Ke 10.2.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 16 707
  • 387

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Oksanen ei osaa tehdä kuin tyhjiin tai rankkarista. Taitaa olla yli puolet Ahdin maaleista tehty jommalla kummalla tavalla.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hetkinen nyt kun katsoin tuon uusintana niin Ivarssonhan kamppaa Lepauksen jalalla ja sen seurauksena TPS ylivoimalle? Kunnon rotta, turpaan vaan
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Minimisuoritus Mikkelistä.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Tuomareiden mielestä tuossa ei ollut jalkakamppia??? Nyt on pakko todeta, että TPS:lle tarjotaan raitapaidoilta suuri apu.
eikä tuon pölhön selostajan mielestä. Sehän oli täysin selvä jalkakamppi ja ilman sitä ei olisi maila naamaan osunut. Pölhöselostajan mukaan kaatui omia aikojaan, ei ole tainnut paljoa luistimilla tuo olla koskaan, jos taakse päin luistellessa toinen laittaa jalan eteen niin siinä yleensä tuppaa kaatumaan. TPS sai tuomareilta herkkua, vedot sisällä varmaan.
 

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
Se ei vienyt kuin 20 sekuntia, kun Kestner ratkaisee pelin TPS:lle. 4-3ja.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sillä tuomarivirheellä sitten lisäpiste Tepsille.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Paskan makuhan tuosta lopusta jäi, ihan käsittämätön jäähy Lepaukselle. Se ei kuitenkaan muuta sitä faktaa että Ilves on suhteellisen kuutamolla tällä hetkellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös