• 381 134
  • 3 460

Valle

Helsingin Jokerit. SJK.
Aikamoinen pettymys tämä Dynamo. SKA voi päästä jopa finaaleihin nyt. Ei ole CSKA vakuuttanut ja Lokoon en usko.

red.machine

Slovakia
Loko on joutunut jo ensimmäisessä erässä 2-0-tappioasemaan. Onneksi peliä vielä jäljellä, mutta moskovalaisille ei helposti kahtakaan tehdä.

TsSKA tänään aivan eri liikkeellä liikenteessä kuin tiistaina.
Vaikuttaa tosiaan vahvasti siltä että pikku hiljaa alkaa karstat irtoamaan Nikitinin pumpulta.
Lokon taktiikasta vaikea sanoa mitään, sen verran olivat jäljessä läpi erän.
Toki olihan siellä Lokollakin saumat avata maalitilinsä.

Lokomotiv tosiaan hienosti takas peliin toisessa erässä ja ansaittu kavennusosuma yyveellä Pulun skodesta.
Erän loppuhetkillä sitten kuitenkin maalin edustalle vapaaksi liukunut Mamin nostaa TsSKA:n takas parin maalin johtoasemaan.
Saattoi olla Lokolle kallis nukahdus koko ottelusarjaakin ajatellen..

Matza187

Pulu!

Matza187

fiksu jäähy Pulkkiselta, kun tasoitusta pitäisi hakea

Jep. Sen verran tiukille homma meni, että jopa TsSKA: n aina niin iloisen oloinen päävalmentaja Nikitin äityi antamaan ohjeita pelaajilleen pelin loppuhetkillä.
Lauantaina sitten eka katkon paikka tässä sarjassa.

Hera80

Tohon eiliseen vielä, niin Loko hävisi sen pelin ihan itse. Virheet pois, niin Loko jatkaa. Kuulostaapa muuten tutulta.......

Telemarketti

Ilves
Erä päättyy 2-0 Omskin johdossa Antti Mäkisen mainostaessa Queenin levyä. Sain kuvan, että on bändin fani #79. Tehkää perässä!