Ex-SaiPalaiset maailmalla

  • 1 470 560
  • 4 400

Ferris

Jäsen
Vainion tunnelmia Lahdesta:



Vainio aloitti SaiPassa myös kuluvan kauden, kunnes hän siirtyi tammikuun lopussa loppukauden lainasopimuksella Pelicansiin. Paperilta katsottuna Vainion alkukausi Lappeenrannassa ei ollut yhtä tuloksekas kuin edeltäjänsä, mutta 1+3-tehojen takaa löytyy muutakin.

- Ensimmäiset 6–8 peliä pääsin hyvin paikoille. Siinä olisi voinut tulla enemmänkin pisteitä. Sen jälkeen tuli pieni puujalka, valmennus vaihtui, vastuu laski ja peli oli tosi vaikeata. Joukkueellakaan ei kulkenut, mutta en pystynyt itsekään auttamaan SaiPaa.

- Tuntui, että melko paljon jäi itselläni varastoon.
 

ahal

Jäsen
Hyvä, että Vainio viihtyy Lahessa, ja varmaan vielä pelikin paranee. Rivien välistä voi lukea, ettei Lappeessa kaikki palaset naksuneet kohilleen. Lehterän lähtö oli ilmeisen kova pala purtavaksi eikä joukkuekaveritkaan aina olleet samoilla aaltopituuksilla. Virran koulu saattaisi olla myös vaikea pala purtavaksi, joten Kisapuistossa mies surfannee vain vastustajan mukana.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Veeti tehnyt nyt neljässä matsissa Pelsun paidassa yhtä monta pistettä kuin SaiPassa 17 ottelussa. Eipä siinä, hyvä että kulkee heti kun pääs toiseen joukkueeseen mut ei tule ikävä olettaen että nuo Hämäläisen puheet siitä ettei kaikkia kiinnostanut harjoitella osuvat aika hyvin Vainioon.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Siinä saipan matkassa sarjan videossa Hämäläinen pitää puhetta, että jos varastat 5 min päivässä, niin paljonko se on vuodessa?
Kenelle lie puhunut?
Edelleen olen sitä mieltä, että Vainion ja muuan Miro Heiskasen ison ero on asenne. Toinen tykkää pelata kiekkoa ja toinen haluaa olla maailman paras, rahkeet olis molemmilla ihan kärkeen.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sportin puolella oli maininta, että SaiPa kuittaisi n. 30ke korvauksia Salosta, loput ruotsalaisille. Hiltunen olisi näin kertoillut, löytynee Ilkka-Pohjalaisen jutusta (maksullinen).
 

Reinhart

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Itse olen siinä käsityksessä, että kun Salo on mennyt Ruotsiin niin kaikki rahat menevät Örebrolle. En ole kyllä tästä täysin varma.
Kyllä Lappeenrannan ystävyyskaupunki Örebro (HK) sais pistää nuo kasvattajataalat suosiolla ja yhteistön merkeissä meille Lappeenrantaan SaiPalle, jossa se suurin kehitysloikka Salon uralla tuli. Toki hyvinhän se on nyt mennyt Salolla siellä Örebrossakin (39 peliä, 5+20 pistettä,+20) et jonkun kruunun saavat sielläkin pitää kunhan taaloja sitten tulee SaiPalle enempi näin sen kyllä oikeesti kuuluisi mennä. Tolla 30kE ei kyllä kovin kummoisia pelimanneja palkata - mut toisaalta hyvä et jotakin edes tulee.
 
Viimeksi muokattu:

redpecka

Jäsen
Sportin puolella oli maininta, että SaiPa kuittaisi n. 30ke korvauksia Salosta, loput ruotsalaisille. Hiltunen olisi näin kertoillut, löytynee Ilkka-Pohjalaisen jutusta (maksullinen).
Hieno homma jos jotain tulee.

Salohan lähti nimenomaan lainasopparilla Sveduihin, eli jos olisi sitten seuraavana kesänä tehnyt NHL-tsopparin niin Spºra ja SaiPa olisi kiittänyt.

Nyt kun ei ilmeisesti heti lähtenyt sinne niin olemme Suomen suurimman hokisivuston keskustelupalstalla erilaisten huhujen armoilla.
 

ahal

Jäsen
Pisti silmään, että Vainio on ollut sivussa muutaman Pelsujen viime matsin ja tilalla on junnuja. Onkohan klesana vai "opintovapaalla?"
 

redpecka

Jäsen
Pelicansien keskustelupalstan perusteella Vainio on loukkaantunut.
Kun ei tuo nyt ottanut lähteäkseen SaiPassa niin on kyllä huojentavaa kun ei tarvii enää murehtia näitä onko poppareilla vai taas loukkaantunut vai mitähän nyt taas. Ei ole ikävä vaikka tekisi kahden vuoden kuluttua jossain seurassa 14 maalia.
 

emz1

Jäsen
Kevään mittaiselle tryoutille voisin ottaa optiolla ensi kaudesta, suoralla sopparilla en (ellei palkka ole huokea).
Tuskin Mankinen pystyy pyytämään kovin kummoisia euroja miltään joukkueelta Suomessa, etenkään parin viime kauden taustoilla.

Se on sitten eri juttu, että onko Mankinen edes pelikunnossa. Nopeasti selattuna on tiedotettuna vain että on lokakuussa laitettu sivuun sairastumisen vuoksi ja Kerhon puolelta löytyi tälläinen sitaatti 11.2:

"Mankinen ei ole vielä pelikunnossa, ei tuohon ole oikein muuta lisättävää tällä hetkellä, Toivola sanoo. Hämeen Sanomat tavoitteli Mankista haastatteluun, mutta tämä kuitenkin kieltäytyi haastattelupyynnöstä."
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mikäli Mankinen on pelikunnossa niin olisihan siinä hyvä paluumuuttaja. Voisiko kyseeseen tulla vaikka jonkinlainen try out ensi kaudelle ja/tai esim. 1+1 vuotinen sopimus? On ollut ennenkin Virran valmennuksessa joten sikäli luulisi kiinnostavan SaiPaakin. Jos ei tule millään KHL statuksen omaavan kaverin palkalla niin eikö omalle kasvatille voisi antaa mahdollisuuden. Tuskin tämän taustan omaavia pelaajia sekä lisäksi vielä omia kasvatteja on liikaa tarjolla SaiPalle? Jos ei tosiaan ole kallispalkkainen SaiPan mittapuulla niin miksei voisi tarjota hänelle jonkinlaista try outia tai suoraan sopimusta vaikka jollain sopivalla optiolla.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ei ihan paras aloitus Tomekilta Kuopiossa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ilves vs KalPa
  • 2.04
  • 3.80
  • 3.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös