Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 531 894
  • 7 465

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olen tietoisesti pitänyt turpani kiinni tästä uusimmasta tähtihankinnasta, mutta nyt ei pysty enää. Tämä Marcinew on jopa paskempi kuin odotin, enkä odottanut yhtään mitään. Mikä vitun järki oli tällainen keila tänne raahata, kun mikään ennusmerkki ei antanut pienintäkään toivonkipinää että saattaisi edes pysyä vauhdissa mukana?
Olen ollut alusta asti samaa mieltä. Ylipäätänsä, jos äijä hankittiin vasta juuri ennen kauden alkua, eikä edes harjoituspeleihin sopeutumaan Euroopplaiseen kiekkoon , olisi pitänyt olla ihan eritason seppä. Mikään muu kuin paskat housussa hankinta ei ole tässä miehessä haissut alusta asti.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
No, näin se menee. Ilman minkääntasoista hyökkäyspeliä pisteitä voi saada puolustamalla, mutta sitten kun se puolustaminenkin unohtuu niin vastustaja tekee mitä haluaa. Tämän pelin voi unohtaa jo nyt ja alkaa keskittyä huomiseen.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kiitos mutta mä pelastan perjantai iltani tekemällä jotain muuta. Seuraavaan peliin voisi ottaa yritykseksi ampua ammattilaistason kuti maalille. Se olisi kiva haaste.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Onneksi Collins on KHL-tasoa, Marcinewilla on vaan vähän jetlagia ja pelisysteemin opettelua ja Johnston on jumalolento jäälle päästessään. Ei hätää, vielä lähtee hojohojo!
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jännä nähdä, koska ensimmäinen kolmen pisteen voitto saavutetaan. Tässä alkaa tulemaan tutut vibat.

Aivan.

Tätä tämä nyt on vielä ainakin tämä kausi kun ei ollu munaa hoitaa tonne oikeeta koutsia.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Voi jessus tota neppailua paineen alla. Roikkukiekko keskiviivalle ja löntystellään vaihtoon et varmasti paine jatkuu ja omissa soi. Mitä helvettiä Tiilikainen? Ja sanon Tiilikainen koska pakkohan ton on olla valmennuksen tahto ku koko ajan samaa. Taidan keskittyy leikkiin lasteni kaa enkä opeta enempää kirosanoja.
 
L

luigitar

Kerhon pelistä loppuu idea ja maltti tällä hetkellä kyllä. Valmennus on varmaan antanut luvan varastaa tiiviistä puolustamisesta, niin tässä on sitten tulos.

Janatuiselle nyt enemmän vastuuta vaan.
 

Kennedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Noutajat
Näinkö oikein, että 4-0 maalia edelsi selvä 6 pelaajaa jäällä Ilvekseltä? Ei sillä, että sillä olisi merkitystä…
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitä siellä tapahtuu?! Lada tekee maalin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Tässä ottelussa piti näyttää. No nyt kai sitten näytetään?

Odotin parempaa. Järkevää hyökkäyspeliä. Sellaista ei näy.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En hauku, mutta hyökki-Ikonen on jännä tapaus. Ei pysty nostamaan joukkuetta, vaikka kykyjä olisi. Pelaa siis samalla tasolla kiuin muutkin. Nytkin siinä maalin edessä ihan hyvät veivit, mutta ei maalia. Siitä kun olisi laittanut sisään, niin peli olisi voinut vielä aueta koko joukkueella.

Sama juttu viime vuonna alkukaudesta kun joukkue kynti. Muuten kyllä laatupelaaja liigaan.
 

Hokkarit

Jäsen
Onko meidän Matin pelikirja kopioitu suoraan joltain 90-luvun sakemannin puukäsi/-jalka maajoukkueelta, eli linnottaudutaan sinne oman maalin eteen ja toivotaan jne. nyt olisi korkea jo aika kääntää tämä sivu pelikirjasta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös