Sentään!

Siis ylivoiman viimeisellä sekunnilla. Tarkemmin sanottuna toka vikalla.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No onneksi sentään tuli maali. Etenkin tuon ykkösyv:n touhu on lähinnä naurettavaa. Kakkosyv toimitti kiekkoa maalille ja tulos taululla. Yklönen koitti jotain ihme poikkisyöttöjä.
 
Hyvä ja juonikas syöttö Hultsilta ylivoimalla Nurmelle. Ei vaan Nurmi tehnyt. Sitten nämä Hultsin lämärit menivätkin täysin huumoriosastolle. Kaksijakoista on.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Poikkisyöttö on lähes varma maali. Mun mielestä ihan hyvää hakua. Kun on tilaa niin haetaan muutakin kuin niitä toivotaan toivotaan heittoja.

Nojoo mutta ei sitä kannata ainoana keinona hinkata. Kun vastustaja on pudottanut melkein maalin eteen, on pakeilla helppoa nousta maalia kohti ja onetimeristä paukutella kiekkoa maalille.
 

12961

Jäsen
Paranihan se tossa paikoitellen, tasoitusmaalin jälkeen. Sport oli ihan saatanan tahmea diesel. Uimalakin näköinen joukkue.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei Sport kyllä hirveästi paikoille päässyt. Tommosella räkämaalilla roikkuvat pelissä mukana.

Jep. Kaikki on mahdollista, mutta täysin Tepsin erähän tuo oli. Paikoista ei vaan saada sisälle. Tammela selkeesti Pärssisen kanssa vaarallisin kentällä. Viimeistään seuraavaan peliin Tammela ylempiin ketjuihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös