Gibsonin piikkin mennyt vasta 2/3 Detroitin maaleista. Bolts kyllä muutenkin ollut helvetin aneeminen, kuten jo viimeiset pari viikkoa.

Detroit Red Wings
Hallusinoinko minä vai mitä täällä tapahtuu.

CuJo#31

Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Ja 3-0 Detroitille. Kukas se oli lyönyt moukaria Detroitin isolle voitolle 18,5 kertoimella?

Detroitin pitää voittaa tasan kahden maalin erolla. Tämä on jo liikaa.

Hauntti

Boston Bruins, TPS
0-4, Staal. Ei tsiisys. Erätauolla vaihtunee mokke viimeistään.

Nashpre

HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC

Matza187

4-0 kaikki menee

McPulju

Jesse Puljujärvi
Ei se Sergachevinkaan erä ihan putkeen mennyt. Vallen maalissa puolusti -ei ketään, ja Staalin maalissa aika priima maski Gibsonille. Sääliksi käy Gibsoniakin jo, eka peli ylhäällä pariin vuoteen ja kaikki menee selän taakse.

Tuplatorkkari

KooKoo, Jets, Red Wings, Bayern
Detroitin junnut pitää vanhaa mestaria pilkkanaan. Hasekin vois laittaa vielä viimeseen erään kierimään tolppien väliin.

Miksi toi Tampan veskari on kokoajan polvillaan? Toi Filppulankin maali, sen takia ei saa peitettyä kun oli jo ennen syötön lähtöä polvillaan. Katotaas noi pari muuta maalia vielä..

CuJo#31

Tää on sitä nykyajan perhostyyliä.

Hauntti

Gibsonin puolesta vähän harmittaa kyllä, muuten ei Tampan konttaaminen juurikaan haittaa.

Kolmanteen erään varmaan iskevät kuusi maalia ja Vasilevskiy torjuu kaiken.

bebeto

Tappara, Ylöjärven Ryhti
Vasta kolmas peli Gibsonille tällä kaudella eli pelituntumaa ei käytännössä ole lainkaan. Eikä tuo joukkueen puolustuspelikään kehuja ansaitse. Ainoastaan kolmas oli Gibsonin, muut aika tukevan maskin takaa.

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Meinasin jo kirjoittaa että sääliksi käy junnua mutta eihän toi Gibson enää mikään junnu olekkaan. Koskaan kuullutkaan tästä kaverista.
Oli imuroimassa Suomen maalilla U20-kisoissa 2012. Ei ole oikein ikinä viihtynyt lööpeissä, koska on luonut uraa pääasiassa AHL:ssä. Vähän samanlainen kaveri kuin Kasimir Kaskisuo.

Roger Moore

Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Eikö Detroitissa muuten pelaa enää yhtään ruotsalaista? Ennen sinne revittiin tyyliin jostain Ruotsin vitosdivarista ties mitä Marcus Gullenströmejä. Ilmankos ovatkin ihan pohjalla nykyään.

Learn2Play

Tampa Bay Lightning
Tuskin Tampa veskaria vaihtaa vaikka mitä tapahtuis (pl loukkaantuminen), Vasylla tänään huilipäivä kun tähtäin on pleijareissa.

CuJo#31

On varmasti se tuntemattomin suomiveska NHL:ssä.

Riku Helenius sanoo moro!

E
Tai onhan Helenius Suomessa paljon tunnetumpi. Mies taisi pelata NHL:ssä tyyliin yhden erän 10+ vuotta sitten.

Roger Moore

Sami Aittokallio tosin oli noissa 2012 kisoissa se herrasmies joka tarjoili suoraan Ruotsin lapaan tasoituksen välierässä.