Varmaan se KalPa
Jasek > Lasch?

Steril

Kivikovat liiganousijat
Tuo nyt ei kummempia ennustajalahjoja vaatinut, että näki Pelsujen voittavan jatkoilla tuon lopun jälkeen. Takavuosien Ilves aktivoitui taas.

Vahva tunne

Ässät
Aissaatana, Pelsut jyrää komiasti. Ipan liike loppui vallan, mit vit. Ei kai ne luullut pelin olevan ohi kahden erän jälkeen? Paha paha.

Pika1

Ilves
Pelicans muisti, että peli kestää tosiaan ainakin 60 minuuttia. Hieno nousu ja onnittelut kahdests pisteestä.

kananlento

Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Jooh, johtoasemassa ei nyt homma oikein toiminut. Luulin kyllä, että pitäisivät loppuun asti silti, mutta ei sitten riittänyt. Ei ollut edes jalat enää raskaat kun pääsivät vaihtaan lopussa... Mutta ei siinä, tästä opitaan. Parhaimmillaan peli oli ihan loistavaa nyt, eli sen puoleen mentiin eteenpäin viime pelistä. Hyvä tästä tulee.

Onnea Lahteen, sinnikkäästi taistelivat loppuun asti!

Bergy37

Tampereen Ilves, Boston Bruins
ipan viisikko seisoi pienenä maalin edessä lopun minuutit. Ja silti tasoituksessa 2 Pelsujen miestä sai seistä veskan edessä ihan rauhassa.

lake79

Ilves, Suomi, Pahalampi.
Lancaster hukkasi miehensä ja Konna yritti lyödä Pelsun ukon mailan kahtia, onnistuen huitaisemaan täydellisesti ohi. Ei jumalauta näin.

raipe1993

Ilves, Sharks
Välillä on tullut seurattua noita liigaplotin maaliodottamia, ja monesti niistä jää vain sellainen fiilis, että aivan sama miltä peli näyttää niin maaliodottama on lähes tasan. Voisiko joku fiksumpi selittää miten on mahdollista, että Ilveksen maaliodottama toisessa erässä on alle 0,4 maalia enemmän kuin Pelicansin. Katsonko peliä tosiaan niin isoin värilasein, kun tuo tuntuu aivan todella oudolta. Lähtökohtaisesti olen siis enemmän ja enemmän sitä mieltä, että nuo ovat tilastoina ihan tyhjänpäiväisiä.

Samppakalja69

Tampereen ILVES
Pelin 10-40 minuuttia Ipa vei, loput vei Pelsut. Harmi kun liike loppui kolmoserässä, oli varmaan se legendaarinen turvallinen 2 maalin johto joka nyt kostautui.

Mutta se toka erä, tuollaseen kun päästään 3 erä putkeen niin hyvä tulee. Eikä varmasti ollut edes parasta mitä pystyvät esittämään. Hyvin alkaa ketjut löytämään toisiaan. Tulis vaan nyt pelejä alle, niin alkaa rutiini pysymään päällä.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Näin ne pelit heittelee alkukaudesta.
Tapparaa vastaan Ilves ei olisi ansainnut yhtään pistettä mutta sai kolme.
Nyt olisi ansainnut kolme mutta sai yhden.

Enpä tiedä. Mun mielestä avauserässä Ilves oli todella vaisu. Toisessa erässä tupsukorvat otti ohjat pelistä, mutta sitten taas toisella erätauolla tuo ote katosi. Mielestäni pistejako 1-2 on aika oikeutettu illan tapahtumiin nähden.