Mustavalkoiset maajoukkueessa

  • 292 987
  • 960

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Pulli putosi kisakoneesta joten Nuorten kisoihin matkaa TPS:sta Viro, Rafkin, Pyyhtiä ja Pärssinen. Kyllä siellä vaan jotain oikein tehdään, neljä jätkää meiltä on kova suoritus, onnea koko nelikolle ja TPS:lle.

Olisivat nousseet majuun kaikissa muissakin liigajoukkueissa. Kuten Rantanen, Kakko sekä Ristolainenkin.

Vitsit sikseen. Kova suoritus kyllä. Toivottavasti kaikki saa peliaikaa ja onnistuvat.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Olisivat nousseet majuun kaikissa muissakin liigajoukkueissa. Kuten Rantanen, Kakko sekä Ristolainenkin.

Vitsit sikseen. Kova suoritus kyllä. Toivottavasti kaikki saa peliaikaa ja onnistuvat.
Tuleva joulu pehmentää sua.. pari viikkoa sitte et olis lisännyt alempaa riviä. Nousi meinaa pulssi aika ripeesti kun luin pelkän ylärivin mutta huhhuh, kiva kun jatkoit. Ja tähän muutama hymiö.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Samuel Knazko on Slovakian kapteeni turnauksessa ja Juraj Slafkovskyn voi olettaa ottavan paikan tuosta joukkueesta myös, joten 6 tepsiläistä kisoissa. Onkohan isoin määrä mitä Tepsistä on tuonne turnaukseen päässyt pelaajia? Ei äkkiseltään tule mieleen tuollaista määrää.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Knazkolle 5+20 päähänkohdistuneesta harkkamatsissa Tsekkiä vastaan. Minusta ei osunut päähän mutta ei vaikuttanut lopputulokseen, selvä 6-0 Tsekille.
 

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Ja sieltä ensimmäinen maali meidän miehille heti ensimmäiseen peliin, pakin toimitus hieman tuurilla Pyyhtiän kautta sisään.
 

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Eetu Liukas
Erityismaininta meidän Slafkoskylle. Pelasi erittäin varmasti ja hyvin Sveitsiä vastaan. Joukkueen kapteeni Knazko oli myös hyvä, mutta sortui turhaan jäähyyn ottelun viimeisessä erässä (2+10). EX-TPS Mudrak osoitti puolustuspäässä suurta uhrautumista ja oli monesti putsaamassa maalin edustaa ensimmäisenä miehenä.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Erityismaininta meidän Slafkoskylle. Pelasi erittäin varmasti ja hyvin Sveitsiä vastaan. Joukkueen kapteeni Knazko oli myös hyvä, mutta sortui turhaan jäähyyn ottelun viimeisessä erässä (2+10). EX-TPS Mudrak osoitti puolustuspäässä suurta uhrautumista ja oli monesti putsaamassa maalin edustaa ensimmäisenä miehenä.

Slafkovsky oli helposti Slovakian yksi parhaista. Varsinkin ensimmäisessä erässä hän pyöritteli Sveitsiläisiä oikealta ja vasemmalta. Tuollaista sisääntuloa U20-kisoihin harvoin näkee pelaajalta joka on 3 vuotta nuorempi mitä vanhimmat vastustajat.
 

Bob Maali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jamaica Bobsled Team
Rafkin taas lensi filttiin katseltuaan Sveitsin maalia läheltä. Peliaika jäi alle kahteen minuuttiin. Virolta vähän parempi peli jo, mutta petrattavaa on vielä.
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja tekeminen muutenkin jäällä, selkeää johtamista. Tuo kokemus, vaikka melko kevyt vielä, näkyy mielestäni habituksessa. Aloituksissa pakko parantaa. Kyllä tykkään ja pakko laittaa paita toimiston seinälle. Nimmari selkään vielä.

Paljon sellasta tekemistä ja paikkoja junnuilla mistä tulisi laittaa sisään tai siivota paremmin. Silti nämä turnaukset on vuosi toisensa jälkeen herkkua. Kyllä taas tykkään.

Junnuista ollut puhetta TPS-nutussa ja JOS esim. Pyyhtiä saa hyvän turnauksen alle, niin nostaisin edustukseen. Olen hiljaa mielessäni ollut aikaisemmin sitä mieltä, että ei, mutta olis mielenkiintoista nähdä kantaisiko lento vielä aikuisten sarjassa.

Jengillä pari matsia alla ja nolla oikeaa mittaria. Veikkaan, että seuraavassa matsissa meininki on fyysisempää ja valmistautuminen kanukleja vastaan alkaa isosti. Tämän päivän matsista sanottiin tuomarilinjan olevan ”tiukka”. Omaan silmään se näyttäytyi enemmänkin outona ja vedettävän nimen ja omaan ”junnukirjasta”. Noita jäähyjä ei meinaan puhalleta kanukkeja vastaan, se on varma. Ei ainakaan kanadalaisille.

Mukavaa kiekkoa on!
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kattokaa millä itseluottamuksella pelaa Viro ja Pärssinen. Ai että ku saadaan kaks kovaa ukkoa loppukaudeksi! Eikä sovi Pyyhtiääkään unohtaa. Huikeeta tekemistä häneltäkin.
Tuli pienenä yllätyksenä Suomen paras tehotilasto.. Ykkösenä Viro +6... jotain se poika tekee oikein kun plussat paukkuu maajoukkueessa ja Tepsissä, vaikka tuo välillä ylimielisen oloinen kiekonkäsittely näyttääkin pelottavalta.
 

Malcolm

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvin on kyllä edellä mainitut Tepsin jätkät kisat vetäneet. Rafkinilla taas hiukan pettymyksiä tullut tällä kaudella. Meni syksyllä NHL-varaus ohi ja nyt ei mahtunut juurikaan pelaamaan kisoissa, joten toivotaan, että antaa lisää nälkää näyttää loppukaudella.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Mikael Pyyhtiä on tehnyt kyllä minuun kovan vaikutuksen. Todella monipuolinen, liikkuva ja energinen pelaaja. On pärjännyt todella hyvin ikäluokkansa muita huippuja vastaan, vaikka on käytännössä Suomen joukkueen ainoa A-junnuissa pelaava pelaaja. Nyt kun Ortega sai lähteä Tepsistä, niin kyllä Pyyhtiän pitäisi olla ensimmäisten joukossa kun mietitään tuuraajaa. Yksi U20-turnauksen positiivisimmista yllättäjistä!
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaikenkaikkiaan voi olla oikein tyytyväinen TPS:n pelaajien suorituksiin nuorten mm-kisoissa. Pärssiseltä nähtiin sitä tuttua erittäin vahvaa kahden suunnan pelaamista ja hyvää kamppailua. Täytyy kuitenkin todeta että hyökkäyspäässä olisin odottanut ehkä hieman enemmän tulosta. Luistelussa Pärssinen antaa vielä hieman tasoitusta maailman parhaille ikätovereilleen.

Viro taas pelasi nousujohteiset kisat. Alkusarjassa vielä kiekko poltteli pahasti lavassa ja avauspeli muutenkin näytti vaikealta. Puolivälierässä yksi fantastinen esityö, jonka jälkeen kiekollinen peli parani kuin napin painalluksesta. Voidaan sanoa Viron ollen Suomen parhaita pakkeja ratkaisupeleissä. Se mikä Viron kohdalla monelta jää mainitsematta niin hän puolustaa oikeasti hyvin. Tästä kertoo myös +/- lukema joka on Virolla joukkueen paras (+7) yhdessä Lundellin kanssa. Tasakentällisin Viron ollessa jäällä Suomelle tehtiin vain yksi maali.

Suurin yllättäjä mustavalkoisista ja ehkä koko Suomen joukkueesta oli kuitenkin Pyyhtiä. Kova temppu tulla A-junioreista kisajoukkueeseen, ottaa paikka kakkosketjusta ja pelata tasapäisesti maailman parhaiden ikätovereiden kanssa. Ennen kisoja IL haastatteli Jussi Ahokasta joka povasi juurikin Pyyhtiästä Suomen joukkueen yllättäjää. Kehui eritoten hänen pelipäätään. Ihan hyvin veikattu. Tottakai jos pelaat kakkosketjussa niin tulostakin pitäisi pystyä tekemään mutta ei sitä roolia lähtökohtaisestikaan asetettu Pyyhtiän harteille. Oli siellä ylärimaa, paitsiomaali, joka oli muutamista senteistä kiinni ja ketjukavereille rakennettua läpiajoa eli ei se kaukana ole että Pyyhtiälläkin olisi muutama piste enemmän. Muodostivat myös Pärssisen kanssa erinomaisen parivaljakon alivoimalla. Ei tainnut yhtäkään maalia ottaa omiin jos oikein muistan. Eiköhän me Pyyhtiä liigan mukana nähdä kunnes saadaan pojat Suomeen ja karanteenit suoritettua.

Rafkinin pelit jäi harmittavan vähiin mutta hän on edustuskelpoinen vielä ensi vuonna kuten Virokin. Knazko ja Slafkovsky pelasivat myös oikein mallikkaasti Slovakian paidassa vaikka tuloksen tekeminen jäikin piippuun. Kummatkin ovat myös ensi vuonna edustuskelpoisia.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Jos joku huomasi vaikka eilisessä Venäjä-pelissä, niin siellä Pyyhtiä-Pärssinen-duo oli jälleen loppuminuuteilla askissa, kun voittoa oltiin turvaamassa. Sama juttu muissa peleissä ja alivoimissa myös.
 

Vode

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suomen U18-maajoukkue jatkaa valmistautumistaan kevään MM-kisoihin 1-4.2 Vieruäellä järjestettävällä testileirillä. Testileirille sai kutsun kolme Tepsiläistä:

Puolustajat:
Sisu-Petteri Lehtonen Elite Prospect Lehtonen
Eemeli Saari Elite Prospect Saari

ja hyökkääjä:
Kalle Väisänen Elite Prospect Väisänen

U18 kokoonpano

Joukkue pelaa vastakkain 2 harjoitusottelua 2.2. kello 17.30 ja 4.2 kello 13.00 ja ottelut on katsottavissa Leijonat.fi kautta.

Väisäsellä lienee ainakin mahdollisuudet itse kisoihin, mutta puolustajilla taitaa olla vaikeampaa. Toki nyt on leirillä mahdollisuus parantaa asemiaan. Kaikki kolme näyttäisi kuitenkin olevan jo ihan miehen mitoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös