Treidispekulaatiot ja huhut 2020–2021

  • 323 660
  • 1 123

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Näin ne tilanteet muuttuu. Molemmissa organisaatioissa oli varmasti eri näkymät Laineen ja Duboisin rooleista vielä vähän aikaa sitten. Näin fanin näkökulmasta on aina piristävää, kun kunnon iso kauppa jysähtää ilmoille. Molemmille pelaajille tarjolla uusi alku ja todennäköisesti kummankaan kohdalla ei olla vielä parasta nähty.

Näin äkkiseltään tuntuu, että Winnipeg maksoi kovan hinnan tässä kohtaa. Kuitenkin Winnipegin laituriosasto kestää Laineen aukon mielestäni paremmin tässä ja nyt kuin Columbuksen keskusta Duboisin. Tosin se Dubois mitä nyt parissa pelissä nähtiin voidaan korvata helposti vaikka Mikko Koivulla. Jos Winnipegissä nähdään enimmäkseen se Dubois, joka esiintyi mm. kuplassa niin kyllä siellä keskikaista on nyt aika mukavalla mallilla.

Hienoa kuitenkin, että näitä isoja ja nykyään melko harvinaisia pelaajakauppoja saa todistaa. Viihdettähän tämä on parhaimmillaan. Toivotaan kaikille kaupan osapuolille onnistumisia uusissa ympyröissä.

edit. Väärä ketju simpatti!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Mikäs tämän kaupan taustalla on? Eikö vain pelipaikkaa löydy? Mitä Blues voisi haluta vastineeksi?

Otteet kaukalossa on olleet aika huonoja, kuten tuosta Beruben kommentistakin käy ilmi. On myös pudonnut hierarkiassa alemmas ja oli healthy scratchina sivussa tiistain Vegas-ottelusta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Otteet kaukalossa on olleet aika huonoja, kuten tuosta Beruben kommentistakin käy ilmi. On myös pudonnut hierarkiassa alemmas ja oli healthy scratchina sivussa tiistain Vegas-ottelusta.

Jännää miten nämä tilanteet muuttuvat näin nopeasti. Pari kautta sitten vielä oli hypeä kaverista ja nyt hän on jo ylimääräinen. Aika paljon on myös Bluesin pakisto muuttunut lyhyessä ajassa. Pietrangelo, Edmundson ja Bouwmeester tulevat ensimmäisenä mieleen mestaruusjoukkueesta, ketkä ovat vaihtaneet maisemaa. Toki, viimeisenä mainittu joutui valitettavasti lopettamaan. Nyt sitten Dunn on lähtöpisteessä. Ei varmaan mestaruuskevään jälkeen olisi voinut arvata, kuinka paljon muutoksia tulee tapahtumaan parissa vuodessa.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Mikäs tämän kaupan taustalla on? Eikö vain pelipaikkaa löydy? Mitä Blues voisi haluta vastineeksi?
Enemmän tästä on ollut puhetta tuolla St. Louisin kausiketjussa ja itse oletin jo että ennen kautta kauppa olisi tapahtunut mutta jos omat ajatukseni tiivistäisin:

- Dunnia ei käytännössä voida suojata laajennusdraftissa
- Vasemmalla puolella Krug on ykkösparissa ja Scandella kakkosessa enemmän shutdown-roolissa
- Kolmospariin Dunn on periaatteessa "liian hyvä"
- Viime kaudella Dunn polki vähän paikallaan kakkoskauteen verrattuna
- Pakistossa on vasemmalla hyvää leveyttä, on Gunnarsson, Mikkola sekä sitten pitkällä tähtäimellä (2 vuotta?) Perunovich, jonka suhteen odotukset ovat korkealla
- Otteet alkukaudesta ailahtelevat
- Kings vastaan käytännössä 2 maalia ihan suoraan Dunnin virheistä, toisessa miestä nöyryytettiin oikein urakalla

Dunn on 24-vuotias, tämä kausi todella halvalla sopparilla, RFA-vuosia jäljellä, käyttökelpoinen ylivoimalla, ihan miehen mitoissa, 30 pisteen pakki. Varausvuoroa itse haluaisin mutta joku muu saa kertoa mikä tällaisesta pakista on kelpo hinta. Mitä lisähöysteitä pitää laittaa jotta saisi 1.kierroksen suht alkupään varausvuoron?
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
JR etsii Penguinsille puolustajaa, joten eiköhän Dunn ole varma hankinta hinnalla millä hyvänsä.
Siinä olisi Penguinsin tämänhetkiseen tilanteeseen täsmälääkitystä. Leftin pakkeja tippuu koko ajan rosterista. Seniilillä vain ei ole enää 1.kierroksen varausvuoroja annettavaksi, joten toteutumatta jää. Voihan se olla, että seniili kaivaa ässän hihasta ja lähettää St.Louisiin Bluegerin tai Tanevin, jotka ovat olleet alkukauden ainoat hyvät pelaajat.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
@Nikke kattava analyysi.

Itse en usko 1 kierroksen varaukseen. Ehkä Detroitilta voisi löytyä jotain ylimääräistä annettavaksi. Ehkä 2x2 kierroksen pikkiä. Aivan varmasti Yzermänni on jo soitellut Armylle. Fabbri treidihän meni selvästi Detroitille. Historiaa löytyy. Pens olisi yksi mikä on ollut taas nuoteille hyvä treidikumppani. Tiedä sitten onko Pensseillä tarvetta Dunnille.



Edit.

Ylempänä olikin jo ilmoitettu et Penssit hakee vp. Siinä on oiva tilaisuus Armylle.
 
Viimeksi muokattu:

Bianconeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Juventus
Elliotte Friedman twiittailee että Sam Bennett olisi pyytänyt siirtoa pois Flamesista. Pelaajan agentti tämän olisi kai myöntänytkin puhelimessa. Ilmeisesti ongelmana on tukossa oleva sentteriosasto Flamesissa, nyt kun Lindholmikin hyppäsi keskelle pelaamaan. Bennettin luulis kiinnostusta keräävän playoff jengeissä (mikäli huhut totta), sen verta kova tuntuu miehen playoff-vaihde aina olevan. Alla vielä linkki Sportsnetin juttelutuokioon.

 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Victor Mete on tiettävästi pyytänyt tulla kaupatuksi ja Bergevin kiiruhti kiistämään väitteen. Jotain kissanhännänvetoa tässä selvästi on. Mete ei ole saanut tällä kaudella vielä minuuttiakaan peliaikaa ja on yleisestikin valahtanut yliodotetusta "weberin parista" aivan marginaalipakiksi. Olisi parempi kaupata sopivana kylkiäisenä kuin yksikseen, kovin kummoista vastinetta ei ole muuten tiedossa.



 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kun näissä rajan ylitykissä on nää karanteenit nyt mukana niin se kyllä tuo oman mausteensa treidiehin. Jos tulee USA:sta Kanadaan niin taitaa olla pakollinen kahden viikon karanteeni, kun taas jos Kanadasta siirtyy USA:an niin pääsee viikolla. Tai jos pystyy matkustamaan "kuplassa" kuten Laine niin selviää USA:n puolella 48 tunnilla.

Mutta jos säännökset pysyy samana, niin vois kuvitella että Kanadalaiseten jengien kanattas treidailla lähinnä keskenään. Trade-dedkisellä Pierre Dorionilla varmaan kavereita riittää. Tai ainakin 4-5 kpl GM:iä kyselee noiden muutaman UFA:n perään. Erityisesti dediksellä kun varmaan korostuu se että pelaajan saa nopeasti joukkueseen mukaan kun siellä tapellaa myös vikoista pleijaripaikoista. Jos joudut venamaan kaksi viikkoa jotain pelajaa, niin siinä vaiheessa kun pelaaja on kokoonpanossa niin saattaa GM:llä olla jo rantapallo käsissä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Anthony DeAngelo herättää kiinnostusta ympäri liigaa, ilmeisesti treidi on vaan päivien kysymys.
Kävi mielessä että päätyskö Nashvilleen. David Poile antoi aikoinaan Mike Ribeirolle viimesen mahkun joka oli ongelmapelaajan maineessa ja törttöilly siviilissä kunnolla päihteiden kanssa. Teneseessä Anthony DeAngelo poliitiset mielipieet katsotaan lähinnä plussaksi, joten niistä tuskin tulisi älämölöä fanien keskuudessa. Lisäksi Nashvillen pitäs jotenkin vahvistaa jengiään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös