Su 6.6.2021 Otteluseuranta (16. kisapäivä)

  • 132 904
  • 3 341
Älkää nyt ekan 10min jälkeen sitten taas täyttäkö tätä ketjua sillä "tää on hävitty", "paskaa", "kanada vie", "pierettää". Kaikki matsit on alkanut hitaasti Leijonien osalta eikä missään kohtaa aitoa hätää ole ollut. Ekan erän lopussa ollaan jo johdossa.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
En tiedä pätkiikö muilla C more lähetys, mutta itsellä pätkii ainakin aivan saatanasti.. Pitää vissiin kattoa telkkarista sitten.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Onko voittomaalin tekijaa veikattu jo? Varaan Anttilan.

Okei, dibsaan Miika Koiviston, jos Suomi, ja Liam Foudyn, jos Kanada. Jos Foudy tekee voittomaalin, niin meen Paten sivuille naureskeleen vaikken osaa tesomaa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Toivottavasti Kanadan joukkueesta tuo loppuvuodesta 2002 syntynyt Owen Power lyö isosti läpi änärin puolella. Näin vanhana Owen Nolanin fanipoikana tuo nimi sytyttää ihan kohtaisesti.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jos Suomi on ensimmäisen erän jälkeen enintään kahden maalin tappioasemassa, kultaa tulee. Suomi on pelannut pelin sisällä pääsääntöisesti nousujohteisesti ja Kanada painaa armotta päälle taas alun. Se pitää kestää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös