Kerhon rakennusprojekti kaudelle 2021–2022

  • Viestiketjun aloittaja luigitar
  • Alkaa
  • 361 965
  • 2 112
L

luigitar

Twitterissä 12h sitten, joku tiedustellut asiaa ja kerhon vastaus on ollut: Ensi viikolle pitäisi vielä malttaa odotella.
 

24kattoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
eli taitaa tulla useampi soppari samaan aikaan kick off tyylin nuo on ollut upeita tapahtumia harmi kun ei ole ollut pariin vuoteen mutta ehkä ensi vuonna mutta nyt odotellaan ensi kauden joukkueen julkistamista kai siellä huhujen lisäksi on joku ylläri ?
 
L

luigitar

Mielenkiinnosta heitä oman listan tulijoista & jatkoista, niin voi katsoa moniko osui:

Puolustajat
- Hietanen
- Pelli
- V. Vainio
- O. Kaskinen
+ omia junnuja

Hyökkääjät:
- Kunyk
- Zaborsky
- Kondilek
- Kiljunen
- Toivola

Jatkot:
- Miska Ronkainen
- omia junnua
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Jaageri68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
U18 kisoissa ovat mielestäni hyvin pelanneet myös Ville Koivunen ja Verner Miettinen. Kelpaisi jompikumpi tai molemmat.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Puolustajat
- Hietanen

Hyökkääjät:
- Kunyk
- Zaborsky
Olisi ennen kuulumatonta mikäli Kerho saisi hankittua kolme näin nimekästä ja kallista pelaajaa kerralla. Nuohan syövät sen 450-500 kiloa kolmistaan koko pelaajabudjetista. Kertoisi Kerhon maksukyvystä. Ihan en vain jaksa uskoa kaikkiin kolmeen. Oma veikkaus: Hietanen + Zaborsky tulee.

Veeti Vainio ja Olli Kaskinen olisivat erittäin Kerhon näköisiä hankintoja ja juuri sen ikäisiä kun pitääkin. Toivottavasti tulisivat.
 

Jaageri68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Itse myös sitä mieltä että Kunyk ja Zaborsky eivät molemmat tule. Zabon kanssa sitten vaikka se JMJ.
 

Jaageri68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Jos näistä kahdesta saisi valita, niin 10 000 kertaa tuhannesta ottaisin Kunykin. Ykkössentteri pitää vaan kertakaikkiaan olla. Laitahyökkääjiä meillä on ennestäänkin ja niitä löytyy helpommalla kuin laatusenttereitä.

Kyllä minäkin Kunykin valitsisin, mutta kuinka todennäköinen Kunykin paluu on, jos Hietanen ja Zaborsky kokoonpanoon tulevat? Eikä Laurikainenkaan ilmaiseksi pelaa.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kunyk tietysti tulee pelaamaan miltei olemattomalla korvauksella, koska rakastaa Hämeenlinnaa niin paljon. Ei joukkueen kasaaminen niin vaikeaa ole.

Ei tietenkään tule. Pointti oli, että Kunykiin voi investoida enemmän ja koittaa sitten pärjätä vaikka hieman vaatimattomamman tason laitahyökkääjillä. Eli esimerkiksi unohtaa Zaborskyn ja ottaa tilalle sen Ipan miehen (tai vaikka sitten jonkun vielä edullisemman vaihtoehdon). Kunyk on kuitenkin otettava jos vain millään tavoin on saatavilla. On ehdottomasti yksi parhaista Kerhossa koskaan pelanneista pelaajista ja parasta, mihin nykytilanteessa kun Tsekin maajoukkuemiehiä ei enää saa pilkkahinnalla, voidaan yltää.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Yakovenkoon en jaksa millään uskoa. Senverta kovan luokan kaveri, että voi hyvinkin pelata jo ensikaudella jossain Barys Sultanissa tms. Ja Hietasen tullessa kiekollisten pakkien tontit alkavat olla jo aika sementissä, YV:t jne. Galvasista ei ole oikein mitään sanottavaa.
 

Matcheeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,VGK,Liverpool,Örebro,Huuhkajat,Leijonat
Itse en jaksa arvailla enää kun ensi viikolla saadaan nähdä ketä tulee odotuksia en aseta kun tulos voi olla iloa ja onnea tai masentumista ja ihmeen rukoilua.
 

Rusty44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuleeko pitkästä aikaa hampaaton kanukki kerhon takalinjoille, jos siis Kankaanperä ei jatka?
Moukari edelleen monen hahmotelmista puuttuu ja käyttöä sellaiselle aina on.
 

M10

Jäsen
Olen kuullut puhuttavan kolmesta ulkkarista mutta en osaa kyllä antaa painoa arvoa tälle sen enempää...

Somewhere in Moscow...

Voinette siinäkin mielessä nukkua yönne rauhassa, että huollon kopille oli toimitettu ihan pätevän näköisiä hyökkääjän mailoja.

Oliko rightin, leftin vai nykyhengen mukaisesti "muunkätisyyden" mailoja?

Kunyk + Hietanen olisi kaikki mitä tarvitaan. Molemmat heittämällä kapteenistoon myös. Aika luontevahan tuo Juuson paluu Hämeenlinnaan olisi kun rantatalo valmis ja pieni lapsi kotona.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös