La 30.1.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 17 793
  • 387
Voiko joku selittää, miten Westerholmin tilanne ei ollut estäminen? Vaihtoi kokoajan sijaintiaan kiekottoman pelaajan eteen, estäen tämän etenemisen. Tai no, eihän näitä sääntöjen mukaan vihelletä.
Pitäähän maalivahdin siirtyä tolpalta tolpalle ja peittää laukaisukulmat... joskus voi jäädä maalin sisällä oleva vastustaja tolpan ja maalivahdin puristuksiin, kun maalivahti tekee työtään ;-)
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
IFK:n kannalta sääli, että ylivoimahyökkäyksessä oli mukana Aleksi Laakso.
 

AaKoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tampereella veskarit sikäli pääosassa, että Westerholmille olisi voinut laittaa jo pari kakkosta, estäminen ja kampitus, samoin Mäkiniemelle kampitus
 
Viimeksi muokattu:

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
Broadhurst on aivan jäässä, ei yksikään syöttö mene perille.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, erittäin hyvä eka erä kyllä.

Aleksi Laakso on yhä Aleksi Laakso ja Teräväinen ei kyllä esittänyt mitään sellaista että ansaitsisi isoja peliminuutteja.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uskoisin Lukon pelin vapautuvan, kunhan Lassin nollaputkiennätys (tai Hifkin nopea maali) toteutuu. Varmasti kummittelee pelaajilla tämä
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Missä mennään tämän Lehtisen nollapeliennätyksen tavoittelun kanssa tällä hetkellä?
295.11 on putken pituus nyt. Tässähän rupee oikein jännittämään että saako toi HIFKin videovalmentajan poika ennätyksen itselleen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jou. Selkeähkösti HIFK:n erä Raumalla, mutta maalinteko piiputtaa. Pelitapa toimii ja ykkös- ja neloskentät ovat aika tavalla valmiit. Dyykin voisi laittaa kolmen matsin mestiskiertueelle josko vaikka Heitz aukeaisi. Hieman eri fiilis kyllä mv-pelin suhteen kuin eilen. Halonen on selkeä HIFK:n ykkösmolari.

Lukosta nyt ei jäänyt mieleen kuin Lehtinen. Sebastian Repo jäänee kyllä ykköstason liigajyräksi, vai onkohan muita näkymiä ex-lahjakkuudelle tiedossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös