To 29.4.2021 Otteluseuranta (Liiga)

• 47 723
  • 1 022
Ilves
Tappara vei varsinaisen peliajan kiekonhallinnan ja hyökkäysalueajan suvereenisti. Vain sattuma esti voittomaalin syntymisen kolmannessa erässä.

Viimeistään kolmannessa jatkoerässä Tappara hoitaa potin kotiin.

Tilastot ja smilastot. Olihan tämä tarina jo hyvin luettavissa ensimmäisen erän jälkeen. Lukko finaaliin kaikesta huolimatta.

Borre

Tappara
Tappara joutuu menemään viidellä pakilla alkupuoliskon erästä. Ei sittenkään jäähyjä enää ainakaan pakeille.

mesag

Ilves
Täytyy sanoa, että Liigan pitäisi muuttaa filmauslinjaa. Nyt jos sukellat, ei ole mitään menetettävää, hyvällä tuurilla saat ylivoiman, huonommalla molemmat jäähylle. En muista yhtäkään tilannetta, jossa ainoastaan sukeltaja olisi saanut jäähyn. Jos olisi vaara saada ainona jäähy, tai myöhemmin joukkueelle vaikka 20te sakko per sukellus, ja koveneva rangaistus jos saman joukkueen sama pelaaja sukeltaa uudestaan.

e. Esim futiksessa voit saada keltaisen, eli liikoja ei parane filmailla.

Raymond

Lukko
Veikkaan että Peltola ratkaisee. Pääsee studiokin taas mehustelemaan, miten tää meni oikein

Sheplak

Ässät
Tammela tuskin näkisi vanhaa palloiluhallia, jos tippuisi kentälle. Päivän toinen 3-1 hyökkäys, eikä ajatustakaan syöttää