Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 419 760
  • 3 685

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Keräset tuntuu edelleen osuvan 2-0, kiva pomppu oli kyllä. Lisää löylyä.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Hieno ensimmäinen erä, maalit oli kyllä vähän OHO tason lahjoja, mutta esitys oli muuten varsin mallikas ja Sport tätä peliä vei. Sinänsä lukemat on ansaitut vaikka ne pompuilla tulikin.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Hieno ensimmäinen erä, maalit oli kyllä vähän OHO tason lahjoja, mutta esitys oli muuten varsin mallikas ja Sport tätä peliä vei. Sinänsä lukemat on ansaitut vaikka ne pompuilla tulikin.

Toisen maalin pomput ainakin ansaittuja. Loistavasti Sport iski hyökkäysalueella kiinni ja loi väkisin paikan. Varsinkin Talajalta hirvee duuni. Moraalinen syöttöpinna hänelle.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Itsekin suurena Sportin yv pelin kritisoijana totean nyt että oli sentään juonta ja paikkoja yv:llä, vaikka sitä palkintoa ei vieläkään tullut
Näyttäisi siltä, että on harjoiteltu pienessä tilassa pelaamista. Tepsi, kuten moni muukin vastustaja, laittaa av:lla kovan paineen, mutta nyt siinä paineen alla saatiin välillä jotain aikaankin.
 

Tramal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kolmas erä oltiin taas melkoisessa mankelissa, onneksi pakit piti tepsin parhaimmilta paikoilta pois ja Hovinen hoiti loput.
#46 ei kyllä osaa tehdä mitään kiekon kanssa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tepsille ei kyllä montaa paikkaa siunautunut, vaikka pyörittivät käytännössä koko kolmannen erän eli mentiin ihan pelikirjan mukaan. Hyvä voitto.
 

kende

Jäsen
Suosikkijoukkue
sport
Niin ihana voitto, ihan sama vaikka kuinka tepsukkaleirissä syytetään tahmajalkoja jne väsymyksiä. Pelsuvoitto oli kyllä lievästi hirveä mukanaroikkuminen, mutta tämä oli aito ja oikea, patentoitu dufvan kusipäärobottikiekkovoitto. En jaksa pätkääkään valittaa, että ei osata maaleja tehdä jne. Juuri tällaisen voiton haluat pelistä, kun palkkaat penkintaa Isä Riston.

Tuli niin vahva nostalgiatunne (vai traumat) tästä, kun muistan miten vitutti jo kesken pelin jos Mikkeli meni 0-2 johtoon ja tiesit että ottelu päättyy 1-3 ja viimeinen tyhjiin. Ihan sama mitä yritit.

Hovisen tulosta:

"Olen tyytyväinen tästä Sportin liikkeestä. Seuraavaksi huomio kiinnittyy toki entisestään puolustukseen, mutta nyt kun meritähteily hieman vähenee niin sen soisi säteilevän myös pakistoon. Hovinen kyllä jo karsinta-ajoilta muistettava mörkö, josta aina vähän haaveillut. Kiitokset silti ajasta Järviselle, varmasti mukava mies ja ihan kohtuullinen veskakin."

Itse haluaisin jännäspekuloida peleillä ja teenkin sitä lähinnä ystävieni kanssa, mutta eipä tänne jaksa noista otteista yleensä liikaa höpistä, kun aina saa pettyä. Joku Suorannankin sainaus viimekauden loppuun oli täysin turha veto, mutta en edes siitä tai sadasta muusta tapahtumasta jaksa tulla itkemään.

En tiedä mitenkä silti, vaikka yleensä olen ensimmäisten joukossa heittämässä hilparoita kaivoon, niin nyt minulla on jokin outo orastava optimismi myös päällä. Onko se Riston isällinen habitus, ja pikkukende uskoo, että kaikki kyllä kääntyy vielä.

Joulupukin reen muilutuskonttiin jos mahtuisi mm. herrat päänuuskansyöjä ja hymistelevä tohtori sekä vapaavalintainen määrä näyttöjä antaneita väsyneitä sotureita. Suoranta on liian kulmikas, mutta silti hiiri eikä pysty lähimainkaan esim. tuhmaolavityyppiseen preesensiin jäällä. Erholtz harmittaa, kai se pitäisi laittaa mestikseen sisuuntumaan ja sitten sieltä Kärppiin ihan muina Hristoina tms...

Maalivahdit ovat ihan riittävät tähän sarjaan, itkunaurua kun on jotain Kokkalaakin pieni ikävä...

Noh sieltä sitten "tuhmaa" tuli jälkipukinkontista (ei sentään kokkalaa :D hyvä ettei puolivitsiä sentään otettu todesta) ja tosiaan Keräset, jotka ei esittelyjä kaipaa... Pikkukenden optimismi on kasvanut jopa... Voisiko.... Tohtisiko peräti sanoa... Tietyn tasoiseksi luottamukseksi..

Kiitos tästä koko teami, Hovinen ja Risto! Tästä on hyvä lähteä lahjoittamaan sinne Mikkeliin heidän tarvitsemat jokakertaiset pisteensä!

kind regards,

cccende
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Pahus Ässät voitti Tapparan. Ero Ässiin 6 pistettä nyt.

Ässät on tällä hetkellä sarjan kuumin kirijä. Kovempi pistetahti kuin Kärpillä tai Tapparalla. Lukko porskuttaa toki kohti runkosarjavoittoa, mutta Ässät on kuntopuntarin toinen viiden viimeisimmän ottelun otannalla. Ässät on kerännyt 12 pistettä samassa ajassa kuin Sport on kerännyt 8 pistettä.

Tällä menolla siellä on tosiaan muita Ässiä todennäköisempiä porukoita lähimpiä ohitettavia, mm. KalPa, KooKoo ja Pelicans kaikki kuntopuntarissa Sportin takana.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Totta, pelejä paljon jäljellä vielä joten ehtii vielä kenet vaan kiinni ottaa. Kalpaakaan ei enää paljo olla jäljessä.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hieno peli koko joukkueelta. En rupea toistelemaan jo kirjoitettuja kehuttuja asioita, mutta kuusi pistettä silloiselta kakkoselta Pelicansilta ja nykyiseltä kakkoselta TPS:ltä on kyllä kova teko.
Mun mielestä Liuksiala pelasi omaan tasoonsa nähden kauden parhaan pelinsä. Piti kiekkoa rohkeammin kulmissa ja hyökkäyspäässä ja antoi aikaa vaihtoihin. Hyvä asia rotaatiota ajatellen.
Erholtzin siirto täytynee vaan hyväksyä, jos ja kun Eemil itse tahtoi maisemanvaihdoksen. Vauhkonen väänsi vahvasti, pari kiekonmenetystä, mutta tulee varmasti vielä. Mäkeläkin erottui muutaman kerran edukseen.
Hyvä Sport!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös