La 5.6.2021 Otteluseuranta (15. kisapäivä)

  • 76 413
  • 1 781

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Joo, eipähän taas yllättänyt ettei Suomi käyttänyt momenttumiaan ja karannut 3-0-johtoon mutta Saksa käytti ja peli 2-1.

Helpolla ei vaan voi päästä.

Sehän on klassista pahanilman maalailua tuo.

Mutta just mietin siinä kun Suomi pyöritti mailatonta ja perään ylivoimaa, saksalainen söi kumia niin saatanasti, että nyt kun Suomi ei osunut niin se on yks, kaks maalin peli ja rystyset valkosena taas.

Ja ylivoiman kautta se sitten kääntys. Tosin Suomelta ihan ok erä noin muutoin. Mutta se kolmas maali olis ollu kiva.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Oliko ne ruotsalaisia vai kanukkeja Minsk 2014 ketkä pelas mestaruuden Ryssille

Minskin finaalin päätuomarit olivat saksalainen ja yhdysvaltalainen. Tässä pelissä tuomaroivat Tobias Björk ja Mikael Nord ovat tunnettuja siitä, kun he lähettivät Leo Komarovin suihkuun olkapäällä tehdystä polvitaklauksesta vuoden 2015 kisoissa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Saattoi siinä olla jonkin verran myös maskia. Joka tapauksessa Olkinuora on suurin syy siihen, että Suomi on edelleen pelissä mukana. Alku oli täysin Saksan.

Oli siinä maskia hieman kun hidastuksesta katsoo. Olkinuora ei näyttänyt tietävän, mistä kiekko tulee.

Kokonaisuutena Suomi on parempi, ja tulee pelin puolustamalla voittamaan. Mielestäni Suomen viisikkopuolustaminen on kenttäpelissä se etu, joka ratkaisee voiton.

Finaalissa vastassa Kanada. Mun arvio on, että noin 50-50 voitto siinä. Tässä ottelussa Suomen voitto tosin "vain" 83 prosenttia eli ei tietenkään varma sekään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös