• 222 786
  • 1 889

Kivisalmi

SaiPa
Noniin. Näyttikin jo liian hyvälle : ) tyhmiä jäähyjä saipalta: vähän tuollaista kurittomuutta johtoasemassa. Ainakin yleisö saa maaleja.

Salt

SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Näyttävä pelaaminen kulminoituu aina välillä liian hienoon kiekon siirtelyyn ahtaissakin tiloissa, mikä tuottaa vastustajalle sitten ne minuutin pari myllytykset. Nytkin Sport oli jaloissa, mutta ihan omista huonoista ratkaisuista vastustaja peliin mukaan.

Don Sputnik

SaiPa, Liverpool
Voivoi. Siinä vedettiin SaiPan ja tuomarien toimesta hetkessä hyvä alku viemäristä alas. Ei näin!! Fyysisesti Sport vei, nyt saatana sitä hauista peliin!! Ja kyllä tuo vähän pomppikin Sportillle. Siellä kaverit vetelee unelmakudeilla kauden avausmaalejaan...moneskohan kerta SaiPaa vastaan? Joku tuhannes kerta ehkä...

Mctavish85

SaiPa
2-0 maalin jälkeen oli kuritonta pelaamista SaiPalta. Liiallinen innokkuus taisi kostautua ja Huttulalta typerä jäähy, toki innokkaasti tuomarikin tuon vihelsi, yleensä tuntuu ettei noita tilanteita helposti vihelletä. Sport vei fyysisyydessä. Vauhkonen pääsi siinä ekassa maalissa vähän kuin varkain tekemään hyvän maskin.

tonz@

SaiPa, NHL:n suomalaiset
Eiköhän Petmanille keksitä pelikieltoa tuosta. Nyt on vähän liikaa vauhtia ja älyttömyyksiä pelissä vaikka muuten hyvännäköstä onkin.

anthax

SaiPa, Ketterä
Kyllä oli antikliimaksi tuo ropeli yläpeltiin erän loppuun. No toivottavasti kolmas pelataan 5v5.

Petman korvaa melko varmasti Lakatosin kovennetussa. Linja jos ei pidä, niin housuunpaskomista.

anthax

Siellä on myös useampi ennakkotapaus, esim. Byström = 0 peliä.

Eiköhän siellä lyödä 0 ja 4 lottokoneeseen ja arvotaan.

Byström ei kuitekaan tainnut saada jäähyä? On kyllä vitsi jos ukkoa vaan vaihdetaan boksissa, mutta näin pahoin pelkään käyvän.

Altec

Juu ei, mutta on naurettavaa jos vain jäähyyn johtaneet menee edes kurinpitoon.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

Laitela

SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Viimeistelytaidot katosi täysin kolmannessa erässä.

Sportilla kyllä kävi helvetinmoinen tuuri noiden ripulivetojensa kanssa, mutta siitä huolimatta, huolimatonta peliä SaiPalta sen 2-0 maalin jälkeen. Pelin alku oli kyllä todella hienoa katseltavaa, suorastaan dominointia, sitä ihan ekaa minuuttia lukuunottamatta.

anthax

Tänään hyvä matsi tuomarointia lukuunottamatta! Harmillisesti lipui käsistä lisäpiste, mutta ei ollut Sport huono tänäänkään. Eteenpäin!

Mctavish85

SaiPa
Miksei McIntyrea käytetä näissä voittolaukauskisoissa? Ihan hyvät yritykset toki Petmanilta ja Loimarannalta mutta olisiko sisäkumi voinut kokemuksellaan ratkaista?

Jäi kieltämättä vähän paska maku pelistä. Ottelu olisi ollut ihan voitettavissa mutta siihen ensimmäisen erän kurittomuuteen se kaatui. Lisäksi Sport pääsi hieman onnellakin peliin mukaan ekassa erässä ja se tasoitusmaali 3-3:een oli kyllä erikoinen. Ei tuollaisia kyllä usein satu. Eipä silti, hyvä jengi tuo Sport on mutta silti kyllä etenkin 3.erässä tai jatkoajalla olisi pitänyt ratkaista peli. Sen verran paremmin SaiPa oli pelin viimeisellä kympillä pelin päällä. Mutta taas homma kaatui siihen, ettei pelejä pystytä ratkomaan kun paikka tulee. Kaipa se ajan kanssa tuokin korjaantuu?

anthax

Mikäs sisäkumin bravuuri on rankkareissa? Nykyisin tuntuu, että täysin arpapeliä sen suhteen kuka sen maalin tekee. Yritykset on pääasiassa noita vedon tyyppisiä, koska jäätä ei ajeta ennen kisaa. Kovin näyttäviä kikkoja enää harvoin näkyy.