Positiivisuusketju

  • 2 162 599
  • 11 102

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Voitetaan huonollakin pelillä ja puolivaloilla pelaten, se jos mikä on huippujoukkuuen merkki !
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko on selkeä suosikki Hakametsässä. Tapparan kotivoitolle saa Veikkaukselta 3,00 kertoimen. Tuohon ei tosin kannata rahoja kiinni laittaa, Lukko tuskin päästää maaliakaan.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Lukko on selkeä suosikki Hakametsässä. Tapparan kotivoitolle saa Veikkaukselta 3,00 kertoimen.
Mitä vi'''a, noin iso? Kyllä pitää satasen suoja laittaa. Vähän sitten helpotusta perinteisen lopputuloksen ( kahvaran maalin voitto) jälkeen.
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tää meni oikeasti juuri niin kuin piti. Yksikään joukkue ei tanssi ruusuilla läpi kauden päätyyn asti, ja Lukon oli jo aika nähdä että isoon voittoon vaaditaan isosti töitä. Vielä on aikaa ja mahdollisuuksia virittää kuntopiikki tärkeimpiin peleihin. Toivottavasti ja varmasti on tajuttu jo ajat sitten että lopuilla runkosarjan peleillä ei ole enää "mitään" väliä jos ja kun mestaruus on ainut tavoite. Jälkiviisaus sitten näyttää mihin tämä touhu johtaa mutta ehdottomasti väitän ettei tämän päivän tappio/opetus ollut huonosta!
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oli melkoinen dejavu taas. Lukko hätää kärsimässä ja puskemassa Tapparan puolustusta vastaan. Ja uusia pelaajia Lukolla kokoonpanossa, kun kokoonpanossa vajausta.

Positiivista vaan nyt on se, että ollaan vasta keskellä runkosarjaa. Eli on aikaa pureutua Tapparan trappiin. Uusilla pelaajilla on aikaa sopeutua ja rotaatiokin taitaa toimia paremmin kuin koskaan. Lisäksi paikka kuuden joukossa on lähes varma, eli tarvittaessa pelaajia voidaan lepuuttaa ja säästää pleijareita ajatellen.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lisäksi paikka kuuden joukossa on lähes varma, eli tarvittaessa pelaajia voidaan lepuuttaa ja säästää pleijareita ajatellen.
Olen sitä mieltä, että tämän hetken sarjajohto huomioiden, olisi aikamoinen sukellus menettää esim. kotietu eli pudota neljän joukosta. Jos peli pysyy niin huonona loppukauden eli alle 1,5 p/ott, ei se kyllä kerralla parane playoffeihin.

Kahden joukkoon ehdottomasti mentävä, mielellään se runkosarjan voitto vihdoinkln.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
- Sarjajohto yhä suuri, 12 pinnaa
- Audette jo pisteen päässä pistepörssin ykköspaikasta (kun unohdetaan Lasch)
-Press aika helvetin jäätävä pakki. Myös pisteen päässä puolustajien pörssikärjestä
-Lukolle 10. peräkkäinen kotivoitto
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Nyt kun vähän on rauhoittunut tuosta vitutuksesta, niin onhan se posia että Lukko oli pelillisesti kuitenkin selvästi edellä Kalpaa, vähän samantyylisesti kuin ekan kohtaamisen lopussa. Eli en tuota Kalpaa samanlaisena mörkönä pidä kuin Tapparaa tai Kookoota.
 

Crüe 13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Chicago Blackhawks, P-iirot, ManU.
posia että vili ja lukas enää 3 peliä pois! saatais vie peksi mukaan ni Sit juna puksuttaa taas.
nyt kun Tammela is bäck ja Saarela sai hanat auki!
juuri kun moitin Revon pelaamista että ollut tukkoista niin viime pelissä näytti tosi hyvältä, taklasi oli energinen
ja luisteli niin perkeleesti, hyvä Repo!!
 
Viimeksi muokattu:

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt rupeaa pistesaaliit olemaan sitä mitä ansaitaan.

Kyllä mulle pisteet aina kelpaa.

Mutta syy miksi tänne tulin, niin Lehtinen pitää Lukon pistetaistelussa aina, vaikka joukkue edessä olisi mitä. Se on mielestäni iso posi ja tärkeä juttu kevättä ajatellen.
 

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
Oli jo pelko persees että mitä jos runkkarin voitto olis liian aikaisin varmistettu. Olis tylsää katsella pelejä, ja varmaan tuonut joukkueellekkin henkisiä haasteita.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tätä varten lienee oma ketjunsa?

Mielestäni pidemmälle ajateltuna on vain hyvä, että Lukko ei saa huonoilla esityksillä pisteitä. Muuten tuudittauduttaisiin aina vaan hyvään maalivahtipeliin ja oma huono pelaaminen jatkuisi. Ehkä se Lukko kohta alkaa taas petraamaan jopa ilman Virtaa.

Joten ihan oikeaan ketjuun tuli.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukolla on sellaisia palasia joukkueessaan että huononkin jakson aikana tapellaan voitosta joka ottelussa. Esim. 10 ottelun kuntopuntarissa ollaan kolmantena. Vielä kun joukkueena löytyy se draivi päälle niin hyvä tulee. Pientä turhautumista ilmassa ja pelit ratkeavat pieniin juttuihin.

Nyt punnitaan pelaajia kun valmentaja on poissa. Ei enää todeta vain pelin jälkeen, että tänään jäi jotenkin vaisuksi vaan jokainen katsoo omalta kohdaltaan, että itseltä se ei ainakaan jää. Ennakkosuosikkina on vaikea olla ja pelata, mutta teistä on siihen!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Yli vuoteen en ole nähnyt nimimerkin @1963 postausta. Voiko ihan oikeasti olla niin, että Lukon menestys ottaa kupoliin niin, ettei löydä mitään kritisoitavaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös