Pe 6.8.2021 Otteluseuranta (Pitsiturnaus)

  • 17 593
  • 277

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tepsi pelasi hyvän matsin, mutta tehot puuttuivat. Toivottavasti CHL hitsaa jengin paremmin yhteen. Veskareista ei jää kiinni.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Tämä on ensimmäinen turnauksen ottelu Lukolta, jonka näen. Selvästi fyysisin joukkue tänään SaiPan ohella. Eipä ihme, että juuri nämä joukkueet kohtaavat finaalissa. Vaikuttavat fyysisesti valmiilta joukkueilta kauteen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
SaiPa on kyllä pelannut pirun hyvin. Sekin peli, minkä Tepsille aamupäivällä hävisivät, oli heidän hallintaa. Lukko niinikään on ollut kahdessa voittopelissään suvereeni, KooKoota vastaan sen sijaan ei Lukolla ollut mitään jakoa.

Näin ollen pidän SaiPaa lievänä suosikkina finaalissa. Varsinkin jos Virtanen pistää Helomaan maaliin. Oletan ja toivon Jukurin jatkavan.
 
Lukko Pitsifinaalissa:

Maalilla: Jukuri
Varalla: Helomaa

1. Nyman - Haga - Pooley
2. Pospisil - Mattila - Skalicky
3. Markkula - Kainulainen - Ylitalo

1. Piipponen - Saarijärvi
2. Abt - Gregoire
3. Pietilä - Laitinen
4. Korkka - Ervasti
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Nyt on Ramona täälläkin viritetty ekaa kertaa elämässä, pitäähän jokavuotinen tapahtuma kun SaiPan finaalipeli jotenkin livenä seurata.
 
Tuo SP Riikola on kyllä semmoinen kaveri jota ihmettelen heti eniten Wallin jälkeen miksi on yhä liiga soppari. Voi vittu mikä syöttö taas :D
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ylitalo 1-0. Tästähän nyt maalitykki on tullut.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lisää jäähyjä SaiPalle.

Tuskin tuosta halimisesta sen enempää enää tulee kummallekaan. Jaa no tuli siitä molemmille kakkonen mutta Lukko saa kumminkin ylivoiman.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
SaiPa on paniikissa. Virta on paniikissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös