Pe 7.5.2021 Lukko - TPS

  • 62 917
  • 1 211

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
Ensimmäinen peli pelattu, TPS voittaa 1-4. Huomenna jatkuu.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Turha koittaa Raipe voittaa! Hei! Hei! Hei!
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Vaikka Metsola vähän löperöjä päästi, niin huonoin torjuntaprosentti Tapparan maalilla keväällä oli 92.40%, kun taas Lehtisen paras torjuntaprosentti Lukon maalilla keväällä on ollut ennen tätä peliä kerätty 90.83%.
Metsolaan tarttui junnuna ilveiden voittamisen pelko. Tappara teki siitä silti KHLn eliittimaalivahdin, ilman ilveissä tuhrattuja amatööripuuhastelujunnuvuosia olisi NHLssä ykkösveskari.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Fiksu jätkä. Pospisil pelaa tätä nyt täysin Tepsin pussiin. Mikä ilta tuolta neidiltä.
Sen näki heti ensi vaihdosta alkaen että Pospisilin ajatukset on jossain muualla. Varmaan lomailussa kotimaassaan ja velipojan kanssa koheltamisessa. Siihen vielä se 2+10 minuuttinen niin sen jälkeen ei häntä paljoakaan kiinnostanut.

Mutta huomenna päivä on uus.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Nuorta sotilasta pilkattiin koska hän oli Raipen fani. Eräänä päivänä sotilaan esimies, tarkoituksenaan nöyryyttää häntä ryhmänsä edessä, kutsui hänet luokseen ja sanoi: "Ota nämä avaimet, mene tuohon jeeppiin ja parkkeeraa se tuonne."
Sotilas vastasi: "En osaa ajaa", johon hänen esimiehensä vastasi: "Pyydä sitten Raipeltasi apua. Näytä minulle, että hän on olemassa." Sotilas otti avaimet ja alkoi laulaa, "Raipe, Raipe, kiitos Raipe...", käynnisti auton, ajoi ja parkkeerasi sen täydellisesti. Noustessaan ulos autostaan hän huomasi muut polvillaan, itkien ja sanoen: "haluamme mestaruuden..."
Hämmentyneenä sotilas kysyi mitä tapahtui. Hänen esimiehensä, kyynelehtien, avasi auton moottoritilan ja näytti, että jeepissä ei ollut moottoria. Tuolloin nuori sotilas sanoi: "Näettekö nyt? Tämä on Raipe, jota palvelen. Raipe, joka tekee mahdottoman. Raipe, joka tuo mestaruuden."
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
IFK ja Pelicans sarjojen pelit nähneenä Lukko oli ehkä heikoin näistä Tepsiä vastaan
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös