• 2 923
  • 52

adolf

Leijonat & Haminan Palloilijat
Saattaa pari mustelmaa yhden sun toisen pelaajan kropasta löytyä tämän sarjan jälkeen. On jumalauta grindaamista.

Tombe76

HPK
Hyvin Vegasin pojat blokkailee vetoja. 24 tähän mennessä 2.erän jälkeen. Pelkästään Martinezilla enemmän kuin koko Coloradon jengillä (8-7).

avs

Colorado Avalanche
Jaahas, onkohan kolmas erä samaa rallia ja peli 5-5 erän päätteeksi vai laitetaanko nyt maalihanat kiinni. Aikamoinen jännäri ollut. Taisi mennä Grubille peräkkäisillä laukauksilla pari maalia. Ei voi toki sakemannin piikkiin laittaa, mutta 4 maalia 15? vetoon on aika paljon.

LostHorizon

Colorado Avalanche, Real Madrid
On kyllä epävarmaa kiekonliikuttelua. MacKinnon kaiken keskipisteessä.

LostHorizon

Fleury sais nyt kyllä löytää sen noin kymmenen vuoden takaisen vireensä ja liikkua yli-innokkaasti maalillaan.

LostHorizon

Nichushkinilla tuhannen taalan paikka, mutta ei saa kiekkoa ylös.

Logan

Filip Kadera & Jan Lukas
Vaikka ottelu on omasta mielestä menny ihan ok tuomarien osalta enkä niihin itse ota ikinä kantaa niin sanotaa näin että ymmärrän taas paremmin miksi jotkut ihmiset haluaa pillit pussiin. Itse en, mutta toisaalta pelatkoon ja katotaa kuka voitti.

Niin paljon vaikka Jouni Nieminen asiaa ajo ettei varmaa ole muuttumassa, koska jos siellä ajatellaan niin.

avs

Kyllähän iso osa Avalanchen runkosarjamenestystä on yv-peli. Nyt kun sitä ei ole, niin joutuu miettimään peliä ihan uudelta kantilta.

avs

Takeaways 2-18 Vegasille. Siinäpä se oikeastaan on tämän pelisarjan juoni pähkinänkuoressa.

avs

Jep, siinä missä Avalanchen viivalaukaukset jää ekaan mieheen ja Vegas saa ylivoimahyökkäyksen, niin Vegasin vedot menee maalille ja joku ohjaa niitä sisään.

Logan

No mielestäni ei yv hyvää ollu, en muista prosentteja, av oli vissii maaliskuun puoleen väliin asti.