PataJaska

Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kerrankin tehokas eka erä Ässille! Tätä ei todellakaan saa enää sössiä sillä, että aletaan kävelemään seuraavat 2.erää.

Viivatykki Varttisen maali oli komea laukaus, lähes 140km tunnissa tolpan kautta sisälle

madeOFspade

Ässät
Nyt oli Ässät tehokas.

0-4 ja ei todellakaan varaa avata rotsia. Jukurit on sitkeä lukemista huolimatta.

Toivottavasti Jukurit ei vaihda maalivahtia, tänään ei ole ollut Järvisen päivä.

Korpisalo93

Porin Ässät
Vanha kaava Ässille on tosiaan se, että jos tällainen keula saadaan ekan erään loppuun mennessä, niin viimeistään kolmannen erän puoleenvälissä homma on muuttunut to-del-la tukalaksi. Hienoa kun peli kulkee ja onnistumisia tulee vihdoin leveällä rintamalla: Varttinen näytti todella tyytyväiseltä kun lämäri upposi! Mutta 40 minsaa on vielä kellossa, hereillä siellä valmennuksessa myös.

angnus

Ässät
Linus Ässien paras eka erässä, Järvisellä vähän heikompi avauserä toisessa päässä. Rattie ihan keskenkuntoinen vielä, mahtaako jaksaa loppuviikosta edes pelata. Huikea tuo meidän ykköskenttämme ollut tänäänkin.
Vuorisalolle Yv:ssä syöttöpisteitä, toinen tuurillakin, mutta kaikki lasketaan. Av lle ei häntä saisi päästää lainkaan.
Niemelle aukesi hieno paikka, mutta vähän kesti liikaa virittäminen, hyviä aloitusvoittoja.

Zeta03

Rattiesta ei tosiaan ekan erän jälkeen pysty sanomaan juuta eikä jaata. Nopeutta ei ole vielä päästy testaamaan, kunhan nyt tämän viikon hakee pelituntumaa ja tekee tunnollista työtä myös alaspäin niin eiköhän se rooli/pelipaikka joukkueessa selkene. Pelihaluja varmasti riittää, valmennuksen tehtävä katsoa ettei mene ylitse

PataJaska

No niin.. rotsi ei ole auki, vaan se jätettiin kokonaan pukukoppiin..

Miksi helvetissä aina näin!!

Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Jugurtit ampuneet toisessa erässä varmaan parikyt kertaa ja Wännström nakuttaa erän ekalla Ässä-laukauksella viidennen maalin. Nyt syö varmaan sarvikypärän sisällä rotan lailla.