Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 416 549
  • 3 685

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Liuksialalle laukaisukielto. Eihän tuo osu vittu edes horisonttiin. Paikoille kyllö pääsee, mutta syöttö jatkossa. Jopa läpiajosta.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Kyllähän Ipa on tänään paremmalla jalalla ja raikkaammalla peliasenteella menossa. Vaikea nähdä että ainakaan 3 pisteeseen päästäisiin. Ilveksellä kuitenkin parempia maalipaikkoja koko ajan. Tasapeliin nyt pieni mahdollisuus jos heti alkuun saataisiin joku pomppu.
 

Winterland

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Kyllä tämä Spårtin laukauksien seuraaminen taas on suhteellisen surkeaa seurattavaa,paikkoja olisi kyllä ollut vaikka johtoasemaan ,mutta kun laukauksien laatu on niin heikkoa,ei ole voimaa eikä tarkkuutta,laukaistaan vain sinne jonnekkin eikä yritetä mihinkään tiettyyn alueeseen maalissa...esimerkkinä Liuksialan jonkinsortin läpiajo laukauksineen...surkea pyyhkäisy alanurkkaan.
Pakit siirtelee vastuuta keskenään eikä keneltäkään tunnu löytyvän sitä tykkiä.
Sekä Gröndal että Viljanen voisivat rohkeammin laukoa,tiedetään ,että molemmilta löytyy ihan kohtuu veto.
 

Schlange

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kyllästyin katsomaan tota Sportin sähellystä ja siirsin HPK-Tappara -peliin. Onhan Kerho ihan eri tason jengi tällä hetkellä kuin Sport. Paska sanoa, mutta kyllähän playoffs-paikka niille ennemmin kuuluu kuin Sportille.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toki, vaikka jalka ei ollut raikas niin siitä huolimatta tosi sekaisin oli Sportin peli, siis joukkueena. On tässä kuitenkin tovi jo menty yhdessä.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
On tässä kuitenkin tovi jo menty yhdessä.
Tänään ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon. Kuten myös tämän illan vastustajalla.

Asiasta toiseen: Laiton C More lähetyksen päälle n. 18.20 ja haastattelussa oli joku Ilves-pelaaja. En ehtinyt kuulla kysymystä, mutta pelaajan vastaus oli kumminkin jotain tyyliin "Suurin osa meistä ei ole käynyt jäällä kolmeentoista päivään". Eli onko osa Ilveksen pelaajista käynyt jäällä karanteenin aikana?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös