KooKoo kaudella 2021–2022

  • 289 898
  • 1 276

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Sellaisia ukkoja sisään siis.

Malík on varmasti tarkkaan scoutattu Lehtosen kautta, jonka lisäksi on plussaa, että on pelannut miesten pelejä jo kolmella edellisellä kaudella. Se on hyvä saldo jampalle joka täytti viikko sitten 19 vuotta. Malík voi olla ykkösmaalivahti Lumonilla jo lokakuussa tai sitten puolestaan Savonlinnassa hakemassa peliaikaa tuolloin, mutta kuten kirjoitin, luotetaan Lehtoseen ja Kultaseen.

Muodostaa Setäsen, jos on siis tulossa, kanssa lähtökohtaisesti "ihan ok"-tason maalivahtiduon. Tosin Setänen kaikessa tasapaksuudessaan ei edelleenkään oikein sytytä. Setänen-Malík-kaksikossa haettaneen sellaista kokeneempi mentori & nuori kukko-tandemia, mutta kumpikaan ei ole Liiga-tasolla huippu (vrt. Haukeland), vaikka sinänsä varmasti riittävä parivaljakko KooKoon profiilin seuralle.

Puolustus on Nikkilän ja Loposen signaamisen jälkeen jopa erinomaisessa kuosissa, jos/kun vielä on tulossa yksi tekijämies, oli se sitten Suhonen tai joku muu. Yleensä KooKoo on säästänyt reagointivaraa syksylle, mutta jo tälläkin puolustuksella voisi kauteen lähteä. Erityisen hienoa on Mannisen sopimus kevääseen 2023 ja Nikkilän optio samaan ajankohtaan. Lisäksi uskon Seppälän palaavan toissa kauden tasolle eli hyvältä vaikuttaa.

Siikonen ja Antonen sieltä myös odotetusti tulivat ja ihan hyvät vibat molemmista. Antonen on Salon tuttu ja Siikonen vieraillut Leijonissa kahdella edellisellä kaudella. Molemmat suht varmasti +30 pisteen ukkoja.

Paasovaarasta kuullut hyvää Kokkolan suunnasta.
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
The Sault Starissa juttua Nick Malikista.

In a Sunday email to The Sault Star, Nita Ahola, community manager of KooKoo Kouvala, a first level Finnish Hockey League team, confirmed Malik’s imminent signing with the team.

Attempts to reach Malik in the Czech Republic for comment were unsuccessful.

If the Hounds decide to bring Malik back, Raftis was asked if he believes Malik will leave his team in Finland.

“I haven’t had that conversation with him yet. We haven’t chatted too much about next season,” Raftis answered. “The last time we spoke was about three weeks ago. Because of the lost season, he may just decide that I’ve already missed a year (in the OHL), I’m just going to take this (professional) opportunity.”

As they plan for the 2020-2021 campaign, the Hounds will have to measure the value of both players before reaching a decision about their possible roster makeup.


Samassa juttussa mainitaan, että Nick Malikin joukkuekaverina Soo Greyhoundsissa pelannut Jaromir Pytlik on myös mahdollisesti siirtymässä Suomeen.

Pytlik, taken by the New Jersey Devils in the fourth round (No. 99 overall) of the 2020 NHL Entry Draft, is also reportedly close to signing with a Finnish pro team.



Edit: Jaromir Pytlik onkin siirtymässä KalPaan.
 
Viimeksi muokattu:

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Erittäin mielenkiintoinen hankinta kyllä tämä Malik. Voi ihan oikeasti olla luokkaa "Dostal". Toivottavasti kaveri breikkaa ihan kunnolla.

Muutenkin ihan hyvät ensimmäiset uudet julkaisut, joskin tiedossahan nämä suurimmalta osin jo oli. Nyt jännätään sitten seuraavia hankintoja. Toivottavasti ykkössentterin naaraaminen onnistuu tällä kertaa paremmin kuin viime kaudella.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti ykkössentterin naaraaminen onnistuu tällä kertaa paremmin kuin viime kaudella.
Täähän ei paljoa vaadi toteutuakseen eli toteutuu jos sieltä saadaan mies joka läpäisee lääkärintarkastuksen. Toivotaan että saadaan 1-korin sentteri joka läpäisee lääkärintarkastuksen ja kestää ehjänä.

Malik on kyllä mielenkiintoinen ja tuntuu ainakin tuon videon perusteella löytävän kiekon aika hyvin.
 

Caballero76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Koivistolle olis kyllä sorvattava sopimus jos se vaan mahdollista on.
Vielä kun sais sen 4. Kentän Jokinen - Koivisto - Suuronen kasaan.. Paras nelonen mitä itse olen tällä joukkueella nähnyt.
Vaikka maaleja ei tullut kuin ehkä joka 16. Avopaikasta niin oli se pyöritys nautinnollista katsottavaa.
 

Caballero76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Toivottavasti Loponen saa säännöllisesti peliaikaa ettei käy niin kuin kaimalle pari kautta sitten.

Ennemmin sanoisin, että toivottavastai saisi mahdollisuuden ansaita peliaikaa. Sitä sitte tulee sen mukaan mitä ansaitsee. Uskon näiden uuden polven valmentajien peluuttavan niitä kenellä kulkee riippumatta palkkakuitista tai mitä selässä lukee.
Tietenkään kaikki ei vaan mahdu pelaamaan jos joukkueella kulkee, mut parhaat pelaa ammattilaissarjassa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tiistain Kouvolan Sanomissa oli iso juttu Miska Siikosesta. Miska kuuluu KooKoon 96-ikäluokkaan, jonka valmentajina C-junnujen SM-sarjassa olivat entiset KooKoon pelaajat Atso Askonen ja Ari Pelli. Samasta ikäluokasta kirkkaampiin valoihin on ponnistaneet mm. Eetu Elo, Jaakko Lantta, Arttu Pelli ja Niki Blomberg.

Miska Siikonen pelasi viime kaudella liigassa JYP:ssä ja SHL:ssä HV 71:ssä, Eetu Elo Puolan liigassa STS Sanokissa, Jaakko Lantta liigassa SaiPassa, Arttu Pelli liigassa KooKoossa ja Niki Blomberg mestiksessä JoKP:ssa. Tuo 1996 syntyneet on eittämättä yksi KooKoon parhaimista ellei peräti paras ikäryhmä.

Siikonen esiintyy Instagramissa nimellä #kouvolansusi. Nimi on peruja juniorivuosilta, jolloin Siikonen pelasi jalkapalloa Kouvolan Susissa.

KooKoon tulevan kauden joukkueesta Siikosella on todella luottavainen fiilis, että rahkeet voivat riittää ihan mihin tahansa. Siikosen mukaan Kouvolassa ei ehkä ihan ymmärretä, miten hyvä sauma KooKoolla on taas ensi kaudella kamppailla menestyksestä. KooKoon organisaatio on mennyt joka vuosi huimasti eteenpäin ja se on näkynyt selkeästi. Ei välttämättä osata arvostaa sitä, millä tasolla se nyt on, Siikonen suitsuttaa seurahistoriansa kymmenenteen liigakauteen valmistautuvaa KooKoota.

Siikonen mainitsee lopuksi, että hänellä on KooKoohon enemmän sidettä kuin muihin seuroihin. Toivoo, että orastava huuma saa taas jatkoa tulevalla kaudella, kun yleisö pääsee takaisin jäähalliin.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siikonen esiintyy Instagramissa nimellä #kouvolansusi
Kumpikohan päätyy alfasudeksi, Berger vai Siikonen? Tässä olisi KooKoolla hyvä sauma tehdä vaikkapa YouTubeen jokin leikkimielinen kilpailuvideo, mutta tuskin tulee. Sen verran laiskan oloista tuo sisällön tuottaminen, että pitäisiköhän laittaa itse ehdotus menemään, niin saattaisivat jopa ottaa kopin.
 

raipe1993

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sharks
Mielenkiintoista nähdä miten Ilvestaustaiset kaverit onnistuvat Kouvolassa. Rautiainen on kyllä todella sympaattinen pikkumies kentällä ja tehnee pommin varmasti sen noin 35 pistettä, vaikkei mikään sateentekijä olekkaan.
Antonen on aivan äärimmäisen taitava pelaaja, joka jostain syystä on pelannut kaikki syksyt lähes piste per peli tahtiin, näyttäen aivan tähtipelaajalta liigaan ja kadonnut keväällä aivan kammottavaksi riippakiveksi. Kaikki eväät olla yli 40 pisteen pelaaja.

Täällä haaveiltua Meskasta ei kannata joukkueeseen toivoa. Viime kauden tehotkin hämäävät, kun todellinen taso on oikeasti todella alhaalla, jos ei jotain erityistä kehitys loikkaa ota. Mailatekniikka, pelikäsitys ja liike ovat liigassa ehkä nelosketjun tasoa.
 

Caballero76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Eihän sitä tiedä vaikka Antoselle tekee uudet ympyrät hyvää. Isoa ruutua täällä on varmasti tarjolla jos vaan peli kulkee. Toivottavasti on joukkuepelaaja.
Kookoossa on ollut ja on edelleen aika monta pelaajaa, jotka on täällä ottaneet sen seuraavan askeleen, toivotaan myös Antoselle sitä.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Huomenna näemmä tulossa uutisia klo 15:33. Mitähän tuo kellonaika vihjaa? Kuka pelaa numeroilla 15 ja 33?
33 viittaisi maalivahtiin. Patrick Roy? Ehkä ei, mutta maalivahti voi olla, kun Setästä kai viety Ruotsin puolelle. 15 ei tuo mitään mieleen.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Huomenna näemmä tulossa uutisia klo 15:33. Mitähän tuo kellonaika vihjaa? Kuka pelaa numeroilla 15 ja 33?

Muusta en tiedä, mutta itselle KooKoossa #33 on aina Janne Harjula. Hieno pelaaja ja järisyttävän sitkeä kaveri niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

Ratisen 3+3 vuotinen jatkosopimus? (Hymiö)
 
Viimeksi muokattu:

Coopperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
#33 numerolla pelaa Albin Lundin, ennenkin tullut Kouvolaan pelaajia Timråsta.


edit. Taitaa ollakkin pelit vielä kesken, että tuskinpa on Lundin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös