EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 826 834
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Mitenkäs tämä menisi, että jos Tanska voittaa nyt Belgian, pelaa Venäjän kanssa tasan ja Belgia ja Suomi päätyvät kanssa tasapeliin, niin mitkä maat menevät silloin kahtena joukkueena automaattisesti jatkoon ja mikä joukkue päätyy lohkokolmoseksi?
Maalieroja taidetaan laskea.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Kaikki maalierovertailuun. Venäjä tässä heikoimmilla. Perstuntumalla Tanska on 1-0 voitolla kolmas, 2-0:lla toinen ja 3-0:lla eka.

Ps. @heketsu88 en tiedä paskaakaan miten nuo vertailut oikeasti menee, mutta varmaan kaikkien pelien maalieron ollessa tasan verrataan näiden joukkueiden keskinäistä peliä.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Mielestäni Belgia on todella yliarvostettu jalkapallomaa. "Näytöt" arvokisoista puhuvat puolestaan.
Nooh, marginaalit ovat pienet. 2014 MM-kisat tulivat liian aikaisin ja tämä sukupolvi ei vielä ollut aivan kypsä menestykselle, vaikka hienosti puolivälierä paikan saavuttivatkin. Puolivälierät olivat aika lailla katto tuolloin. 2016 Euroihin toki lähtivät yhtenä suosikeista, mutta tulos oli totaalinen floppi ja ulos puolivälierissä. Tuota 2016 puolivälieriin jäämistä voi floppina pitää. Mutta 2018 MM-kisoissa (joissa marginaalit ovat äärimmäisen pienet ja paras yhdestä systeemi) saavuttivat hienosti pronssia ja pistivät puolivälierissä Brasilian tähtisikermän aika huikealla tavalla nippuun. Ei huono suoritus, vaikka eväitä mestaruuteenkin toki oli, niin mitali MM-skaboissa on _aina_ kova juttu.

Ja jos nämä kisat olisi järjestetty ajallaan vuosi sitten, niin Belgia olisi ollut kenties se kovin suosikki, niin pelottavan väkevä se oli ja huikeasti se vuosi sitten pelasi. Korona kuitenkin siirsi kisat ja nyt, vuotta myöhemmin, ei Belgia ehkä enää ihan niin vahva ole ja muutamat avainpelaajat ovat kärsineet loukkaantumisista. Epäonnistumisia on, mutta niin on epäonneakin, että nämä kisat siirrettiin ja toki joukosta löytyy myös hieno MM-pronssi. Joka kisoista löytyy, kuitenkin vain yksi voittaja ja kaikki eivät niitä pyttyjä voi voittaa. Jollain tavalla toki ymmärrän tuon, että tämä sukupolvi ei aivan saavuttanut parasta potentiaaliaan ja se kirkkain kruunu näyttää jäävän saamatta.
 
Viimeksi muokattu:

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei varmaan mihinkään. Oli jotenki semmonen mutu ku viestiä kirjoittelin mutta eipä sille näytä mitään faktaa löytyvän tueksi. Väärää tietoa siis.
Arvokisoissa pitää numeroiden olla väliltä 1-26. Nyt ensimmäistä kertaa on siis 26 pelaajan miehistöt, pitkään oli 23. Sarjajoukkueissa ei pahemmin ole sääntöjä, mutta Espanjassa taitaa edelleen olla voimassa, että edustusjoukkueen vakiopelaajien numerot on 1-25.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Tanskakin on vähän sellainen kyseenalainen futismaa siinä mielessä, että vaikka osaavat prässätä ja rakentaa peliä niin maalinteko on vaikeaa. Ei ole edistynyt tuo puoli kyllä yhtään 2018 MM:stä.

Harkkapelit eri asia.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Ei ole paljoa taklattu tässä pelissä. Ihan höntsää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös