• 6 166 699
  • 122 540

Niilo

Tampereen Tappara
Gonzalesilla tähtihetki Fiorentina vs Inter... Interin pelaaja kyllä selkeästi rikkoo kun repii paitaa... Gonzales protestoi voimakkaasti kun rikettä ei otettu pois. Tuomari nostaa kortin ja mussutus vaan jatkuu ja jatkuu ja tehostaa sitä käsiä taputtamalla.. No siitä toinen keltainen ja punainen...
Hyvin meni

V-G-

Україна | is
Vähän himmentää saavutuksen arvoa että vastassa oli Spurs. Mutta kaikki lasketaan.
No siis joo tavallaan. Mutta kun verrokit ovat Forssin Oldham ja Pukin Newcastle niin onhan tuo nyt ihan ok kuitenkin.

Konsta Kepuli

Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Iker Muniain!
Eiku Rayon oma pelaaja ohjasi vaparin omaan börsään.

El Gordo

Tappara
Pukkikin on enempi syöttelijä nykyään. Joitakin minuutteja sitten pääsi hyvin maalipaikkaan mutta vasuriveto hakeutui pari maalinmittaa takatolpan ohi.

Lert

Manchester United, TPS
Aika hieno tuo Forssin neljäs maali. Bentfordilta hienoa laitapelaamista ja Forss tekee hyvän juoksun ja viime hetkellä muuttaa hieman suuntaansa ja saa syötön ihannepaikalle ja viimeistely on ihan maailmanluokkaa. Selvästi sovittu kuvio.

Simolainen

Länsirannikko
Katson Klubi-Hifk matsia.
Noi jotka noita savuja tuolla paukuttaa ovat kyllä ihan vitun urpoja.
Onkohan niillä fiilis, et ollaan ihan euroopan fiksuimpia?

Fordél

Sevilla - Valencia -matsissa Valencia-veska Mamardashvilin kaksi imaistua maalia ekaan varttiin ovat sitä luokkaa, että jos olisi kyse jostain vähän heikommasta sarjasta kuin La Liigasta, voisi välittömästi aloittaa tutkinnat ottelumanipulaatiosta.

Edit. Korjataan kolme imaistua maalia ekaan 22 minuuttiin. Ehkä ne tutkinnat kannattaa aloittaa.

Walkin

Pittsburgh Penguins

Ihmettelin ottelun kertoimia kun yli 5 tarjosi Valencialle. Miksi? No jotain nuo tiesivät kun tosiaan jo 3-1.

V-G-

Aiiiika halvalla myi Telles itsensä tuossa. Myös Matic oli kyllä aika väärässä paikassa. Hammers siis 1-0 johtoon.