KHL-otteluiden seurantaketju

• 379 221
  • 3 460

massaonvoimaa

Näin se tälläkin palstalla, 90-luvun kiekkoa pelaavaksi dumattu Omsk otti ekan kiinnityksen kannuun. Vaikea uskoa 4-0 sarjaan. En ihmettele jos 7 peliä väännetään.

Hokileidi

Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Aleksei Jemelin katsomossa. Näyttää toipuneen hyvin vakavasta sairastumisestaan edellisen ottelusarjan ensimmäisen pelin jälkeen. Ei silti palanne kaukaloon tällä kaudella.

Matza187

TsSKA 2-0, mutta Omsk haastaa

pidennetyn aikalisän halusivat

Hokileidi

Sinänsä jonninjoutava asia, mutta ärsyttää, kun Mäkinen puhuu koko ajan Karnuuhovista, kun TsSKA:n sentterin sukunimi on Karnauhov.

Harmitusta lisää TsSKA:n tuleva voitto tänään. Tilanne on 3-0, peliaikaa jäljellä 8 minuuttia eikä Avangardin pelaamisessa näy loppukiriä.

Avangard on pelannut tänään ponnettomasti. Suomalaispuolustajat Pokka ja Kaskikin ovat näyttäneet tänään Jokereiden ja Dynamon tietyiltä puolustajilta aivopieruineen. Tai ei ehkä sentään, mutta tänään he ovat olleet heikkoja.

Artyukhin

Україна
Taitaa väsy painaa, tahkonneet isoja minuutteja koko kevään. Toivottavasti olen väärässä ja vievät pytyn.

Ja toisellekkin erätauolle tasatilanteessa.
Jotenkin jopa yllättävää kuinka paljon molempien joukkueiden ylivoimapelit kulkevat vain ja ainoastaan yhden pelaajan laukausten kautta (Omskilta Kaski ja TsSKA:sta Shalunov).

Hokileidi

Tero Kainulainen innostui oikein huutamaan, kun TsSKA siirtyi 1-2 -johtoon 3. erän puolivälissä. Aika vahvat TsSKA-värilasit tuntuvat olevan silmillä.

Toivottavasti Avangard nousee voittoon!

Valle

Helsingin Jokerit. SJK.

Miksi ihmeessä Kainulainen olisi TsSkan puolella? :) Hyvä että edes joskus innostuu maaleista.

Ei kyllä kovin hyvää lupaa avauserä Omskin kannalta.
Parin maalin takamatka tarkoittaa että puolustustuspelistä on hivenen tingittävä ja se taas avaa TsSKA:lle lisää ovia hyökkäyksiinsä.
Onhan toi TsSKA vaan äärimmäisen epäinhimillinen jengi vastustajan kantilta katsottuna.

Eelie

Jokerit, HJK, S.S Lazio
Meinasin tulla haukkumaan Omskin ylivoiman, kun vasta aloin peliä seuramaan, mutta ovatkin kaksi maalia saaneet yv:llä tehtyä.