Poterovartio

  • 642 663
  • 3 485

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hakulinen ja Repo, maistuu!! Pääsee Hakulinenkin treenaamaan koko kesän terveenä (kopkop) niin varmasti parantaa edelliskaudelta.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Jos tää Hakulinen ja Repo pitää paikkaansa niin olen kyllä helvetin tyytyväinen. Revon jatko tarkoittaisi automaattisesti ettei Ässillä ole ensikaudellakaan mitään palaa paikallisissa ja onhan Repo nyt todella monikäyttöinen pelaaja.

Hakulisen uskon taas parantavan viime kaudesta kun ei ole mitään pahaa loukkaantumista alla ja saa vetää kunnon kesätreenin alle.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Repon jatko kyllä kelpaisi. Toivottavasti ei nähdä Haga - Petman - Repo ketjua. Jotenkin Hapero nimi liittyy enemmän sieniin.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
En edes uskalla vielä toivoa Repolaisen jatkoa. Se olisi yhtä täydellinen orgasmi huomenna kello 9 kuin vuosi sitten, kun jatko julkistettiin.

Joka tapauksessa joku helvetin kiva jatko on huomenna tulossa. On se sitten kuka tahansa tuosta mestaruusporukasta niin tippa tulee housuun.

Joten pessimistinä lähden siitä, että huomenna tulee Luka Nymanin option käyttö, vaikka se kerran jo kerrottiinkin sekä jossain sivulauseessa tehdään selväksi, että Hakulinen jättää ulkomaan matkat väliin.

Joka tapauksessa kaksi seuraavista jatkaa:
Suomen mestari Hakulinen
Suomen mestari Repo
Suomen mestari Saarela
Suomen mestari Piipponen

Tai sitten Suomen mestari Sevänen on tullut järkiinsä.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Kertokaapas nyt ihan oikeasti, mitä/ketä tarkoitetaan. Instaa/Twitteriä kun en käytä.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Tänks! Kelpaa kyllä!
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Pakko kyllä ihailla tämän ketjun sotilaita ja sitä millaisella tehokkuudella ja tarkkuudella vihollisjoukkojen yritykset ammutaan alas.

Selitin tätä tehokkuuta tänään vaimollekin tämän edellisen vihjeen muodossa. 21.00 hälytys 》21.01 Komppanian Kapteeni @Via Dolorosa pyytää selvittämään taustalla soivan musiikin. Muutama sekuntti myöhemmin sotamies @asyouwere kyselee Norjan kansallislaulun perään. 21.05 korpraali @Right Wing toteaa musiikin olevan väärinpäin ja siitä minuuttia myöhemmin taistelulähetti @nexustron kaapannut vihollisen viestinnästä tiedon, että äänitiedoston nimi on M, joka lienee vihje.

Kellon lyödessä 21.13 ylikersantti @JZZ tunnistaa vihollisen kappaleen Norjan kansallislaulun lopuksi! Tästä 2 minuuttia myöhemmin 21.15 sotamies @asyouwere ilmoittaa tiedoston nimen "M" tarkoittavan pelaajan etunimeä. Kello 21.18 komppanian Kapteeni @Via Dolorosa ampuu vihollisen hävittäjälaivueen alas ja tuo esille nimen Michael Haga, jonka sopimus on katkolla ja on etsitty sentteri!

Jumalauta millä tehokkuudella nää ratkeaa. Jos joskus Suomeen tehdään cyberisku tai jotain ni ei meillä oo vittu mitään hätää. Poterovartio hoitanee senkin viimeistään parissa tunnissa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös