Pe 29.10.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 23 700
  • 524

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Niin, että ainoa kamera mikä tähän Johnstonin tilanteeseen löydettiin oli toisella puolella kenttää ja se näytetään miulle tavalliselle kuolevaiselle kerran, kun edes tiennyt ketä helvettiä tuossa piti katsoa, kun näkyi joka ikinen pelaaja ruudussa? Noh, kiitos Cmore tästä. Seuraan nyt silmä kovana, jos näyttävät vielä erätauolla toisen kerran uusiksi. Riski on, että unohdan kyllä, ketä pitikään seurata.

Tilanteesta saa kyllä still-kuvan, josta selviää aukottomasti, että Johnston käytti jalkojaan ikään kuin pumppuina.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Harmittaa kyllä Johnstonin puolesta. Joo, olihan siinä sellanen pieni rajaa hipova napsasu, mutta kyllä tuo maassa makaaminen aiheuttaa sellaista pahoinvointia omalla kohdalla, että hyi että! Ulosajo kun on saatu niin kaveri nousee kuolleista. Ihailtava pelaaja.

Samaa mieltä. Tsekki roikkui kamoissa kiinni, pitihän siitä eroon päästä. Ja tuon mittaluokan kuolevia joutsenia ei tahdo nähdä jalkapallossakaan. Hyhhyh.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En onnistunut yhtään näkemään mitä Johnston teki tai ei tehnyt, mutta oliko tosiaan niin että kaveri putoaa totaalisesti ja on selällään jonkin aikaa kuin taju pois ja sitten vaan nousee ihan itsekseen ja menee normaalisti penkille? Eihän se noin voi mennä, eiks meillä oo mitään aivotärähdysprotokollaa?
Jasek repi ihan selvästi Johstonia paidasta takaapäin kun lähtivät polkemaan pelsujen päähän. Tyhmä temppu kostaa, mutta tyhmä myös Jasekilta.
 

Dr.Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Caps, NO Saints
Saas nähdä pelaako ipa kolmos erän, vai alkaako taas peruuttelu.. sit yhtäkkiä peli tasan.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Eiks ton Mertarannan oikeesti voisi ulkoistaa näistä Pelsupeleistä? Ihan järkyttävää värilasitouhua vuodesta toiseen. Johnston on idiootti.

Mä kysyn sulta saman kuin @Boogy et missä kunnioitus ja ylpeys sekä arvostus, arvostus.
Ootko itse selostanu, jos oot, niin montako peliä?

Mutta joo Mertsin ja S.Auokkosen aika on jo mennyt
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Johnston oikeutetusti ulos. Jasekia ei ole kentällä näkynyt. Tästä huolimatta jotkut näkevät tilanteen harmittomana nuhjauksena.

Hyi helvetti jätkät, oikeasti. Täysin pelin ulkopuolinen poikkari. Joka kerta pihalle, ei kahta sanaa.

E: typo
Mitä sille Pelsun pelaajalle annettiin joka tuli vihellyksen jälkee myllyttää?
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Johnston tekee typerän tempun ja ansaittu ulosajo. Olisihan se toki voinut osua vaikka rintaan, niin ehkä olisi selvinnyt edes kakkosella. Urpo.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Lööf repii kypärän päästä, mutta ei näitä tunnetusti sääntökirjan mukaan vihelletä. Saa nähdä tuleeko tänään lainkaan Tapparan ylivoimaa.
 
Pistäkää videoita kun jääkiekossa maataan täysin liikkumatta paikallaan jäässä, ilman että taju on lähtenyt.
Mistä ensinnäkään tiedät ettei taju lähtenyt ? Ei ole pelannut vaihtoakaan ton niitin jälkeen. Kyllä tosta tulee vielä videota ja varmaan kuvaa Jasekin naamasti ni näet sinäkin että sattui oikeasti.
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllähän toi pelsupelaajan ihmeparantuminen noinkin vakavan loukkaantumisen jälkeen vähän hymähdyttää. Onneksi tilanne vissiin näytti vaan vakavammalta ja pelaaja itsekkin pelästyi reagoiden, kuin lammas uhkaavassa tilanteessa ja tekeytyi kuolleeksi. Lahtelaista brändiä luodaan kovaa vauhtia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös