Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 621 039
  • 8 707

Micol

Jäsen
Ei vittu mikä ääliö tämä hessuhopo on kiekolla. Et sää nyt vittu voi joka ikisessä pelissä menettää kiekkoa alimpana miehenä. Taas oli läpiajo erittäin pienestä kiinni. Onneksi päästään tuota pikaa Sulakista eroon. Tarvitaan kurinalaisempia pakkeja ensi kaudeksi.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Mahtaakohan tämä olla tämän kauden viimeinen voitto? Peli ei vakuuta todellakaan ja lähinnä paha mieli tulee, kun tälläisellä pelillä tulee voitto. JYP vie ja hallitsee ja Kärpät nyt vain sattui saamaan neljä maalia ekaan erään.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ensimmäinen erä todella tehokas, muuten heikkoa hokia.

Eipä tästä matsista jäänyt muuta käteen, kuin 3p.
 

Finnstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jypin maalivahdeilla yhteensä 10 torjuntaa? Voiko olla? Itse en peliä nähnyt, mutta ei sielä kovin hanakasti ole paikoilla oltu ja hyvällä prosentilla laitettu paikoista sisään.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
”Ei oo hyvä, että pääsee 4 maalin johtoon”

No ollaan onnellisia, ettei niin ole montaa kertaa päässyt tällä kaudella käymäänkään.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näistä esityksistä tulee päällimmäisenä mieleen puhdas ihmetys. Mitä tänäänkin oikein tapahtui? Ensin ladotaan kiekkoja pussiin koko ajan. Lopulta JyPin veskareilla 10 torjuntaa. Toki parempi, kun voitetaan.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näistä esityksistä tulee päällimmäisenä mieleen puhdas ihmetys. Mitä tänäänkin oikein tapahtui?
Samat aatokset. Ekassa erässä suoraviivaista ja ennenkaikkea tehokasta ja sitten kaksi erää sähläämistä. Ihme homma.
 

Preeriakoira

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Muistanko väärin, vai onko Spede joskus ihan lausunutkin median suuntaan, ettei halua olla kapteeni tjsp, aikana ennen kapteeniutta? Muistaako joku viisaampi palstatoveri? Tällaisen mielikuvan olen antanut itselleni syntyä ja siksi olin aidon ihmeissäni, kun Spedestä kapteeni leivottiin kauden alussa.
Joo näin se taisi olla niinku monet muutkin muistelivat. En jotenkin usko että Spede on nuin huono kuin tällä hetkellä edesottamukset näyttää. Eniten kuitenki silmään pistää kaksinkamppailujen häviäminen. Spede on ollu tähän asti suhteellisen vahva suojaamaan kiekkoa mutta tällä kauella näyttäny tosi heikolta.

Tosi monesti annan ite pelkkää negaa mutta kun tunteet menee miinuksen puolelle nii sillon ajatukset tuntuu heräävän isommin joten jatkan:

Heshka - edellisten kausien näytöillä voisi ootella paljon kovempaa tekemistä. Nyt sortuu aivan käsittämättömiin kiekonmenetyksiin ja olemus kentällä viestittää siitä että ei pahemmin kiinnosta. Varmasti vaikuttaa että Kärpät ei omasta halustaan huolimatta tarjonnut jatkoja.

Byström - en löydä mitään syytä pitää tuota ukkoa ens kaudella(ja todennäkösesti poistuukin). Itelle PP(puolustava puolustaja)tuottaa mielikuvan Kukko-Lassen kaltasesta maalin edustan tyhjentäjästä. Näitä merkkejä ei Ludvigissa näy. Ei myöskään ole kiekolla hyvä.

Sailio - ei enää mitään hyötyä. Aikasemmin edes taklasi, nyt ottaa vaan jäähyjä.

Posia täytyy antaa Jokiselle. Kuukausi takaperin haukuin mutta on nostanu tasoa. Ollut ehkä jopa paras kokeneesta kaartista.

Joka tapauksessa odotukset play-offeihin ei oo kauheen korkeella.
 

Uraanitumppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets, Bärilund
Byström - en löydä mitään syytä pitää tuota ukkoa ens kaudella(ja todennäkösesti poistuukin). Itelle PP(puolustava puolustaja)tuottaa mielikuvan Kukko-Lassen kaltasesta maalin edustan tyhjentäjästä. Näitä merkkejä ei Ludvigissa näy. Ei myöskään ole kiekolla hyvä
Parhaimmillaan Byström on dominoiva pelaaja nimenomaan kiekon kanssa. Tällä hetkellä menossa heikompi jakso, joka on jatkunut tovin, kuten lähes koko joukkueella yleensäkin. En lähtisi luokittelemaan Byströmiä puolustavaksi pakiksi, vaan yleispuolustajaksi, joka on luotettava omissa ja pystyy tekemään ylöspäin myös tulosta.
Antaisin millon tahansa kaverille jatkon, jos haluaa jäädä. Ensi kauden paremman valmennuksen alla varmasti tuloksetkin paranevat.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kop

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Ei ollut ehyt 60 minuuttia. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli ohi, ja sen jälkeen pellailtiin kello pois. No silti, tärkeä voitto ja hyvä että tuli onnistumisia laajasti.

Hieman samaa huolta jaan noista meidän ulkkipakeista, en ole ikinä nähnyt noin huonoa Heshkaa mitä viime matseissa. Sulak yrittää mutta tekee älyttömiä virheitä. Byström on kuin varjo entisestään. Toivottavasti Topi saadaan nyt nopeasti askiin.

Aivan mahtava tilanne, että nyt on omissa käsissä runkosarjan loppu. Nyt kaksi kertaa Tapparaa nenään, niin ollaan kaikkien vaiheiden jälkeen neljänsiä (!) ja kotiedussa kiinni. Luotetaan tähän. Kemiläisen paluu Tapparalle on kyllä iso juttu.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Spede on the Kärpät mutta kyllähän tämä huutaa uutta Kukkosta kehiin.
Nyt tarvittais se teamlideri joka sanoo ja tekeee.
Kerran Raksilassa ottelua kattomasssa tilanne oli meille jotain 7-0 ja Lasse tuli vaihtoon helevetin tuohtuneena.
Huusi isoon ääneen muille pellaaajile että nyt saatana rupeette pellaan tjs.
Siis huonot pelitilanteet alla siinä vaihdosssa.
Tommonen ÄIJÄ pitäs saaha tohon huutaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Alkoipa juurikin niin vitun hyvin odottaa saattoi.

Eiköhän tämän pelin katsomisen voi paketoida viimeistään 20 minuutin jälkeen.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Jaahas, hyvin alkoi tämäkin kylvetys. Sulak ei saa töppösiä ja löppösiä kuriin ja Tappara johtaa 0-1. Voiton mahdollisuus meni sit siinä
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kuvaavaa oli sitten se että kun Kärpät sai pienen vastahyökkäyksen aihion ja Byströmillä vetopaikka niin tämä saatanan ripuliranne ei saa kiekkoa edes liikkeelle lavasta. Tapparalla joku helvetin toniutunen naulaa uskomattoman laserin yläpeltiin, oliko se nyt kauden toinen maali. Ainoastaan Kärppiä vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös